Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@12:44:16 GMT

اولین فرد مبتلا به کرونا پیدا شد: یک زن چینی فروشنده میگو

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۷۲۵۹

به گزارش اسپوتنیک به نقل از رسانه‌های چین، این زن به نام وی فروشنده میگو‌های زنده در بازار هونان در ووهان بود. در ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۹ به دلایلی نامعلوم دمای بدن او بالا رفت و او به بیمارستان مراجعه کرد. این فروشنده اظهار داشت: معمولاً وقتی مریض می‌شد، پس از تزریق یک آمپول، فردای آن روز حالش خوب می‌شد، اما این بار، حتی تزریق دو امپول هم به وی کمکی نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۶ دسامبر، وی به بیمارستان سخه در دانشگاه علم و فناوری Huazhong مراجعه کرد. بعداً مشخص شد که وی اولین کسی بوده که ابتلایش به کروناویروس در بازار هونان تایید شده است. گمانه زنی‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه این بازار منبع شیوع ویروس کرونا بوده است. با این حال، متخصصان هنوز نتوانسته اند دریابند که چگونه و تحت چه شرایطی این ویروس می‌تواند از حیوانات حامل آن به انسان منتقل شود.

در تاریخ ۳۱ دسامبر، کمیته بهداشت شهر ووهان گزارش داد گروه اول مبتلایان متشکل از ۲۷ نفراست. خبرنگاران نسخه‌ای از لیست بیماران مبتلا به ویروس کرونا دریافت کردند که بر اسس ان ۲۴ نفر از آن‌ها با بازار هونان ارتباط داشتند و چهار نفر از آن‌ها اعضای یک خانواده بودند.

رسانه‌های چینی موفق شدند اولین مبتلا را که هیچ تماسی با هونان نداشت، پیدا کنند. این مردی بود با نام خانوادگی چن. در ۱۶ دسامبر، دمای بدن او افزایش یافت و وی به بیمارستانی در حومه شهر ووهان رفت. بیمار نتوانسته بود بفهمد در کجا مبتلا شده است. با این حال، وی خاطرنشان کرد: اعضای خانواده وی و همچنین شخص همراهی کننده وی به بیمارستان، سالم بوده اند.

نوع جدید کرونا ویروس در اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد و به دنبال آن مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند. دیرتر کارشناسان به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن یک ویروس جدید است. ۱۱ مارس سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده نوع جدید کرونا ویروس یک بیماری همه گیر شده است. اکنون با گذشت چند ماه شیوع این ویروس در چین کاهش یافته، اما ویروس کرونا به کشور‌های دیگر راه یافته است. در ایران از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری به مدت دو هفته در خانه بمانند تا این بیماری ریشه کن شود.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان منتقل شود. دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود ۷ روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی دربدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

 
 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند