Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فاطمه اکبرخانى؛ فربد زاوه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادآنلاین درباره تحولات بازار و صنعت خودرو در سال٩٩ بیان کرد: سال ٩٨ بسیار سال پرتنشى براى بازار خودرو بود به طوریکه این بازار متاثر از سیاست‌هاى مکررا غلط وزارت صمت و بانک مرکزى با تورم بیش از ٥٠درصدى همراه شد.

او با اشاره به علت افزایش قیمت خودرو افزود: در این راستا دولت سعى کرد با روش غلط قیمت‌گذارى دستورى در کنار سیاست‌هاى نمایشى ساخت داخل، جلوى افزایش قیمت خودرو را بگیرد درحالیکه هم در طرف عرضه و هم تقاضا اختلال ایجاد کرد، بنابراین این دو عامل اصلى‌ترین دلیل افزایش قیمت خودرو در سال ٩٨ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاوه ادامه داد: در این سال تورم قیمت خودرو در کارخانه حدود ٢٥ درصد و در بازار بیش از ٥٠ درصد بود که هرچه این فاصله بیشتر شود تورم قیمت خودرو در دوره‌هاى بعد بیشتر خواهد شد؛ از طرفى در کنار این تورم، قیمت‌گذارى دستورى منجر به زیان هنگفت شرکت‌هاى خودروسازى شد که این زیان در سال‌٩٩ نیز گریبان شرکت‌هاى خودروسازى را خواهد گرفت.

او به کاهش تیراژ خودرو در سال ٩٨ نیز اشاره کرد و گفت: همچنین تیراژ خودرو در این سال به شدت افت کرد و سیاست‌گذاران سعی کردند این زیان را با تغییر ساختار مدیریتى جبران کنند که آن هم نتیجه مثبتى به همراه نداشت.

این کارشناس بازار خودرو درباره وضعیت این صنعت در سال٩٩ اظهار کرد: پیش‌بینى ما این است که صنعت خودرو در سه ماه ابتدایى سال‌٩٩ با بیمارى کرونا دست به گریبان باشد و بازار دچار رکود شدیدى شود، از طرفى به نظر مى‌رسد که فنر افزایش قیمت خودرو نیز از ابتداى تابستان مجددا رها شده و بازار پرتنش‌ترى در پیش داشته باشیم.

زاوه اضافه کرد: در سال ٩٩ با تورم و رکود سنگین در بازار خودرو مواجه خواهیم شد چراکه بیمارى کرونا منجر به رکود بازار شده و قدرت خرید مردم کاهش خواهد یافت؛ این رکود کشنده در فصل بهار کاملا محسوس بوده و هیچ معامله‌ای در این سه ماه شاهد نخواهیم بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازی بازار خودرو افزایش قیمت خودرو افزایش قیمت خودرو خودرو در سال بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان خودرو دست نگه دارند

به گزارش تابناک، در طول هفته گذشته، قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با یک کاهش ۴ میلیون تومانی به قیمت ۳۴۶ میلیون تومان فروخته می‌شود و همچنین پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز با یک کاهش ۱ میلیون تومانی به قیمت ۳۲۲ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در این بین، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ به اندازه ۵ میلیون تومان کاهش یافت و به قیمت ۶۷۰ میلیون تومان فروخته می‌شود. همچنین، پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ نیز با کاهش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۴۰ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسند.

پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۸ میلیون تومانی، ۷۲۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان افزایش یافت و ۸۴۵ میلیون تومان شد. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

تارا اتوماتیک V ۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به قیمت ۹۹۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V ۱ مدل ۱۴۰۳ در حدود ۱۵ میلیون تومان ارزان شده و ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، در حدود ۳۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲، اما ۲۰ میلیون تومان گران شده و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۵ میلیون تومانی در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۵۵ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF ۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!