Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از شهرستان بندر ماهشهر، محمد شنبدی پیش از ظهر امروز پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹ در جمع خبرنگاران و صاحبان قلم، اظهار داشت: رسانه همیشه در جهت دهی و کمک به افکار عمومی نقش مهم و بی بدیلی داشته که این روزها همپای کادر درمان در خط مقدم  رسالت و مسئولیت اجتماعی خود را به جا می آورد و بدون شک نبود رسانه یک کلاف سر در گم در بین مردم ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شکست ویروس کرونا تنها در اختیار گروه خاصی از کشور نیست و شکست آن یک اراده جمعی می‌طلبد که متاسفانه این همت و اراده با وجود توصیه ها و تذکرات در برخی از شهروندان دیده نمی‌شود و جای سوال و تعجب دارد که چرا این مهم را جدی نگرفتند؟.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر، با اشاره به عدم توجه مردم به توصیه های پیشگیرانه، پدیدار شدن یک بحران در روزهای آینده را یادآوری کرد و گفت: با این بی توجه ای که در بین مردم وجود دارد باعث سیر صعودی این ویروس شدیم و متاسفانه در شهرستان بندر ماهشهر، در آستانه پدیدار شدن بحران هستیم.

وی با اشاره به آمار مبتلایان شهرستان، عنوان کرد: مجموعه مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ تا به امروز ۳۹ مورد بوده که از این تعداد ۲۲ نفر با شکست این ویروس ترخیص شدند و در حال حاضر ۱۰ نفر در بستر این بیماری هستند و متاسفانه ۳ نفر از این مبتلایان را از دست دادیم و در بین ما نیستند.

شنبدی در ادامه افزود: از این جمع، ۴۵/۷ درصد خانه دار بودند و گفتنی است که ۵۷ درصد به دلیل رفت و آمدهای فامیلی بوده که متاسفانه با وجود تذکرات لازم این نشان می دهد رفت و آمدهای فامیلی که بارها به خودداری از آن تاکید شده همچنان ادامه دارد و از جمعیت کارمندان ۱۴/۲۸ درصد و از جمعیت مشاغل آزاد ۳۴/۲۸ درصد و همچنین از افراد بیکار هم ۵/۱ درصد به این ویروس مبتلا شده اند.

وی با تفکیک جنسیت و وضعیت تاهل بیماران، تصریح کرد: با تفکیک جنسیت، ۴۸/۵ درصد از مبتلایان از جمع آقایان و ۵۱/۵ درصد از جمع خانم ها بوده که ۸۸/۶ درصد متاهل و ۱۱/۴ درصد مجرد گزارش شده که هر ۳ شخص فوت شده بطور صد در صد بیماری زمینه ای داشته اند و میانگین سنی آنان ۵۰ سال بوده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر، با تفکیک شهر و شهرک های مبتلا شده به ویروس کووید ۱۹ در شهرستان، در زمان ۲۴ ساعته گذشته، تشریح کرد:

شهرک بعثت: ۲ مورد مثبت

شهر چمران: ۱ مورد مثبت

روستای حدامه: ۲ مورد مثبت

روستای مقطوع: ۱ مورد مثبت

خیابان طالقانی بندر ماهشهر: وضعیت قرمز

بندر امام خمینی (ره): ۱۰ مورد مثبت که ۵ مورد سهم فاز ۴ بوده و ۳ مورد هم سهم کوی اباذر، ۱ مورد منطقه ۲۵۰ دستگاه و ۱ مورد هم منطقه مولوی گزارش شده است.

شهرک طالقانی نیز ۱ مورد مثبت داشته است.

شنبدی با اشاره به انتظار مسئولان و همچنین توجیحات مردم در خصوص نبود لوازم بهداشتی اعم از ماسک، الکل و دستکش، عنوان کرد: انتظار و توصیه ی در خانه ماندن، خواسته زیادی نیست و هیچ هزینه ای هم ندارد. برای خود و اطرافیان خود ارزش قائل شوید و هیچ نیازی به کار های عجیب و غریب نیست. افراد سالم احتیاجی به استفاده از ماسک ندارند. استفاده از الکل برای پوست توصیه نمی شود و تنها شست و شوی دست با آب و صابون بطور مرتب کفایت می کند.

وی در پایان یادآوری کرد: اگر مردم به بی توجه ای های خود و جدی نگرفتن این ویروس ادامه دهند شاهد اتفاق های جبران ناپذیری خواهیم بود و یک بحران جدی شکل خواهد گرفت و شکست این ویروس بسیار دشوار خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شهرستان بندر ماهشهر مورد مثبت ۱ مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت با حضور خادمان رضوی در ماهشهر
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟