Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- ویروس کرونا می چرخد ، جولان می دهد و قربانی می گیرد. اما عده ای هنوز آن را جدی نمی گیرند؛ حدود دو ماه است که از شیوع این بیماری در کشور می‌گذرد، اما خیابان‌ها پر از ماشین است و مردم می‌گردند و فکر می‌کنند هیچ اتفاقی نیفتاده است و این تنها باعث طولانی‌تر شدن دوره پیک بیماری می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر زالی رئیس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران با تاکید بر اینکه همکاری مردم در مقابله با کرونا نقش اساسی دارد، اعلام کرده که در کنار تمامی اقدامات خود مردم در مقابله با این ویروس نقش اساسی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقناع مردم راهبرد بسیار مهمی در این زمینه است. ما در روز گذشته که گشتی هوایی در تهران داشتیم متاسفانه دیدیم که برخی از مردم در بوستان هایی که فاقد حصار و ورودی بوده مستقر شده و پیک‌نیک برگزار کردند. این نشان می دهد که بخشی از مردم اهمیت موضوع را درک نکرده اند. شاید لازم باشد در خصوص این گروه از افراد که اقدامات اغنایی و نصیحت اجتماعی بر روی آنان موثر واقع نشده، از اقدامات قهری و بازدارنده استفاده کنیم. به عنوان نمونه ما دیروز از مجموعه عزیزان در نیروی انتظامی و تعزیرات استفاده کردیم و به تعطیلی اماکنی پرداختیم که نباید تا 15 فروردین باز می‌شدند و جزو گروه کسب و کارهای غیر ضروری بودند.

هر خانه دارای یک وزیر بهداشت  
مدیرعامل کانون هموفیلی ایران نیز در این باره با اشاره به اینکه خط اول مقابله با بیماری کووید19 مردم و کارشناسان بهداشت هستند، می گوید:متاسفانه در روزهایی که پشت سر گذاشتیم بیشتر حوزه درمان درگیر این بیماری بوده است؛ در صورتی که باید بیشترین مداخلات در حوزه بهداشت عملی می‌شد که با وجود افتخاری مانند شبکه بهداشتی وزارت بهداشت در سطح کشور این موضوع میسر بود.احمد قویدل با تاکید بر اینکه برای مقابله با شیوع بیماری نیاز به کارشناس بهداشتی است، ادامه داد: کارشناسان اپیدمیولوژی و کارشناسان بهداشت در مقابله با کرونا می‌توانند بسیار موفق ظاهر شوند و مردم را راهنمایی کنند. اینکه وزیر بهداشت فعلی در گذشته خودش معاون بهداشتی وزارت بهداشت بوده است نکته بسیار مثبتی خواهد بود چراکه به اتخاذ استراتژی صحیح از سوی او منجر خواهد شد.
قویدل با بیان اینکه خط اول مقابله با کروناویروس مردم و افزایش آگاهی آنان است، اظهار کرد: مردم با داشتن احساس مسئولیت اجتماعی، ماندن در خانه و سفر نرفتن می‌توانند به کنترل زنجیره انتقال بیماری کمک کنند. ویروس قرار نیست با چشم دیده شود که کار آگاه سازی مردم به سهولت صورت گیرد، بلکه باید کاری کرد تا آنها درک درستی از ویروس، راه انتقال، دامنه عوارض و... به دست آورند. از سوی دیگر نمی‌توان از نقش رسانه‌ها و فضای مجازی برای اطلاع رسانی به مردم غافل بود.
مدیرعامل کانون هموفیلی ایران با تاکید بر نقش مردم برای کمک به کنترل زنجیره انقال بیماری کووید 19، گفت: هر خانه باید یک وزیر بهداشت داشته باشد تا با سخت‌گیری‌، ناظر بر رعایت بهداشت توسط اعضای خانواده باشد.

از استان تهران باید جلوی مسافرها گرفته شود
رئیس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران اعلام کرده که از استان تهران باید جلوی مسافرها گرفته شود زیرا بیشترین مسافرانی که در این ایام در کشور جابجا شدند از استان تهران بودند. مقاصدی که تهرانی ها انتخاب کردند قابل توجه است و به همه استان ها از استان هایی که آلوده بودند و یا آلودگی آنها کمتر بود سفر داشتند. ما اگر بتوانیم در فاز دوم سفرها اقدامات بازدارنده جدی‌تری را در تهران اعمال کنیم بخش اعظمی از سفرهای نوروزی کنترل خواهد شد که مستلزم این است که کمیته اجتماعی و امنیتی ستاد فرماندهی ملی کرونا در این زمینه تصمیم گیری کند.

سیزده بدر امسال هر فردی باید در خانه خود بماند
اما یک متخصص عفونی در رابطه با اعمال محدودیت ها و ممنوعیت ها و تعطیلی ها معتقد است که در انجام این کار عقب نیز هستیم؛ چراکه باید این اقدام را در اسفند ماه آغاز می‌کردیم و اکنون بیش از یک ماه است که از شیوع ویروس کرونا گذشته‌ است و هنوز بخشی از مردم احساس جدی نسبت به رعایت موارد ندارند و این درحالیست که در کشور یک میلیارد و 300 میلیون نفری هند در عرض 48 ساعت تمام خیابان‌های آن خالی شدند.
 دکتر مسعود مردانی توصیه کرد: مردم در خانه‌های خود بمانند، به مسافرت و دورهمی نروند، روبوسی نکنند، دست ندهند، شستشوی مکرر دست‌های خود را فراموش نکنند و صبر داشته باشند. کشورهایی مانند چین توانستند با رعایت این نکات طی دو تا سه ماه بر این بیماری غلبه کنند و اگر این کار را نکنیم شاهد افزایش مرگ ناشی از این بیماری و شمار مبتلایان به آن خواهیم بود.
مردانی درباره روز طبیعت و سیزده بدر می گوید: سیزده بدر امسال هر فردی باید در خانه خود بماند و در تراس خانه سیزده خود را بدر کنند تا به امید خدا بعد از غلبه کردن بر این بیماری همگی بتوانیم سیزده‌مان را بدر کنیم.

مردم و افزایش آگاهی آنان، خط اول مقابله با کروناویروس
اما مدیرعامل کانون هموفیلی ایران با بیان اینکه خط اول مقابله با کروناویروس مردم و افزایش آگاهی آنان است، تاکید دارد: مردم با داشتن احساس مسئولیت اجتماعی، ماندن در خانه و سفر نرفتن می‌توانند به کنترل زنجیره انتقال بیماری کمک کنند. ویروس قرار نیست با چشم دیده شود که کار آگاه سازی مردم به سهولت صورت گیرد، بلکه باید کاری کرد تا آنها درک درستی از ویروس، راه انتقال، دامنه عوارض و... به دست آورند. از سوی دیگر نمی‌توان از نقش رسانه‌ها و فضای مجازی برای اطلاع رسانی به مردم غافل بود.
وی همچنین نقش اشخاص حقیقی و حقوقی مرجع در جامعه را غیر قابل انکار دانست و تصریح کرد: سازمان‌های مردم نهاد، اشخاص دولتی، اتحادیه‌ها، اساتید دانشگاهی و... نیز همگی ‌می‌توانند نقش موثری در آگاه سازی مردم داشته باشند تا پس از آن منتظر باشیم دستورات بهداشتی به طور جدی رعایت شود. متاسفانه شبکه‌های فارسی زبان خارجی پیام‌های بسیار سمی برای مردم کشور ارسال می‌کنند و موضوع مهمی مانند اعتماد مردم را هدف گرفته‌اند؛ فلذا ما باید کاری کنیم که به اعتماد مردم صدمه‌ای وارد نشود.
قویدل خط چهارم مقابله با کرونا را کادر درمانی و پزشکان و پرستاران معرفی کرد و افزود: در صورتی که ما در مراحل اول تا سوم موفق به کنترل بیماری از راه آگاهی رسانی نشویم، موج بیماران به بخش درمانی وارد می‌شوند و ممکن است حجم بالای کار، آنها را به سمت فرسودگی سوق دهد و اکنون شاهد هستیم که قهرمانان مبارزه با ویروس کرونا، پزشکان و پرستاران هستند.
او با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی تا کنون بسیار خوب به توصیه‌های بهداشتی عمل کرده‌اند، گفت: شعاری که همواره به آن تاکید داریم این است که هر خانه باید یک وزیر بهداشت داشته باشد تا با سختگیری‌ ناظر بر رعایت بهداشت توسط اعضای خانواده باشد. بیماری، بیماری شیوع است و باید آن را جدی گرفت که این مهم در گرو احساس مسئولیت مردم است.
وی به پذیرش مسئولیت اجتماعی از سوی مردم اشاره کرده و می گوید: به عنوان مثال خانواده‌ای تحت پوشش کانون هموفیلی ایران در لرستان داریم که یک‌ مادر به همراه دو دختر خود روزانه هزار عدد ماسک تولید می‌کنند و این نماد جوشش مردم برای خودشان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا کانون هموفیلی ایران خط اول مقابله مقابله با کرونا وزیر بهداشت استان تهران سیزده بدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۶۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید

وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر به چین که به دنبال حل‌وفصل مسائلی است که می‌تواند روابط تازه بهبود یافته این دو کشور را به خطر بیندازد، امروز – پنجشنبه – از چین خواست تا «رفتار عادلانه‌ای» در برابر شرکت‌های آمریکایی در پیش بگیرد.

به گزارش ایسنا، سفر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به چین تازه‌ترین دیدار سطح بالا میان این دو کشور است و آنها درباره مسائلی نظیر تجارت جهانی و ارتباطات نظامی گفت‌وگو و رایزنی کرده‌اند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که روابط واشنگتن و پکن به طور فزاینده‌ای بر سر مشکلاتی مثل چگونگی فعالیت شرکت‌های آمریکایی در چین، صادرات چین و ظرفیت تولید و هم‌چنین حمایت پکن از مسکو در جنگ اوکراین به مشکل برخورد کرده و اختلافاتی به وجود آمده است.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به نشستی که با مقام رسمی چینی در شانگهای برگزار شده، گفت که بلینکن نگرانی‌هایی را در رابطه با «سیاست‌های تجارت» عنوان کرده است.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: «ایالات متحده به دنبال رقابت اقتصادی سالم با جمهوری خلق چین است و می‌خواهد رفتار عادلانه‌ای در قبال کارگران و شرکت‌های آمریکایی فعال در چین اتخاذ شود.»

چین «انتقادات بی‌اساسی» را مبنی بر اینکه ظرفیت تولیدش «بیش از حد» است، رد کرده و افزود که صنایع این کشور، از وسایل نقلیه الکتریکی گرفته تا پنل‌های خورشیدی، «رقابتی و نوآور» هستند.

آنتونی بلینکن فردا جمعه جهت دیدار با «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین و احتمالا دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور این کشور به پکن سفر خواهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • دیدار‌ چهره به چهره وزیر بهداشت با مردم منطقه ۱۸ تهران
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید