Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از یزد، گسترش ویروس کرونا که از روزهای پایانی سال گذشته و پس از برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز شده، این روزها چنان سرعتی به خود گرفته که نگرانی‌ها از ادامه این روند و تبدیل آن به بحرانی فراگیر را افزایش داده است.

در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در هفته سوم اسفند ماه سال قبل کمتر از 200 نفر بود با گذشت زمان این وضعیت تغییر کرد به ویژه که از ابتدای سال جاری شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان سیر فزونی به خود گرفت تا جایی که سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به این روند در استان یزد ابراز نگرانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای پایانی سال اما بانک های استان و دستگاه های اداری تعطیل شدند و بر اساس تصمیم ستا مقابله با کرونا در استان، بانک ها با تقلیل شعب و تنها با شعب مرکزی به فعالیت خود در روزهای پایان سال ادامه دادند.

این اقدام موجب ازدحام جمعیت در بانک‌ها شد که علیرغم همه اقدامات انجام شده برای کاهش تجمع مردمی، با هدف مورد نظر که همان پیشگیری از انتقال و شیوع ویروس کرونا بود مغایرت داشت.

آمارهای منتشر شده در روزهای قبل نشان می‌دهد که طی روزهای آینده وضعیت و شرایط حاکم بر استان در زمینه شمار مبتلایان به این ویروس به مراتب نگران کننده تر خواهد بود.

بر اساس آمارهای منتشر شده، تنها یک روز در استان یزد بیش از 80 نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند و تا یکشنبه سوم فروردین ماه 725 نفر مبتلا به ویروس کرونا و 72 نفر در اثر این ویروس جان خود را از دست دادند با این وجود اما ترددها در سطح شهر افزایش یافته و بخشی از مردم همچنان در خیابان ها در رفت و آمدند.

روند افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان نگران کننده است

رئیس بیمارستان شهید صدوقی یزد با بیان اینکه آمار ابتلا و مرگ ناشی از کرونا رو به افزایش است، گفت: متأسفانه روند افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان نگران کننده است و انتظار داریم که مردم همراهی و مشارکت بهتری در راستای قطع این زنجیره داشته باشند.

حسین سلیمانی صالح آبادی با تاکید بر اینکه مردم باید خطر این بیماری را جدی بگیرند، اظهار داشت: همه نیرو‌های فعال در حوزه سلامت در بیمارستان و مراکز درمانی و بهداشتی از زمانی که شیوع ویروس خطرناک و مسری کرونا آغاز شد درگیر این موضوع هستند و شبانه روزی در بیمارستان‌ها حضور دارند.

وی با بیان اینکه کادر درمانی با خلوص نیت، پرچمدار مبارزه با کرونا هستند و همانند جنگ در خط مقدم قرار دارند ادامه داد: روزانه تعداد نسبتاً زیادی از شهروندان با علائم مشکوک به بیمارستان مراجعه می‌ کنند ضمن اینکه مردم بی توجه به توصیه ها در سطح شهر تردد دارند، در حالیکه باید تنها برای انجام امور بسیار ضروری از منزل خارج شوند.

رئیس بیمارستان شهید صدوقی تصریح کرد: آمار نشان می‌دهد ابتلا و بستری و مرگ و میر رو به افزایش است و از مردم می‌خواهیم این بیماری را جدی بگیرند، زیرا بی توجهی به این توصیه‌ها عاقبت ناراحت کننده‌ای به دنبال خواهد داشت.

وی خواستار توجه به افراد مسن شد و گفت: مردم حتما مراقب افراد مسن و بیماران زمینه‌ای باشند چرا که این افراد بیش از دیگران مستعد ابتلا به این بیماری هستند و عواقب بیشتری برای آنان دارد.

اقدامات کنترلی در راستای مقابله با کرونا در استان ادامه دارد

در حالی که هشدارها در استان در خصوص آینده و ابتلای به ویروس کرونا به صدا درآمده است، ستاد مقابله با کرونا با برگزاری نشست‌ها و جلسات مختلفی، در حال رصد شرایط استان و اتخاذ تصمیم‌های مناسب برای جلوگیری از رشد این بیماری است.

چند روز قبل و دقیقا در آخرین روزی که آمارهای ابتلا به این ویروس به تفکیک هر استان ارائه می شد نیز سخنگوی وزارت بهداشت با ابراز نگرانی از وضعیت یزد گفته بود که با این روند یزد کانون شیوع کرونا خواهد شد.

استاندار یزد اما با تاکید بر اینکه یزد کانون شیوع کرونا نیست از تداوم اقدامات کنترلی در راستای مقابله با کرونا در استان خبر داد.

محمدعلی طالبی با اشاره به مطالب منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تبدیل یزد به کانون شیوع کرونا است، گفت: این موضوع صحت ندارد و افزایش آمار مبتلایان به دلیل افزایش و دقت در بیماریابی است.

وی ادامه داد: بحث کرونا در استان یزد از ۲۷ بهمن ماه مطرح شد و در حالی که هنوز هیچ مورد مثبتی در کشور گزارش نشده بود، ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در یزد تشکیل شد که مصوباتی نیز به دنبال داشت.

استاندار یزد با تاکید بر اینکه یزد نخستین استانی بود که ستاد مقابله با کرونا در آن شکل گرفت، افزود: یزد در زمینه مقابله و پیشگیری از این ویروس در بسیاری از اقدامات گام نخست را در کشور برداشت و در مقابله پیشتاز بود به نحوی که اولین دستور برای تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها، اصناف، بانک‌ها، کاهش ساعت کار ادارات و در نهایت مسدود شدن مسیرهای ورودی در استان یزد صادر شد.

طالبی با اشاره به وضعیت حضور مسافران نوروزی در یزد عنوان کرد: منکر ورود مسافران نیستیم اما بر اساس مستنداتی که در زمینه ورود و خروج خودروها به یزد وجود دارد، در ایام نوروز امسال در مقایسه با سال گذشته با کاهش ۸۰ درصدی مسافران مواجه هستیم.

‌خبری از سیل مسافران در یزد نیست

استاندار یزد تصریح کرد: هر روز شخصاً در سطح شهر هم با خودروی استانداری و هم با خودروی شخصی چرخیده ام و در هسته مرکزی، میدان امیرچقماق و ورودی دروازه قرآن، شلوغی مشاهده نکردم و اینکه در برخی شبکه‌ها و سایت‌ها اعلام می‌شود «سیل مسافران» صحیح نیست و استفاده کنندگان از این واژگان به بار معنایی کلمات دقت ندارند.

وی عنوان کرد: واقعیت این است که هیچ هتل، مهمانپذیر و مکان اقامتی در یزد مسافران را پذیرش نمی‌کنند حتی ۹۶ خانه مسافر غیرمجاز پلمب شدند و افرادی که به یزد سفر کرده اند عمدتاً افرادی هستند که خود در مناطق مختلف استان خانه دارند یا در منازل اقوام نزدیک خود اقامت کرده اند.

طالبی، انتقال بیمار از بیمارستان‌های قم به یزد یا بستری مسافران بیمار از تهران و هرمزگان در بیمارستان‌های یزد را نیز تکذیب کرد و گفت تنها دو بیمار تبریزی در یزد بستری هستند.

انتقاد از تردد بی مورد برخی شهروندان در خیابان های یزد

استاندار یزد با انتقاد از تردد غیرضروری مردم در خیابان‌های شهر اظهار داشت: به‌رغم تعطیلی اصناف و اماکن تاریخی و کاهش ۸۰ درصدی ورود مسافران به شهر، متاسفانه شاهد تردد شهروندان در یزد هستیم.

وی بیان داشت: با این وجود این حجم از تردد بی دلیل مردم در سطح شهر قابل توجیه نیست و جای سئوال دارد که چرا و به چه دلیل تردد دارند در حالیکه نسبت به بیماری و ابتلای به ویروس کرونا اطلاع رسانی کافی شده و هشدارهای لازم نیز روزانه به مردم ارائه می شود.

طالبی بزرگترین دغدغه مدیریت استان را جلوگیری از تبعات ناشی از کرونا و آسیب‌های بعدی خواند و گفت: در تلاش برای برنامه ریزی حمایتی از فعالان بخش تولید و مشاغلی که بیشترین خسارت را کرونا دریافت کرده‌اند، هستیم.

به گزارش ایلنا، بی شک در خانه ماندن مهمترین راهکار و اقدام در مسیر قطع زنجیره ویروس کرونا است و به همین دلیل میزان مشارکت مردم در این داستان سهم بسیار بالایی دارد لذا نیاز است که اقشار مختلف مردم همانند دیگر صحنه‌های گذشته، با همدلی و همراهی خود مشارکت نموده تا از این بحران نیز به سلامت عبور کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بهداشت و درمان یزد کرونا مسافرت ویروس کرونا تردد در جاده ها مقابله با کرونا شمار مبتلایان کرونا در استان ویروس کرونا استاندار یزد استان یزد سطح شهر بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (ویدئو) تفاوت ورزش ۱۵ دقیقه‌ای با ورزش ۳۰ دقیقه‌ای روی بدن
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • حمایت از مردم غزه، راهی که همچنان ادامه دارد
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان