Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@12:35:24 GMT

فرید سپری رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان شد

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۲۶۹۵

فرید سپری رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان شد

به گزارش  خبرنگار مهر در حالی که هفته قبل حکم ریاست فرید سپری به عنوان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان صادر شده بود که روز گذشته مراسم معرفی وی با حضور استاندار کردستان برگزار شد.

در جریان برگزاری این مراسم که با حضور حداقلی مدیران و مسئولان و همچنین اصحاب رسانه برگزار شد، استاندار کردستان در سخنانی به ظرفیت‌های بخش کشاورزی در این استان اشاره کرد و خواستار بهره برداری از تمامی ظرفیت‌ها در راستای کمک به توسعه استان کردستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش کشاورزی در صورت وجود برنامه ریزی مناسب می تواند پیشران توسعه همه جانبه در استان کردستان باشد و به همین دلیل باید از کشاورزان در این استان به صورت ویژه حمایت شود.

خالد جعفری رئیس سابق جهاد کشاورزی کردستان که هم اکنون به عنوان معاون اقتصادی استانداری کردستان فعالیت می‌کند، نیز در سخنان یادآور شد: تلاش های بسیار خوبی در راستای ارتقای زیرساخت‌هایی بخش کشاورزی استان صورت گرفته و انتظار می‌رود که این روند همچنان به صورت ویژه ادامه داشته باشد.

در جریان برگزاری این مراسم فرید سپری رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نیز در سخنانی گفت: انشالله در سایه حمایت های همه جانبه و تلاش جمعی بتوانیم اقدامات خوبی را در راستای توسعه بخش کشاورزی در استان کردستان برداریم.

فرید سپری رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان پیش از این به عنوان معاون رئیس سازمان و همچنین رئیس جهاد کشاورزی شهرستان های مختلف استان کردستان سابقه فعالیت دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان کردستان اصحاب رسانه بخش کشاورزی جهاد کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان کشاورزی استان بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم