Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، استقلال تهران که سالهای پر افت و خیز و پر بحرانی را پشت سر می گذارد، در سال ۹۸ اوج بی سر و سامانی را تجربه کرد. آبی پوشان در سال ۹۸ حضور دو دوره لیگ، دو دوره لیگ قهرمانان آسیا و یک دوره جام حذفی را تجربه کردند.

آبی پوشان در سال ۹۸ بارها دستخوش تغییرات از مدیریت گرفته تا فنی شدند و رفت و آمدهای زیادی در این تیم انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرحسین فتحی مدیرعاملی بود که سال ۹۸ را با استقلال آغاز کرد و احمد سعادتمند به عنوان مدیر سال را با آبی ها تمام کرد. در این بین اسماعیل خلیل زاده و علی فتح الله زاده نیز مدتی را به عنوان سرپرست مدیرعاملی ایفای نقش کردند.

استقلالی‌ها از بابت کادر فنی اما روزهای بحرانی تری را در سال ۹۸ سپری کردند و تبدیل به اولین و تنها تیمی شدند که سه بازی بدون سرمربی به میدان رفتند و بازیکنان به صورت مشورتی ترکیب تیم را تعیین می کردند.

برای استقلال در سال ۹۸ وینفرد شفر، فرهاد مجیدی، آندره استراماچونی، وریا غفوری، صالح مصطفوی و مجددا فرهاد مجیدی نقش سرمربی را ایفا کردند تا آنها پر تغییر ترین نیمکت در سال ۹۸ را داشته باشند.

نتایج تیم استقلال هم در این سال فراز و نشیب فراوانی داشت. استقلالی ها در اردیبهشت ۹۸ بوی قهرمانی را استشمام کردند که با حرکت عجیب مدیریت وقت، سرمربی این تیم به بهانه یک شکست خفیف خارج از خانه از کار برکنار شد تا شانس قهرمانی این تیم در فاصله ۳ هفته مانده به پایان فصل به حداقل برسد.

آبی ها فصل نوزدهم لیگ برتر را هم خوب شروع نکردند اما رفته رفته این تیم با استراماچونی آنقدر اوج گرفت که خیلی ها تیم آن زمان استقلال را بهترین تیم یک دهه اخیر می دانستند. اما جدایی استراماچونی اندک اندک تاثیرش را در روند آنها گذاشت.

یکی از عجیب ترین اتفاقات پیرامون این تیم در سال ۹۸ دوره بسیار کوتاه مدیریت علی فتح الله زاده بود. فتح الله زاده در تاریخ ۸ اسفند با تصویب هیات مدیره و تایید وزیر ورزش سرپرست مدیرعاملی باشگاه شد و در تاریخ ۲۴ اسفند از این سمت استعفا داد تا چهارمین مقطع مدیریت وی در استقلال تنها ۱۶ روز طول عمر داشته باشد.

این همه رفت و آمدهای باشگاه نیست و این باشگاه در رده معاونت ها نیز رفت و آمدهای زیادی داشته و مدیران میانی زیادی در این تاریخ به بدنه باشگاه اضافه و کم شده اند. این را اضافه کنید به رفت و آمدهایی که در هیات مدیره باشگاه صورت گرفت و در نهایت نیز اعضای نسبتا زیادی از هیات مدیره از سمت خود استعفا دادند. 

باشگاه استقلال در طول تاریخ حیاتش معمولا در بحث مدیریت و فنی دارای ثبات بوده و به همین دلیل این بی ثباتی و رفت و آمدهای زیاد در طول یک فصل می توان اتفاقی عجیب و نادر برای آن تلقی کرد. 

کد خبر 4881570

منبع: مهر

کلیدواژه: تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران علی فتح الله زاده ویروس کرونا تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس المپیک 2020 توکیو باشگاه پرسپولیس وزارت ورزش و جوانان فدراسیون کشتی کشتی فرنگی کسب سهمیه المپیک کشتی آزاد کمیته ملی المپیک فیفا دوومیدانی رفت و آمدهای سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۳۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟

سید محمدمهدی احمدی در حاشیه آیین واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شد ۳ سید در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل توسط بانک شهر تعیین شود.

وی افزود: یک سید در اختیار یکی از بانک‌های تجارت یا ملت خواهد بود و رییس هیات مدیره از طرف یکی از این دو بانک تعیین شود که حاکمیت شرکتی برای نظارت بر فعالیت سیدی که مدیرعامل را تعیین می‌کند به وجود بیاید.

به گفته احمدی، این کنسرسیوم با پذیرش این مدل و تفاهم کلی و ابلاغ آن به شبکه سرمایه گذاری، این مقدمات را فراهم کرده است.

مدیرعامل بانک شهر در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه پرسپولیس و استقلال از این پس برای دریافت تسهیلات در اولویت بانک شهر قرار دارند، گفت: ما باید بودجه‌ریزی کنیم و با یک مدل درآمد ـ مصارف عمل کنیم. نمی‌خواهیم در قالب تسهیلات کار‌ها را پیش ببریم بلکه بانک‌ها در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند کمک‌های خود را به باشگاه انجام دهند. باشگاه باید به سمت درآمدزایی برود. این شامل درآمد‌های پایدار و بودجه‌هایی در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی خواهد بود.

احمدی درباره برنامه بانک شهر برای پوشش بدهی حدود ۸۰۰ میلیارد تومانی هریک از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بیان کرد: هنوز صورت‌های مالی دیده نشده و مدلی که کنسرسیوم می‌خواهد تشکیل شود و مدل درآمدی باشگاه را بتواند فراهم کند تعیین نشده است. انشاءالله در دستور جلسه هفته آینده کنسرسیوم بانکی با شفاف شدن این مسائل موضوع بررسی و اعلام می‌شود.

مدیرعامل بانک شهر درباره نحوه مدیریت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از این به بعد گفت: طبق مصوبه شورای پول واعتبار بانک‌ها مکلفند در قالب مدیریت ـ پیمان یا سایر روش‌ها مدیریت باشگاه را واگذار کنند. البته این تناقضی با سیاست گذاری و عضو هیات مدیره بانک‌ها در باشگاه پرسپولیس ندارد. از طرف بانک‌ها باید نظام تامین مالی تعیین شود و اولویت این است که مدیریت باشگاه را به شهرداری تهران واگذار کنیم.

وی ادامه داد: شهرداری تهران متولی امور فرهنگی پایتخت است و ظرفیت‌های قابل اتکایی دارد، سازمان ورزش را دارد و دیگر ظرفیت‌ها را دارد می‌تواند آن‌ها را به خدمت باشگاه بیاورد. در اولویت کنسرسیوم طبق توافقی که انجام شده مدیریت باشگاه پرسپولیس از طریق مدیریت پیمان در سال اول به شهرداری تهران واگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • شکست عجیب استقلال در دیداری دوستانه
  • عجیب اما واقعی؛ پرسپولیس به زاکانی رسید
  • چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»
  • خسرو حیدری ۱۱ بازیکن برتر تاریخ ایران را انتخاب کرد | از فامیل بازی تا حضور عجیب برخی از هم تیمی ها
  • آخرین تحولات مدیریت استقلال پس از واگذاری
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • جزییاتی از نحوه واگذاری سهام سرخابی ها