Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم گفت: نمایندگان مجلس یازدهم باید به دور از حرف و شعار به دنبال آن باشند که اتفاق مثبت و موثری در اقتصاد و مشخصا متناسب با فرمایش رهبری درباره ادامه رونق تولید و جهش تولید انجام دهند. ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

روح‌الله نجابت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با بیان اینکه در حال حاضر کشور ما در شرایط جنگ اقتصادی قرار گرفته است، اظهار داشت: برای پیروزی در این جنگ چاره‌ای نداریم جز اینکه در عرصه اقتصادی قوی شویم و این قوی شدن هم مسیری جز اتکا به توانمندی‌های داخلی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید» گفت: در چند سال گذشته به دلایل مختلف سیاسی و غیرسیاسی آن‌گونه که باید و شاید توقعات مردم و رهبری از جانب مسئولان در قوای مختلف برآورده نشده و تاکید رهبری بر جهش تولید نیز بر همین مبنا است.

منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: سال گذشته که رونق تولید نام گرفت، اتفاقات خوبی نیز رخ داد و زحماتی کشیده شد اما به هیچ وجه آنچه باید باشد، نبود به همین دلیل امسال عنوان جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است تا نه‌تنها بتوان نقایص و ضعف‌های گذشته را جبران کرد بلکه عرصه‌های جدی‌تری را در مسئله تولید دنبال کرد.

فعالیت در زمینه "جهش تولید" نیازمند مدیریت جهادی استالزامات تحقق جهش تولید/ میرسلیم: بروکراسی کاذب و واردات بی رویه را باید از میان برداشتمصوبات پنجگانه کمیسیون ویژه حمایت از تولید برای تحقق «جهش تولید»

نجابت با تاکید بر اینکه چاره‌ای جز قوی شدن اقتصاد از مسیر اتکا به تولید داخل نداریم، بیان کرد: امسال باید هر اتفاقی که سال گذشته در رونق تولید افتاده، چندین برابر شود و اتفاقاتی که نیفتاده نیز محقق شود.

وی با بیان اینکه موانع تولید در مقابل صنعت‌گران و فعالان اقتصادی بسیار زیاد است، عنوان کرد: هر کدام از قوا چه مجریه، مقننه و قضائیه باید ببینند سهمشان در برداشتن این موانع چیست و چه کار می‌توانند بکنند تا این موانع برطرف شود.

منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بسیاری از رویه‌های ناکارآمد و سیاست‌های غلط و قوانین دست و پاگیر وجود دارد که مجلس می‌تواند از منظر قانونی آن را اصلاح و در زمینه جهش تولید نقش‌آفرینی کند.

نجابت با بیان اینکه بسیاری از فرصت‌ها در مجلس دهم وجود داشت که دنبال نشد، گفت: بنای منتخبین مجلس یازدهم این است که در این فضا کار و زمینه را برای جهش تولید فراهم کند.

وی اظهار داشت: نمایندگان مجلس یازدهم باید به دور از حرف و شعار به دنبال آن باشند که اتفاق مثبت و موثری در اقتصاد و مشخصا متناسب با فرمایش رهبری در خصوص ادامه رونق تولید و جهش تولید انجام دهند.

انتهای پیام/424/ش

R41382/P/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس یازدهم رونق تولید جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید با مالیات بر سوداگری

به گزارش خبرنگار مهر ۱۱ سال مالیات بر سوداگری یا همان مالیات بر عایدی سرمایه قبلی، در مجلس معطل ماند و بالاخره اردیبهشت امسال مجلس ایرادات شورای نگهبان را اصلاح کرد و برای تأیید نهایی به شورای نگهبان فرستاد. این طرح شامل خودرو، ملک، ارز و طلا می‌شود و هرکس بیش از نیاز مصرفی و کمتر از دو سال این موارد را خرید و فروش کند، مشمول این طرح خواهد بود.

پس از حواشی و سوالات بسیاری که در سطح جامعه درباره این طرح ایجاد شد؛ برنامه پایش ۱۱ اردیبهشت، میزبان مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی بود تا به سوالات و شبهات مردم درباره مالیات بر سوداگری پاسخ دهد.

مالیات از تورم یا مالیات از دلالی؟

یکی از سوالات مهم جامعه درباره این طرح این است که آیا دولت می‌خواهد از تورم هم مالیات بگیرد؟

مصطفی طاهری در ابتدای برنامه از فلسفه مالیات بر سوداگری گفت. بسیاری از مردم گله دارند که چرا کارمند یا کسبه که به صورت شفاف کار می‌کنند، مالیات‌شان را باید پرداخت کنند اما آن‌هایی که دلالی می‌کنند و چندین برابر ما درآمد دارند، مالیاتی پرداخت نمی‌کنند. برای حل این مشکل در تمام دنیا از عایدی سرمایه مالیات می‌گیرند و این طرح مالیات بر سوداگری هم برای جلوگیری از دلالی، سوداگری و تجمع سرمایه در بخش‌های غیر مولد است.

طاهری مثال زد: اگر خانواده‌ای ۵ فرزند بالای ۱۸ سال هم داشته باشد و ۵ خودرو برای خودشان بعلاوه دو خودرو برای سرپرست خانواده بخرند و قبل از دو سال نفروشند، مالیاتی از آن‌ها دریافت نمی‌شوند.

البته این مالیات در مورد طلا و ارز متفاوت است و سقف زمانی برای خرید و فروشش وجود ندارد. نماینده مجلس دراین‌باره گفت: «در مورد طلا و ارز اگر شفاف هرچقدر طلا بخرید و شفاف فروخته شود، هیچ مالیات بر عایدی دریافت نمی‌شود. در مورد طلا و ارز این مالیات مشمول کسانی می‌شود که شفاف نیستند و با حجم تراکنش‌هایی مواجه می‌شویم که انگار کارش طلافروشی است ولی خودش را به عنوان طلا فروش معرفی نکرده است؛ اینجا از او مالیات اخذ خواهد شد.»

آیا این قانون جلوی سوداگری را خواهد گرفت؟

معافیت‌های مالیات بر سوداگری شامل مواردی مانند ملک ارثی، ملک یا خودرو مازاد برای سرپرست خانوار، تعویض ملک مسکونی کمتر از یکسال، املاک وقفی و هدیه، املاک و زمین خارج از شهر است.

در ادامه برنامه مجری برنامه از شبهاتی که منتقدان به این طرح وارد می‌کنند و باز گذاشتن سر معافیت‌ها و امکان فرار سوداگران از این نوع مالیات‌ها پرسید و مصطفی طاهری در پاسخ گفت: «من این نقد را قبول دارم اما مالیات بر سرمایه سال‌هاست در دست تصویب است. اگر می‌خواستیم حداکثری همه چیز را در این طرح در نظر بگیریم به همین حداقلی هم نمی‌رسیدیم زیرا فشار سنگینی بر جامعه و مجلس وجود داشت. اشکالی ندارد اگر این قانون تصویب شود و در طول اجرا کارآمدی خودش را نشان دهد و اگر کم اثر بود در جلوگیری از سوداگری می‌توان اصلاحش کرد.»

رئیس مجلس چند روز پیش اعلام کرد که این قانون شامل یک درصد جامعه می‌شود. عضو کمیسیون صنایع مجلس نیز در تأیید آن گفت: «آمار قطعی نیست و در خودرو و طلا و مسکن هرکدام متفاوت است اما به طور کلی شامل درصد کمی از جامعه می‌شود. از طرفی در جایی که دلالی و پول زیاد است، به اسم مردم فشار می‌آورند. در حالی که این عین عدالت است و خواسته خود مردم است.»

کد خبر 6097029 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • کاندیدا‌های شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • پیش‌بینی ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در شیراز و زرقان
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • پیش‌بینی ۵۰۰ شعبه اخذ رأی برای انتخابات مرحله دوم مجلس در شیراز و زرقان
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی