Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@04:15:07 GMT

ضرورت رعایت نگاه اعتدالی در زندگی

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۴۰۹۴

ضرورت رعایت نگاه اعتدالی در زندگی

اعظم جنابی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ضرورت حفظ سلامت روان در وضعیت شیوع کرونا، اظهار کرد: طبیعت هر عقل سالمی نیازمند یک بستر سالم است. انسان دو بخش جسمانی و روحانی دارد؛ تمام انسان‌ها نیز این بخش روحانی‌شان را درک می‌کنند.

وی افزود: گاه آدم‌ها استرس، اضطراب و نگرانی دارند و یا احساس شادمانی زیاد می‌کنند و امید و تلاش در آن‌ها زیاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی این دو بخش توأم با هم فعالیت می‌کنند و اگر هرکدام از این دو دچار آسیب شود، ناچاراً بخش دیگر نیز دچار آسیب خواهد شد.

این مشاور خانواده در خصوص راهکار جدایی از استرس، بیان کرد: اولین کار همانطور که در اسلام نیز سفارش شده، این است که آدم‌ها صاحب یک نفس مطمئنه باشند، اگر آدم‌ها در هر کاری افراط یا تفریط کنند، تعادل انسان بهم می‌ریزد.

ضرورت رعایت نگاه اعتدالی در زندگی

وی بر ضرورت رعایت اعتدال در زندگی تأکید کرد و افزود: در بخش بیماری‌ها هم همین‌طور است؛ باید در بخش تفکرات تعادل ایجاد کنیم، نه خیلی دچار اضطراب شویم که نتوانیم غذا بخوریم و نه خیلی بیخیال باشیم. اگر این دو نگاه غلط از بین برود، یک نگاه اعتدالی به وجود می‌آید.

جنابی عنوان کرد: در دوره‌ای که باید واقع‌گرا باشیم، حواسمان باشد دردهایمان را بیشتر از این نکنیم؛ باید ببینیم سوالاتی که در خصوص کرونا به وجود می‌آید، آیا دردی را برطرف می‌کند یا خیر، اگر دردی را برطرف نمی‌کند، مطرح نکنیم. باید نگاه واقع‌بینانه به اصل مطلب داشته باشیم و این نیازمند آن است که متخصصان دور هم بنشینند و یکدیگر را قبول داشته باشند.

وی همچنین در خصوص تعطیلی حرم مطهر رضوی عنوان کرد: وقتی از لحاظ علمی اصل این بیماری، تراکم افراد انسانی است که مشخص نیست ناقل یا بیمار هستند، عقل و احتیاط بر آن است که آدم‌ها وقتی احساس می‌کنند ممکن است خطرناک باشد، گریز کنند و دفع ضرر محتمل عقلاً واجب است. در فضاهایی مثل حرم مطهر و یا مساجد، این تراکم انسانی و این خوف که آیا فرد مقابل ناقل یا سالم است نیز وجود دارد.

پیامدهای مثبت کرونا در زندگی

این مشاور خانواده به پیامدهای مثبت کرونا اشاره کرد و گفت: کرونا بهانه خوبی شد تا متوجه شویم که در برخی موارد فضای تربیتی‌مان لنگ می‌زند؛ برای مثال متخصص‌شناس و تقلیدگر واقعی و تکلیف‌گرا نیستیم. از الان به بعد شروع کنیم تربیت‌هایمان درست کنیم؛ خودمان روی تربیت خودمان و تربیت فرزندانمان کار کنیم.

این مشاور خانواده تصریح کرد: سعی کنیم تعقلی کار کنیم؛ در انتخاب لباس، عاشق شدن، دعا و عبادت عاقلانه رفتار کنیم. این‌گونه بدن عادت می‌کند در طول مسیر زندگی عاقل باشد و در چنین بحران‌هایی نیز عاقلانه رفتار می‌کند.

وی ضمن تأکید بر رعایت نظم در زندگی گفت: اگر شرایط کاری، یا سرگرمی و قرنطینه است، نظم را در آن اعمال کنیم. عده‌ای می‌گویند دچار افسردگی شده‌اند؛ ما قبل از این فضا پای ممبر کسی می‌نشستیم و حرف‌هایش را می‌شنیدیم، الان می‌توانیم در فضای مجازی آن فرد را دنبال کنیم. اگر معیار عاقلانه بودن را رعایت کنیم، قرنطینه و غیر قرنطینه یکی است و فقط شکل متفاوتی دارد.

کد خبر 4885829

منبع: مهر

کلیدواژه: سلامت روان ویروس کرونا تعلیم و تربیت مشاور خانواده ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا ایلام گرگان شهرکرد ماسک طبی ضدعفونی نوروز بارش باران حوادث چهارشنبه سوری قزوین سیلاب آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • طرح ملی زندگی با آیه ها از نگاه قرآنی ها
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟