Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از نویسندگان، شاعران و نخبگان فرهنگ و هنر جهان عرب با امضای طوماری خواستار لغو تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران شدند.

در این طومار که توسط جمعی از نخبگان عرصه هنر و فرهنگ جهان عرب امضا شد، آمده است: «ما روشنفکران و هنرمندان عرب بر اساس اصول همبستگی انسانی و به دور از هرگونه جانبداری سیاسی از جامعه جهانی می خواهیم تا آمریکا را برای لغو تحریم‌های اقتصادی ظالمانه علیه ملت ایران تحت فشار قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در این طومار تصریح شده است: ویروس کرونا ماهیت و واقعیت بشر را افشا کرد؛ از این رو شاهد بودیم که کسانی منافع سیاسی را بر همبستگی انسانی ترجیح دادند و بودند کسانی که عواطف انسانی را از مواضع سیاسی مهمتر یافتند. این دسته از افراد، در این شرایط استثنایی درک کردند که فارغ از دین و نژاد و رنگ باید به مواضع و رویکرد انسانی توجه داشت.
این طومار می افزاید: این برای نخستین بار نیست که بشر در برابر چنین ویروسی قرار می گیرد؛ نخستین امتحان واقعی در برابر این ویروس که انسانیت تمامی ما را در معرض امتحان واقعی قرار داد، از قرن بیست و یکم آغاز شده است. بنابراین، با ایمان باید از این مرحله گذر کنیم.
این طومار به امضای افرادی از جمله رشید وحتی شاعر از مراکش، حسن نجمی شاعر و نویسنده از مراکش، زکریا محمد شاعر و پژوهشگر از فلسطین، رویا سعد سلطان هنرمند از عراق، صلاح فائق شاعر از انگلیس، عبدالهادی سعدون شاعر و داستان نویس از اسپانیا، فخری رطروط شاعر از نیکاراگوئه، محمد ناصرالدین شاعر از لبنان، عزالدین الوافی منتقد سینمایی از مراکش، فائز صبری نویسنده و روزنامه نگار از هلند، بدر السویطی شاعر از آلمان، علی نویر شاعر از عراق، عبدالکریم الرضی شاعر از بحرین، محمد مقصیدی شاعر از فرانسه، محمد خطاب استاد دانشگاه از الجزایر، محمد شویکه نویسنده از مراکش، حیاه الریس داستان نویس از تونس، عبدالرحیم الخصار شاعر از مراکش، عبدالحمید شوقی نویسنده از مراکش، عبدالاله الجوهری کارگردان سینما از مراکش، محمد امزیان نویسنده از هلند، محمد الامین الکرخی شاعر از هلند، ذیاب الطائی داستان نویس و محقق دانشگاهی از هلند، قرطیط مصطفی فعال حقوقی از مراکش، العربی بنجلون نویسنده از مراکش، عبدالکریم الخالقی شاعر از تونس، عثمان بوشوک نویسنده از مراکش، عبدالفتاح بنحموده شاعر از تونس، لینه کریدیه داستان نویس از لبنان، عباس الطائی از هلند، محرز العبیدی موسیقیدان از تونس، عبدالحمید شوقی نویسنده از مراکش، اسماعیل البویحیاوی پژوهشگر از مراکش، الطاهر لکنیزی شاعر از مراکش، العربی بنجلون نویسنده از مراکش، عبدالسلام مصاح شاعر و مترجم از اسپانیایی به مراکشی، غاده مصباح شاعر از مراکش، عبدالعزیز امزیان شاعر از مراکش، فتحی عبدالسمیع شاعر از مصر، محمد نصر شاعر از عراق، نبیل نعمه شاعر از عراق، ایمان الوائلی شاعر از عراق، مظفر الربیعی نویسنده از عراق، محمد حمزه الجبوری نویسنده و روزنامه نگار از عراق، محمد عبدالجبار الشبوط نویسنده از عراق و علی الخزاعی شاعر از عراق رسیده است./ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: داستان نویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت

 نویسنده و طنزپرداز معاصر ایرانی در روز یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در شهر بم درگذشت. 

علومی در سال ۱۳۴۰ در شهر بم به دنیا آمد. کار مطبوعاتی را از اوایل دهه هفتاد در مجله ادبستان به عنوان مسئول بررسی مقاله‌ها آغاز کرد و در همان زمان مشغول گردآوری مطالب مربوط به فرهنگ مردم شد.

وی شاگرد استاد انجوی شیرازی است. علومی قصه‌ها و آداب و رسوم و فرهنگ مردم را در «ادبستان»، فصلنامه کرمان و ماهنامه سوره به چاپ می‌رساند. گذشته از آن چند مقاله در معرفی شاهنامه و یا نقد کتاب‌های داستانی نظیر «جزیره سرگردانی» و «طبل آتش» و «ساربان سرگردان» در مطبوعات منتشر کرد.

وی در ادامه کار مطبوعات برای مجله مهر، قصه‌های طنز نوشت و همزمان صفحه آموزش داستان برای جوانان را به راه انداخت. تاکنون هفت مجموعه داستان کوتاه و رمان‌های ذیل از او منتشر شده است: «هفت حکایت»، «شاهنشاه در کوچه دلگشا»، «اندوهگرد»، «من نوکر صدامم»، «امید بر دمیدن». رمان «آذرستان» این نویسنده اخیراً در ۵۳۹ صفحه توسط موسسه انتشارات تکا (توسعه کتاب ایران) به همت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روانه بازار شده است. 

محمدعلی علومی رمان‌های معروف سوگ مغان، آذرستان، ظلمات، اندوهگرد، پریباد، داستان‌های غریب مردمان عادی، هزار و یک شب نو، خانه کوچک و عطای پهلوان را در پرونده کاری خود دارد.

علومی فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است. او به طور خودآموز، اصول داستان‌نویسی را از کتاب‌های آموزشی معدود آن دوران فرا گرفت و در واقع اولین آموزگارانش مردم عادی کوچه و بازار، روستایی‌ها و عشایر بودند.

در سال ۷۰، با گردآوری قسمتی از فرهنگ مردم استان کرمان در ماهنامه ادبی-فرهنگی ادبستان مشغول به کار شد، و در عین حال چندین سال بخش آموزش داستان‌نویسی در مجله جوانان را بر عهده داشت. در همان سال‌ها شاگرد سید ابوالقاسم انجوی شیرازی (مشهور به پدر فرهنگ مردم) بود و آخرین مصاحبه مطبوعاتی با او مندرج در ادبستان را انجام داد.

علومی که با لهجه شیرین بمی صحبت می‌کند مدت‌ها در تهران با دوست و همشهری هنرمندش ایرج بسطامی (خواننده‌ی اهل بم) همخانه بود. داستان کوتاه «بمانی» نیز اثر اوست که در آخرین شماره ماهنامه «فرجاد» در اواخر دهه ۶۰ یا اوائل ۷۰ چاپ شد.

رمان "آذرستان" وی در سال ۷۷ کتاب برگزیده‌ی سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز "شاهنشاه در کوچه دلگشا" برنده‌ی سی سال رمان طنز ایران شد، همچنین در آن مراسم استادان نجف دریا بندری در ترجمه طنز، پرویز شاپور در کاریکلماتور، مهدی اخوان ثالث در شعر طنز و کیومرث صابری در طنز مطبوعاتی به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

علومی تا کنون در چندین دوره جشنواره‌های سراسری طنز، در بخش داستان داور بوده و در اولین جشنواره سراسری داستان بیهقی نیز داور بوده است.

همچنین دبیر جشنواره سراسری طنز و کاریکاتور بم در سال ۸۴ بود، که بعد از آن تا کنون تعطیل شده است. در زمینه‌ی پژوهش‌های مربوط به طنز، علومی بنا به توصیه استاد عمران صلاحی تا کنون این آثار را منتشر کرده است: ۱- طنز در آمریکا (جلد اول) با داستان‌هایی از طنزنویسان مشهور آمریکا مانند مارک تواین، ویلیام سارویان، جیمز تربر، ارسکین کالدول به همراه نقد و بررسی آنها. ۲- طنز در مثنوی مولانا جلال‌الدین ۳- انواع طنز در گلستان سعدی ۴- طنز وشیوه‌های داستانی در بوستان ۵- طنز در دوره‌ی پهلوی با نقد و بررسی آثار طنزنویسان آن زمان ۶- طنز ایران از مشروطه به بعد (جلد اول) ۷-بررسی انواع طنز در خارستان اثر حکیم قاسمی کرمانی

رمان‌های طنز علومی عبارت‌اند از: شاهنشاه در کوچه دلگشا، من نوکر صدامم، وقایع نگاری بن لادن، جناب آقای دیو

همچنین در زمینه‌ی ادبیات کودک و نوجوان کتاب گذر از کوه کبود را منتشر کرده است. در تحلیل قصه‌های ایرانی می‌توان به کتاب اساطیر افسون وش او اشاره کرد.

کتاب‌های برگزیده محمدعلی علومی:

شاهنشاه در کوچه دلگشا
آذرستان
من نوکر صدامم
وقایع نگاری بن لادن
جناب آقای دیو
طنز درباره پهلوی
داستان‌های کوتاه طنز

منبع: شهرآرا نیوز

tags # اخبار فرهنگی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • کتاب «آینده می‌افتد زمین» رونمایی می‌شود
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت