Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ در حالی که هنوز هم نمی‌توان پیامدهای اقتصادی ناشی از ویروس کرونا را پیش‌بینی کرد، اما مسلما واضح است که خسارات سنگین اقتصادی، حتی سخت‌تر از دوران بحران مالی در 2007-2009 را شاهد خواهیم بود.

طبق ارزیابی اولیه انجام شده توسط سازمان بین‌المللی کار (ILO)، بیماری همه‌گیر کووید-19، تاثیر قابل توجهی بر بازارهای کار در سراسر جهان خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که در مقایسه سناریوی پایه، بسته به اینکه فعالیت اقتصادی جهانی تا چه اندازه تحت تاثیر قرار بگیرد، انتظار می‌رود آمار بیکاری به 24.7 میلیون نفر افزایش یابد.

با فرض کاهش 2درصدی تولید ناخالص داخلی جهانی برای سال 2020، سازمان بین‌المللی کار انتظار دارد بیکاری جهانی به 5.3 میلیون نفر افزایش پیدا کند. این در حالی است که کاهش 4درصدی تولید ناخالص جهانی، منجر به 13 میلیون بیکاری خواهد شد.

بدترین سناریوی موجود که فعالیت اقتصادی جهانی را به شدت مختل خواهد کرد، کاهش 8درصدی در تولید ناخالص داخلی است که 24.7 میلیون بیکاری را در سراسر جهان به بار خواهد آورد.

در حالی که این ارقام به خودی خود نگران کننده است، مهم است که پیامدهای این افزایش چشمگیر بیکاری در سراسر جهان نیز مورد توجه قرار گیرد. زمانی که افراد شغل خود را از دست می‌دهند، منبع اصلی درآمد خود را نیز از دست می‌دهند که این امر منجر به مصرف کمتر کالاها و خدمات شده و در نتیجه ضعف اقتصادی را تشدید می‌کند.

بر اساس برآورهای سازمان بین‌المللی کار، کارگران جهان تنها در سال جاری بین 860 میلیارد دلار تا 3.4 تریلیون دلار از درآمد خود را از دست بدهند که احتمالا اثرات منفی قرنطینه فعلی را طولانی‌تر کرده و بازگشت از این بحران را سخت‌تر می‌کند.

در نمودار ارائه شده، تخمین کاهش درآمد نیروی کار جهانی بر اثر ویروس کرونا در سال 2020 را مشاهده می‌کنید؛

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید ناخالص داخلی بحران اقتصادی اقتصاد جهانی سازمان بین المللی کار شیوع کرونا تاثیر اقتصادی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان