Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شاهوارپور صبح امروز در بازدید از قرارگاه جهادی شفا در اهواز اظهار کرد: یکی از کارهایی که امروز باید دنبال کنیم تأمین نیازمندی‌های بیمارستان‌ها و مردم است تا هر چه سریع‌تر چرخه انتشار ویروس را قطع کنیم و مردم به زندگی عادی برگردند که مجتمع شهید جهان‌آرا یکی از کارگاه‌های تولید محصولات مورد نیاز برای پیشگیری و قطع چرخه بیماری کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مجتمع فرهنگی آموزشی در حالت عادی محلی برای آموزش مشاغل و در حال حاضر در خدمت مجموعه جهادی مبارزه با کرونا قرار گرفته و در این محل یک کارگاه خیاطی با بیش از ۴۰ چرخ‌خیاطی توسط خواهران به صورت دو شیفت احداث شده است تا لباس مورد نیاز را برای پرستاران و پزشکان تهیه کنند.

فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان خبر داد: لباس‌های تولید شده یک بار مصرف هستند؛ بنابراین کارکنان روزانه بیش از ۱۰۰ دست لباس آماده و تحویل بهداشت و درمان می‌دهند؛ در بخش تهیه مواد ضدعفونی نیز یک کارگاه دیگر راه‌اندازی شده است که در این کارگاه بسیج جامعه پزشکی پای‌کار آمده است.

وی افزود: این گروه جهادی با استفاده از فرمولی که بهداشت و درمان توصیه کرده‌اند اقدام به تهیه ژل‌های ضدعفونی می‌کنند. در کارگاهی دیگر نیز توسط دانشجویان بسیجی راه‌اندازی شده است که در این کارگاه به تولید محلول الکل با آب برای ضدعفونی پرداخته شده که این کارگاه نیز همچنان فعال است.

شاهوارپور ادامه داد: این گروه‌های جهادی در بسته‌های بهداشتی اقلام مورد نیاز را از جمله ماسک، الکل و لباس و مواد ضدعفونی و… بسته‌بندی کرده و در جاهایی که نیاز است، توزیع می‌کنند.

وی با بیان اینکه نیازمندی‌ها اولویت‌بندی هستند، بیان کرد: بخشی از اقلام بهداشتی تهیه شده توسط این گروه‌های جهادی به افرادی که از بیمارستان مرخص می‌شوند تعلق دارد؛ زیرا این افراد به دلیل گذراندن دوران نقاهت نیازمند اقلام بهداشتی هستند و بخشی دیگر به افرادی که دچار بیماری مزمن هستند، ارائه می‌شود؛ چرا که این افراد به توصیه درمان و بهداشت در اولویت قرار دارند.

فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان اضافه کرد: بخشی دیگر از اقلام بهداشتی تهیه شده توسط گروه‌های جهادی مجتمع شهید جهان‌آرا مختص افراد کهن‌سال، جانبازان و مناطق محروم است و در کنار اولویت‌ها امکاناتی را برای ضدعفونی و گندزدایی در سطح شهر و شهرستان‌ها نیز داشتیم که نیروهای ما شب‌ها به گندزدایی مناطق توصیه شده توسط سازمان بهداشت و درمان می‌پردازند.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم که به کمک مردم به توصیه‌های وزارت بهداشت و درمان عمل کنیم، درباره نقاهتگاه‌های برپا شده توسط نیروهای نظامی اظهار کرد: در بخش نیروی زمینی سپاه، رزمایشی برای ضدعفونی سطح شهر برگزار شد و بیمارستان شهید بقایی یک بیمارستان صحرایی دارد که این بیمارستان را برای پذیرش بیمار برپا کردند اما هنوز به صورت جدی بهره‌برداری صورت نگرفته است؛ زیرا مرکز اصلی مراجعه‌کنندگان در حال حاضر بیمارستان رازی است اما به طور کلی بیمارستان سابق طالقانی، سوله ورزشی در مجموعه حوزه شهید تندگویان، یک مجموعه در راه‌آهن نیز برای نقاهتگاه بیماران آماده شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بهداشت و درمان بیمارستان جهان حضرت ولی عصر ماسک بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بهداشت و درمان مورد نیاز شده توسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)

قباد محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.

وی گفت: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم می‌باشد که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌گردد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان به همراه داشته باشد.

محمدی افزود: با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یک دستگاه MRI سه تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب راه اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی اضافه کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)