Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر فلاحی روز پنجشنبه با اشاره به محدودیت‌های فعلی برای سفر در سطح کشور و عدم ارائه امکانات توسط اماکن گردشگری، اظهارداشت: تصمیمی که توسط استانداران سه استان آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و اردبیل گرفته شده پذیرایی ویژه و درخور توجه از گردشگران بعد از اتمام اپیدمی این بیماری است که امیدواریم در آینده نزدیک اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تمامی مسافران و گردشگرانی که علاقه‌مند به سفر به استان اردبیل هستند خواست تا سفرهای خود را به تعویق بیاندازند تا در فرصت مناسب از آنها پذیرایی شود.

وی از کاهش ۷۰ درصدی میزان تردد در ۶ روز نخست سال جاری در استان اردبیل خبر داد و گفت: از ۲۸ اسفند سال ۹۷ ا ۶ فروردین ۹۸ بیش از ۲۱۹ هزار تردد ورود به استان به ثبت رسیده بود که این میزان طبق اعلام اداره کل راهداری استان و اطلاعات دریافتی از ۶۴ دستگاه ترددشمار در مدت مشابه امسال به حدود ۶۶ هزار تردد رسیده است.

او بیان کرد: با احتساب این رقم شاهد کاهش ۷۰ درصدی میزان تردد در جاده‌های استان اردبیل هستیم که دلیل اصلی آن محدودیت‌های به وجود آمده در خصوص شیوع بیماری کووید ۱۹ است.

استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان‌های گیلان، زنجان و آذربایجان‌شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان آذربایجان شرقی استان اردبیل جاده های استان کشاورزی گردشگری بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: باهدف رشد، توسعه و برند سازی گردشگری روستای هدف گردشگری بیابانک، احیاء و حفظ آئین و سنن قدیمی روستاها، حفظ و معرفی شیرینی سنتی گولاچ این منطقه، معرفی هویت اجتماعی و فرهنگی و افزایش شورونشاط اجتماعی در میان مردم، چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ بیابانک در روستای هدف گردشگری بیابانک برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات ازجمله برنامه‌هایی بود که برای رونق اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های روستایی در این جشنواره انجام شد.

حسن عربی گفت: اجرای برنامه‌های شاد و مفرح، پخت گولاچ و رونمایی از لوح ثبت ملی روستا ازجمله برنامه‌های این جشنواره بود.

او بابیان اینکه برای پخت گولاچ، از زردچوبه، آرد، آب، شکر، گلاب، تخم‌مرغ، زعفران، روغن کنجد و خمیرترش استفاده می‌شود، افزود: گولاچ برند مواریث معنوی روستای بیابانک به شمار می‌رود و برگزاری چندساله جشنواره گولاچ در این روستا نشان از اهمیت این نان در بین مردم این روستا دارد.

روستای بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902642

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های ترددی در محور پرترافیک اردبیل – آستارا
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • هشدار هواشناسی درباره فعالیت سامانه بارشی در استان اردبیل
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری