Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@00:53:33 GMT

۸ شرط وزارت بهداشت برای برگزاری جلسات علنی

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۳۷۶۲

احمد امیرآبادی‌فراهانی, عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در واکنش به نامه نمکی، رئیس ستاد ملی مبارزه با کرونا، به رئیس مجلس، مبنی بر عدم برگزاری جلسه علنی مجلس در روز یکشنبه، دهم فروردین ماه به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، گفت: این نامه باید در جلسه هیئت رئیسه مجلس بررسی شود و چون هنوز این اتفاق نیفتاده بنابراین برگزاری جلسه روز یکشنبه به قوت خود باقی است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای برگزاری این جلسه اندیشیده شده است، ادامه داد: براساس تصمیم هیئت رئیسه مجلس، نمایندگانی که به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری بوده یا در دوران نقاهت به سر می‌برند لزومی برای شرکت در این جلسه ندارند و غیبت آنها موجه است.

نماینده مردم قم در مجلس با تاکید بر اینکه مجلس در ابتدای شیوع کرونا در کشور به درخواست وزیر بهداشت و درمان تعطیل شده بود، بیان کرد: آقای رئیسی، معاون وزیر بهداشت و درمان در جلسه‌ای با مسئولان اجرایی مجلس ۸ شرط را برای برگزاری جلسات علنی پارلمان قرار داد که ما آن را در نشست هیئت رئیسه مجلس بررسی و قابل اجرا تشخیص دادیم؛ بنابراین آن شروط به صورت یک پروتکل تعیین و براساس آن جلسات علنی را برگزار خواهیم کرد.

امیرآبادی‌فراهانی همچنین با اشاره به درخواست وزیر بهداشت و درمان برای برگزاری جلسات مجلس به صورت سیستم دیجیتالی دوسویه تصریح کرد: آئین نامه مجلس در این مورد مسکوت مانده و حضور نمایندگان را در صحن علنی برای برگزاری جلسات رسمی لازم دانسته است، حتی دو جلسه‌ای که به صورت دیجیتالی دوسویه انجام شد به شکل آزمایشی بود.

عضو هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: اکنون کشور مجلس ندارد و باید پرسید پس چه کسی باید بر کار وزرا در بحث سیل، کرونا و ... نظارت داشته باشد. تنها از مردم خواسته شده تا در منزل بمانند و نمایندگان مجلس می‌توانند همانند کارمندان ادارات و بانک‌ها با وجود تدابیر بهداشتی در محل کار خود حاضر شوند؛ زیرا شرایط کشور اکنون به دلیل وقوع سیل در برخی استان‌ها و شیوع کرونا عادی نیست و مجلس باید بر روند کار دولت نظارت کافی داشته باشد.

نماینده مردم قم در مجلس افزود: بسیاری از نمایندگان مجلس در تماس با اعضای هیئت رئیسه مجلس، خواستار برگزاری جلسه علنی بوده‌اند.

امیرآبادی‌فراهانی تصریح کرد: یکی از مسائل مهمی که در جلسه هیئت رئیسه مجلس مطرح شد، وضعیت برگزاری جلسات علنی مجلس در صورت ادامه روند شیوع بیماری کرونا در کشور بود؛ زیرا نمی‌توان مجلس را از تصمیم‌گیری‌های کشور حذف کرد و نمایندگان فعلی هم تا خرداد ماه باید مسئولیت خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: باید شرایطی را در نظر گرفت تا مجلس به کار خود ادامه دهد، همچنین در بحث برگزاری جلسات رسمی به صورت سیستم مجازی دوسویه، آئین نامه داخلی باید اصلاح شود و این مستلزم آن است که در یک جلسه در صحن علنی ماده واحده‌ای به شکل دو یا سه فوریت مطرح شود.بنابراین باز هم نیاز به برگزاری جلسه در صحن و با حضور نمایندگان وجود دارد.

عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: البته در جلسه هیئت رئیسه مجلس، پیشنهاد برگزاری جلسات مجلس در اماکن دیگر مطرح شد که بعد از بررسی به این نتیجه رسیدیم با افزایش تعداد صندلی‌های صحن و نشستن نمایندگان با فاصله مناسب، همین مکان فعلی برای برگزاری جلسات بسیار مناسب‌تر است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: عضو هیئت رئیسه جلسه علنی ویروس بیمارستان قم وزیر بهداشت درمان معاون بهداشت و درمان صحن علنی نمایندگان مجلس سیل دولت جلسه علنی قم نماینده مردم وزارت بهداشت هیئت رئیسه برای برگزاری جلسات هیئت رئیسه مجلس برگزاری جلسه جلسات علنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • روزهای جلسات علنی مجلس تغییر کرد +جزئیات
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • برگزاری نشست هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو با حضور علی‌نژاد
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است