Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@17:50:48 GMT

کاهش ۸۰ درصدی مسافران مترو و اتوبوس

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۶۶۷۲

کاهش ۸۰ درصدی مسافران مترو و اتوبوس

به گزارش اقتصادآنلاین، یوسف حجت، سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره پیشنهاد شورای اسلامی شهر تهران به ستاد ملی کرونا بابت تعطیلی حمل و نقل عمومی شهر، توضیح داد: با وجود اینکه یکی از دلایل شیوع کرونا در ایتالیا و اسپانیا حمل و نقل عمومی بوده اما هیچ یک از این دو کشور حمل و نقل عمومی خود را تعطیل نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشورهایی که حمل و نقل عمومی در آن‌ها تعطیل شده عبارتند از هند، قطر، کویت و اکراین. تعطیلی حمل و نقل عمومی در امریکا، کشورهای اروپایی و همچنین کشورهایی که بزرگ‌ترین و شلوغ‌ترین حمل و نقل عمومی را دارند، اتفاق نیفتاده است.

به گفته سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران؛ تعدادی مشاغل از جمله کارگران، آتش‌نشانان، پرستاران، پزشکان، کارکنان جمع آوری پسماند، بهشت زهرا، اداره برق و .... امکان تعطیلی در هیچ زمان و شرایطی را ندارند.

حجت با تأکید بر اینکه امکان تعطیلی حمل و نقل عمومی در شرایط کنونی وجود ندارد، گفت: بخشی از جامعه باید سرکار بروند تا همه امکان گذران امور زندگی را داشته باشند و نیازهای مهم و روزمره مردم تأمین شود؛ بنابراین نمی‌توان به صورت صد در صدی شهر را متوقف کرد.

وی با اشاره به ضرورت تفکیک مشاغل ضروری و غیرضروری در زمان بحران، گفت: آن دسته از افرادی که جزو مشاغل ضروری هستند‌ نیاز به رفت و آمدهای درون شهری دارند. بخشی از این رفت و آمد از طریق حمل و نقل شخصی صورت می‌گیرد اما تمامی افراد امکان استفاده از وسایل نقلیه شخصی را ندارند و ترجیح می‌دهند که با حمل ونقل عمومی به جابه‌جایی بپردازند.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، بیان کرد: تعطیلی حمل و نقل عمومی به نفع شهرداری است زیرا با کاهش مسافر همچنان هزینه‌های جانبی بسیاری از جمله برق شبکه، تعمیرات و نگهداری، تهیه ملزومات بهداشتی و ... بر عهده ماست که با تعطیلی حمل و نقل عمومی این هزینه‌های جانبی هم حذف می‌شوند.

وی با بیان اینکه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تابع تصمیم گیری‌های شورای شهر و ستاد کرونا است، یادآور شد: تعطیلی حمل و نقل عمومی در شرایط کنونی مناسب نیست.

حجت درباره آمار کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی، گفت: در مقایسه با تعطیلات نوروز سال 1398 با بیش از 80 درصد کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی روبرو بودیم. البته اگر با اسفند ماه سال گذشته مقایسه شود، کاهش مسافر بیش از 90 درصد بوده است.

حجت در ادامه افزود: با توجه به شیوع کرونا و کاهش مسافران حمل و نقل عمومی، با کاهش درآمد هم مواجهه شده‌ایم. کاهش درآمد حمل و نقل عمومی تبدیل به یک معضل بزرگ برای ما شده است. البته این مسئله را طی مکاتباتی با دولت درمیان گذاشته‌ایم اما تاکنون پاسخی دریافت نشده است.

وی با بیان اینکه شیوع کرونا در پایتخت سبب شده که شهرداری فشار زیادی را متحمل شود، افزود: شهرداری باید از منابع موجود خود، نیازهای اصلی از جمله مواد ضدعفونی کننده، ماسک، دستکش و ... را تأمین کند که این اقدام را هم به تنهایی و بدون هیچ کمکی انجام داده است.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان تأکید کرد: ملزومات بهداشتی توسط اعتبارات مالی شرکت واحد اتوبوسرانی، مترو و تاکسیرانی تهیه می‌شود و در اختیار کارکنان قرار می‌گیرد؛ دولت هیچ کمکی در این زمینه به ما نکرده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اتوبوس حمل و نقل عمومی شهرداری تهران مترو یوسف حجت معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تعطیلی حمل و نقل عمومی سرپرست معاونت حمل حمل و نقل عمومی کاهش مسافر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از وزارت نیرو، "عیسی بزرگ‌زاده" با بیان اینکه میزان آب مخازن سدهای کشور به بیش از ۳۲ میلیارد متر مکعب رسیده است، گفت: این مجموع آب موجودی در همه مخازن سدهای وزارت نیرو است، پرشدگی سدهای کشور ۶۵ درصد است و این یعنی هنوز ۳۵ درصد مجموع سدها خالی است، اما اگر بخواهیم سدهای کشور را بررسی کنیم باید بگویم که تقریباً میزان آب موجود در مخازن نسبت به سال گذشته ۴۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر شده است.

وضعیت مطلوب ۶ سد حوضه آبریز دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته

سخنگوی صنعت آب ادامه داد: اگر بخواهیم نگاهی به وضعیت ۱۳ سد دریاچه ارومیه داشته باشیم، باید بگویم وضعیت این سدها ۶ درصد نسبت به سال گذشته بهتر شده است و پرشدگی مخازن این سدها ۷۷ درصد است. در حال حاضر آب موجود در این ۱۳ سد یک میلیارد و ۲۶۳ میلیون متر مکعب است. در مورد زاینده‌رود اصفهان و حجم آب موجود در سد زاینده‌رود باید گفت که در حال حاضر حجم آب موجود در سد زاینده‌رود ۳۹۶ میلیون متر مکعب است و پرشدگی این سد ۳۲ درصد است که نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد عقب‌تر است، اما باوجود این درصد پرشدگی مخزن این سد مطلوب است و برای تأمین آب شرب اصفهان با مشکل مواجه نخواهیم شد.

کاهش ۵ درصدی آب پنج سد تهران

سخنگوی صنعت آب به وضعیت سدهای تهران هم اشاره کرد و گفت: در ارتباط با ۵ سد استان تهران که شامل سدهای لار، لتیان، ماملو، امیرکبیر و طالقان است، مجموع آب مخازن این سدها ۱۸۷ میلیون متر مکعب و پرشدگی این سدها ۲۶ درصد است که نسبت به بهار سال گذشته ۵ درصد کاهش داشته است. این یعنی اینکه شهروندان تهرانی باید حداقل ۱۵ درصد در مدیریت آب صرفه‌جویی کنند.

وی افزود: در سدهای زنجیره کارون، دز، کرخه، مارون، جره و سد کوچری وضعیت قابل قبولی نسبت به سال قبل داریم و این خبر بسیار خوبی است. خوشبختانه سد دز ۹۹ درصد پر شده است. در آذربایجان شرقی سد ارس نسبت به سال گذشته وضعیت بسیار خوبی دارد و ۱۰۰ درصد مخزن این سد پر شده و این یعنی نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است. سدهای خدا آفرین و ستارخان نیز ۳۱ درصد مخزن‌شان پر شده و میزان آب موجود مخازن آنها نسبت به سال گذشته دو برابر رشد داشت است.

ذخیره آب سد استقلال بندرعباس ۵۲ درصد کاهش یافت

بزرگ‌زاده به وضعیت سدهای هرمزگان اشاره کرد و گفت: اما در بندرعباس سد استقلال متأسفانه حجم موجود آب نسبت به سال گذشته ۵۲ درصد کمتر است و در حال حاضر ۲۵ درصد این سد پر شده و حجم آب موجود در این سد ۶۹ میلیون مترمکعب است، اما سد شمیل و نیان در همین منطقه وضعیت بهتری دارند و با پرشدگی ۳۵ درصدی نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشته است. سد سرنی در منطقه هرمزگان نیز ۱۱ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. سد بیجار در استان گیلان ۲۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش حجم داشته و این شرایط خوبی برای مردم این استان در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: سد اکباتان در استان همدان نسبت به سال گذشته ۸۲ درصد آب بیشتری دارد و سد قشلاق با رشد ۳۱ درصدی نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد مخزن این سد پر شده است. در استان گلستان سدهای وشمگیر، گلستان و بوستان در وضعیت بهتری نسبت به سال قبل بسر می‌برند. در استان فارس سد درودزن و سد سلمان فارسی نسبت به مدت مشابه سال قبل کمی عقب هستند. سد رودبال داراب فارس وضعیت خوبی ندارد و نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد عقب است. همچنین در استان کرمانشاه حجم آب سد گاوشان ۴ درصد نسبت به سال گذشته کمتر است، اما در وضعیت خوبی بسر می‌برد. سد چاه نیمه‌ها نسبت به سال گذشته شرایط بهتری دارند و حجم آب این سد ۱۸۲ میلیون متر مکعب است.

سخنگوی صنعت آب از تأمین آب شرب مردم سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: خوشبختانه برای استان سیستان و بلوچستان امسال با توجه به بارش‌های خیلی خوب و حجم آب سدها مشکل آب شرب نخواهیم داشت و تأمین آب این مناطق تضمین شده است. با بضاعت آبی و پروژه‌هایی که انجام دادیم آب شرب ۵ شهرستان استان سیستان و بلوچستان و همچنین زاهدان تأمین خواهد شد. همچنین با منابع آب ذخیره شده از فعالیت سامانه‌های بارشی، کمبود آب مناطق تحت پوشش شبکه انتقال آب سدها اعم از شرب و کشاورزی در این استان به مدت چهار سال رفع شد. همچنین طبق هدفگذاری انجام شده، تأمین آب شرب ۱۹۰۰ روستا در سیستان در این دولت به نتیجه خواهد رسید.

خارج شدن ۱۰ استان از تنش آبی

بزرگ‌زاده با اشاره به خارج شدن ۱۰ استان از تنش آبی به دلیل بارش‌های مطلوب بهاری گفت: خوشبختانه ۱۰ استان مهم کشورمان از تنش آب خارج شدند و این موضوع بسیار مهمی است. استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، یزد، ایلام، گلستان، همدان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بارش‌های خوبی نسبت به متوسط بلند مدت دریافت کردند که این میزان از ۱۰ درصد تا ۶۹ درصد است. این استان‌ها امسال از تنش آبی خارج شدند. استان‌های کردستان، آذربایجان شرقی، اصفهان، مازندران، کرمان و مرکزی در شرایط نرمال قراردارند و استان‌های هرمزگان، قم و اردبیل کمی زیر نرمال هستند، اما استان‌های خراسان شمالی، البرز، گیلان، چهارمحال و بختیاری، فارس، بوشهر، زنجان، سمنان، خراسان رضوی، تهران و قزوین شرایط سختی از نظر میزان بارش دارند به‌طوری که در این استان‌ها ۱۰ درصد تا ۲۸ درصد کمتر از نرمال بارش داشتیم. بنابراین از شهروندان تهران، مشهد، بندرعباس، داراب، البرز و قزوین می‌خواهیم در مصرف آب مدیریت کنند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر میزان آب موجودی سدهای کشور چنان که اشاره کردم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر است. سال گذشته حجم آب ۳۱.۹۷ میلیارد متر مکعب بود وامسال به ۳۲.۳۹ میلیارد متر مکعب رسیده است و امیداریم با بارش‌های روزهای آینده این میزان حجم آب بیشتر شود.

2323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903798

دیگر خبرها

  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • سنگ تمام زاکانی برای چینی‌ها؛ بنرهای جنجالی شهرداری تهران برای مقایسه خودروی داخلی با چینی/ عکس
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران