Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر علی روحبخش مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: داروخانه‌های هلال احمر، امام رضا (ع) و درمانگاه ولیعصر (عج) در مشهد توزیع و عرضه داروی مورد نیاز بیماران کرونایی را برعهده دارند.

او افزود: داروخانه درمانگاه ولیعصر (عج) سپاه امام رضا (ع) به تازگی به جمع داروخانه‌های توزیع کننده دارو‌های مورد نیاز بیماران مبتلا به کرونا افزوده شده و ممکن است داروخانه‌های دیگری هم به این جمع افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به توان نخبگان صنعت داروسازی در کشور افزود: کمترین نیاز را به دارو‌های وارداتی داریم و اغلب دارو‌های مورد نیاز بیماران کرونایی تولید داخل بوده و فقط برخی موارد محدود وارداتی است و کشور تولیدکننده دارو هم مورد تأیید سازمان غذا و دارو می‌باشد.


مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: داروی ضدویروسی Favilavir در درمان بیماری کرونا بسیار موثر بوده و این دارو یکی از سه دارویی است که موجب بهبود و مقابله موثر با ویروس کرونا در مراحل ابتدایی می‌باشد.


روحبخش گفت: از جمله دارو‌های مؤثر در درمان بیماری کرونا را می‌توان دارو‌هایی همچون Brilacidin، Remdesivir، Galidesivir، کلروکین و دارو‌های بیولوژیکی نظیر آنتی بادی‌های متصل شونده به ویروس کرونا را نام برد.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان خراسان رضوی تاکنون به یک هزار و ۲۸۹ نفر و تعداد فوت شدگان بر اثر این بیماری به ۱۷۳ نفر رسیده است.

 

انتهای پیام//ه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در پاسخ به سوالی درباره اینکه با فروش اینترنتی دارو موجب ایجاد مافیا نمی‌شود، افزود: هدف از ابلاغ آئین نامه این طرح آن بود که مردم راحت تر به دارو دسترسی داشته باشند، همانطور که مردم مواد غذایی را به راحتی بر بستر اینترنت سفارش می‌گذارند و تهیه می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد می‌توانند داروی خود را از داروخانه مدنظرشان تهیه کنند، سپس انتقال دارو با شماره پیگیری انجام می‌شود و پیک اطلاعی از داروها ندارد. در این روش انتقال داروها در بسته بندی‌هایی قرار دارد که محتویات آنها مشخص نیست و مسئولیت دارو و محتویات آن به عهده داروساز مسئول فنی داروخانه است، پیک مربوط به سکو اینترنتی هم با شماره پیگیری داروها را بسته بندی شده تحویل می‌گیرد و تحویل بیماری که دارو را سفارش داده قرار می‌دهد.

کد خبر 6094731 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو