Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران، ویروس هانتا که بعد از کرونا پیدا شده یکی از خطرناک‌ترین ویروس‌هایی است که توسط جوندگانی مثل موش منتقل می‌شود و بیماری کشنده‌ای را به نام سندرم ریوی هانتا یا HSP ایجاد می‌کند.

نکاتی که باید در مورد ویروس هانتا بدانید

باید بدانید که پس از مبتلا شدن به ویروس هانتا هیچ دارویی برای درمان شما وجود ندارد و دانشمندان تاکنون همانند ویروس کرونا درمانی برای این بیماری خطرناک کشف نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویروس در ادرار یا فضولات و بزاق دهان موش‌هاست و از این طریق منتقل می‌شود و نادر اما بالقوه مرگبار است و می‌تواند از طریق تنفس ذرات آلوده به ویروس وارد ریه‌ها شود.

راه‌های انتقال ویروس هانتا را بشناسید

این ویروس قابل سرایت از فردی به فرد دیگر نیست، از خوردن مواد غذایی آلوده به فضولات و بزاق دهان موش آلوده، گاز گرفته شدن توسط موش آلوده یا تماس با موش آلوده به این بیماری مبتلا می‌شوید.

علائم بیماری ویروس هانتا چیست؟

بیماری ویروس هانتا با علائمی مانند تب و لرز، درد ماهیچه‌ها به خصوص پاها، لگن و شانه، سردرد و سرگیجه، استفراع، اسهال، درد شکمی و احساس خستگی زیاد همراه است.

پس از ۴ تا ۱۰ روز علائم شدیدتری دارید

پس از ۴ تا ۱۰ روز، علائم شدید دیگری از قبیل سرفه خلط دار، تنگی و سختی نفس، تجمع مایع در ریه، اختلالات قلبی و عروقی، افت فشار خون و مشکلات کلیوی در بدن فرد مبتلا به ویروس هانتا بروز پیدا خواهد کرد.

راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس هانتا را بشناسید

۱- از جوندگان به خصوص موش‌ها، فضولات و ادرار آن‌ها دوری کنید.

۲- از سالم بودن آب آشامیدنی و مواد غذایی اطمینان حاصل کنید.

۳- میوه‌ها و سبزیجات را ضدعفونی کنید.

۴- مسدود و ضدعفونی کردن محل‌هایی که ممکن است موش در آنجا باشد.

۵- استفاده از ماسک و دستکش در نظافت انبار یا جا‌هایی که مشکوک به وجود موش‌ها هستند.

۶- مکان‌هایی که موش در آنجا تردد داشته یا مرده است را ضدعفونی کنید.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ویروس هانتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری سنوروزیس ،گیجی در گوسفندان

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی جغتای گفت: سنوروزیس (گیجی) نام بیماری ناشی از سنوروس سربرالیس است. سنوروس سربرالیس مرحله نوزادی تنیا مولتی سپس مولتی‏سپس است.

دکتر ابراهیم سپهر افزود:انگل بالغ در روده سگ و سگ سانان زندگی می‌کند. مرحله لاروی این انگل عمدتا" تمایل به سیستم اعصاب مرکزی بخصوص مغز و نخاع شوکی نشخوارکنندگان دارد که موجب کاهش اشتهای شدید، کاهش بینایی به طورت یک طرفه یا نامتقارن، عدم تعادل در ایستادن و راه رفتن، به دور خود چرخیدن، چرخاندن سر و کوبیدن سر به دیوار توسط دام می‌شود.

وی افزود: وجود سگ آلوده در محیط نگهداری دام و آلوده نمودن علوفه موجود در محیط از طریق دفع مدفوع و همچنین نشستن بر روی علوفه و خوراکی که مورد مصرف دام قرار می‌گیرد، زمینه بیماری سنوروزیس را در گوسفندان به وجود می‌آورند، این نوع کرم و انگل خطرناک ابتدا به داخل خون می‌رود و سپس از طریق خون وارد مغز گوسفند شده و با ایجاد یک کیست نسبتا بزرگ در مغز دام، بیماری گیجی را به وجود می‌آورد

 

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در باره بیماری گیجی گوسفندان
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری سنوروزیس ،گیجی در گوسفندان