Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا، جزییات طرح مقابله با زنجیره انتقال کرونا را تشریح کرد.


به گزارش شریان نیوز،رئیس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا، جزییات طرح مقابله با زنجیره انتقال کرونا را تشریح کرد.

به گزارش «انتخاب»، حسین ذوالفقاری گفت: اگر زنجیره انتقال بیماری قطع نشود نمی توانیم شاهد کاهش ابتلا باشیم و آمار نشان از کاهش مبتلایان نمی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کسانی که قصد مسافرت دارند از همین لحظه سفر خود را قطع کنند، در این طرح صرفا به افراد ساکن اجازه ورود داده می شود.

ذوالفقاری ادامه داد: کسانی که الان در مسافرت هستند سریعا به خانه‌های خود برگردند، کسانی هم که در محل سکونت خود هستند برای سفر تصمیم نگیرند، کسانی که مسافر هستند باید بدون ورود به شهرهای در مسیر به مقصد اصلی بروند.

او گفت: کد ملی، پلاک خودور و بیمه افراد ملاک شناسایی است، برخی کارمندان یا کارگران باید برای کار به جای دیگر بروند؛ استانداری‌ها در این خصوص تدابیری اتخاذ کرده‌اند.

ذوالفقاری ادامه داد: هر طرحی برای محدودیت قاعدتا مشکلاتی دارد و ما پیش بینی لازم را انجام داده‌ایم، محدودیت‌هایی هم در حمل و نقل عمومی و خطوط ریلی، هوایی و زمینی اعمال می‌شود.

وی با بیان اینکه کلیه وسایل نقلیه باری، نیروهای درمانی، پلیس و آتش نشانی از این طرح مستثنا هستند، عنوان کرد: محور دیگر طرح تعطیلی ادارات، پارک ها و بوستان ها است. هر نقطه ای که محل تجمع باشد باید بسته شود.

** مردم نگران تامین مایحتاج ضروری خود نباشند

معاون وزیر کشور با بیان اینکه سه گروه برای اصناف درنظر گرفته شده است، اظهار داشت: گروه اول که خدمات برای مردم هستند باید فعال باشند و محدودیت زمانی ندارند و مردم برای خدمات ضروری خود نگران نباشند.

رئیس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مبارزه با کرونا ادامه داد: گروه دوم اصناف باید تعطیل شوند و تا پایان طرح باید تعطیل باشند. گروه سوم اصناف با نظر استانداری‌ها فعالیت خواهند کرد، تمام اصناف و مراکزی که فعالیت دارند باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند. البته بخشی از این تصمیمات قبلا در برخی استانها برگزار می‌شده است.

ذوالفقاری با بیان اینکه برگزاری هرگونه مراسم رسمی و غیر رسمی که محل تجمع افراد باشد لغو می شود، عنوان کرد: رهبر انقلاب هم با توجه به تاکیدات بر رعایت مسائل بهداشتی داشتند سفر به مشهد را لغو کردند.

توقیف خودرو و جریمه ۵۰۰ هزار تومانی در انتظار قانون شکنان

وی با بیان اینکه باید حداقل حضور در ادارات باشد، گفت: تعداد بسیاری از کارمندان دولت مانند آمورش و پرورش تعطیل هستند.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور در خصوص ضمانت اجرایی این تصمیم، گفت: رانندگان خودروهایی که قصد رفتن به شهرها را دارند و تخلف کنند و وارد شهرهای دیگر شوند خودروهای آنها یک ماه توقیف و ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.

محل کار اصناف خاطی یک ماه پلمب می‌شود

ذوالفقاری با بیان اینکه اصناف خاطی هم یک ماه محل کسب آنها پلمب خواهد شد، تاکید کرد: عزم راسخ برای اجرای این طرح وجود دارد. امروز مردم معترض هستند که چرا تصمیمات سخت اجرایی نشده است، لذا این طرح بنا به درخواست خود مردم بوده است، امیدوارم آن تعدادی که این بیماری را جدی نگرفته اند آن را جدی بگیرند تا نیاز به تصمیمات سخت نباشد، تمام دادستان ها در طرح حضور دارند اما اجرای طرح با احترام خواهد بود.

وی گفت: پبش بینی شده طرح به مدت دو هفته اجرایی شود و پس از هفته اول مشکلات آن رفع خواهد شد. اگر روند بیماری کاهشی باشد اجرای طرح هم بررسی خواهد شد، اما اگر شدت بیماری افزایش یابد نحوه اجرای طرح هم تشدید می‌شود.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه روند بیماری هنوز کاهشی نیست، گفت: واقعیت این است دنیا با یک مشکل بزرگی روبرو شده است، باید اجازه دهیم کادر درمانی تنفس کند، ما باید عادات خود را در این شرایط ترک کنیم.

دسته بندیاجتماعي

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی افزود: تاکنون بیش از ۸ هزار مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر گردآوری و تحویل مراکز قضایی شده است.

وی با اشاره به این که برای تأمین برق این دستگاه‌های غیرمجاز می‌بایست نیروگاهی به بزرگی ۱۱۰۰ مگاوات احداث می‌شد، گفت: کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینر‌های غیرمجاز به‌صورت پیوسته در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که بر اساس قوانین جدید ماینر‌های کشف شده، امحا خواهد شد گفت: در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمزارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به‌صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا صد برابر تعرفه‌های برق مشمول جریمه خواهند شد.

رجبی مشهدی با توصیه به علاقه‌مندان این کسب‌وکار برای دریافت مجوز‌های لازم ادامه داد: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح بدون محدودیت به استخراج اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • جریمه ۲۰۰ میلیون تومانی تراکتور
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • محرومیت سنگین در انتظار ستاره اینتر
  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • یک ماه و شش بازی حیاتی در انتظار پرسپولیس
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! | ماده ۴۹ لایحه عفاف و حجاب یعنی پول بده و کشف حجاب کن! | انتقاد تند حسین شریعتمداری