Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@05:45:27 GMT

یکصد کپسول اکسیژن ، سهم خیرین بابلی در شکست کرونا

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۵۲۷۳

یکصد کپسول اکسیژن ، سهم خیرین بابلی در شکست کرونا

یکی از ابزارهای مهم مورد نیاز در بیمارستان های بابل کپسول اکسیژن است که برای بیماران تنفسی بسیار مورد حیاتی است.

همچنین خیرین در این روز  تعداد یکصد لباس ضد آب، یکصد و ۵۰ شیلد، دو هزار گان سر پارچه‌ای و ٣٠٠ عینک محافظ از طرف «ستاد مردمی مبارزه با کرونا بابل» و همچنین از طرف  فروشگاه ماما نی‌نی‌ شاپ، ٣٠٠ شیلد دست‌ساز و یکصد ماسک N۹۵ به معاونت بهداشتی شهرستان بابل اهداء کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهدای ۱۵۰ عدد ماسک سه‌ لایه تحویل بانک خون بابل ، ٣٠ جفت چکمه ساق کوتاه توسط دکتر ساروی تحویل بیمارستان روحانی بابل ،۵۰۰ عدد ماسک و ٢۴ عینک شیلد تحویل اورژانس ١١۵ بابل، توزیع سه هزار و ۵۰۰ ماسک معمولی در بین مردم، ۱۲۷ لباس ضدآب از دیگر موارد اهدایی است که توسط یکی از خیرین در اختیار بیمارستان روحانی بابل قرار گرفت.

در این روز  ٣٠٠ لیتر محلول ضد عفونی، یکصد عدد شیلد، ٢۵٠ عدد ماسک از طرف محسن گرامی و مینا سنندجی، ٢٣٩ ترمومتر جیوه‌ای به ارزش ۵۰ میلیون ریال از طرف گروه خیریه «یک آجر، یک خانه» و از طرف موسسه خیریه «هاتف رحمت گستر بابل» یک هزار بسته  دستمال کاغذی اهداء و در اختیار بیمارستان شهید یحیی‌نژاد بابل قرار گرفت.

از طرف انجمن داروسازان شهرستان بابل،نیز  ٨۴ عدد گان استریل و ٨۴ عینک، شیلد و ۵ عدد فیلتر دیالیز در اختیار بیمارستان روحانی بابل قرار گرفت.

خیرین شهرستان بابل از همان نخستین روزهای بستری شدن بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل با برداشتن گام ها بلند با تشکیل ستاد مردمی مبارزه با کرونا  توانستند تاکنون بیش از ۲۰ میلیارد ریال برای کمک به بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرستان بابل بردارند که البته این موارد اهدایی به صورت نقدی و غیر نقدی توانسته کمک های قابل توجهی به بیمارستان های بابل بکند.

ادامه کمک های مردمی و خیرین نیکوکار بابلی که پیشگام در امدادرسانی به بیماران کرونایی هستند همچنان ادامه دارد و اگر نبود این نگاه نوعدوستانه به طور قطع تاکنون بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل که در اقصی نقاط مازندران و حتی بدلیل ورود مسافران به شهرستان بابل بیماران خارج از استان نیز پذیرش شده بودند، با مشکلات زیادی مواجه می شد.

بر این اساس از تعداد فوتی های بیماران مشکوک به کرونا تعداد ۱۱ نفر  فوتی در بیمارستان های بابل اهل تهران  بودند که اواخر اسفند  به بابل سفر داشتند.

هم اکنون  آخرین آمار بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی  حدود ۳۰۰ نفر است که در طول روز حدود ۴۰ الی ۵۰ نفر ترخیص  و کمتر از این تعداد نیز بستری می‌شوند و باید این نکته هم گفته شود که در ۵ الی ۶ روز اخیر آمار بیماران کرونایی در بیمارستان های بابل  رو به کاهش را نشان می دهد.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا  و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.

شهرستان بابل دروازه ورودی بیماری کرونا به مازندران بود و با شناسایی ۲ شهروندی که به قم سفر داشتند و قرنطینه کردن آنها در بیمارستان ، شیپور ورود کرونا به مازندران را به صدا در آوردند.

در جدیدترین گزارش ارائه شده از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل، تاکنون بیش از  ۱۱ هزار بیمار مشکوک به ویروس کرونا از سوی مراکز درمانی این شهرستان پذیرش شدند و یک هزار و ۸۱۵  بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفتند.

شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل که دارای شش بخش و هفت شهر می باشد که از دو هفته پیش تاکنون در وضعیت قرمز قرار گرفت و از مردم خواسته شد برای شکست کرونا از خانه خارج نشوند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بابل پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بابل ویروس کرونا بابل بیمارستان های بابل دانشگاه علوم پزشکی مشکوک به کرونا شهرستان بابل قرار گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند

بخش آنژیوگرافی برای نخستین بار در منطقه دستگاه آنژیوگرافی توسط سازمان منطقه آزاد اروند خریداری و در بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان راه‌اندازی شد.

به گفته سید مهدی موسوی مدیر بهداشت و سلامت سازمان منطقه آزاد اروند مسئول مراحل و چگونگی خدمات‌دهی بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌الله طالقانی، از طریق درگاه‌های رسمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به عموم شهروندان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این مسئول گفت: هدف از این اقدام بر اساس نیازسنجی صورت گرفته و نظر به مراجعه شهروندان برای انجام مراحل آنژیوگرافی به مرکز استان و دیگر استان‌های همجوار بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار