Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها با تغییر و تحول مدیریتی در شهرداری سی‌سخت این دستگاه خدمات‌رسان شهری روح و جانی دوباره به شهر تزریق شده است.

خبرگزاری فارس سی‌سخت؛ عباس شیرزادی- شهرداری شهر سی‌سخت همان شهرداری است که تا همین چندی پیش تیتر اول رسانه‌های استان شده بود شهری که بر اثر انباشت زباله حال و روز خوشی نداشت.

این روزها با تغییر و تحول مدیریتی در این دستگاه خدمات‌رسان شهری روح و جانی دوباره به شهر تزریق شده است و کارکنان شهرداری با محوریت علی فرد شهردار جدید خود کمر همت بسته تا مشکلات شهر را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش  فارس، عقربه‌های ساعت 12 شب را نشان می‌داد که برای سرکشی از ایستگاه غربالگری به ورودی شهر سی‌سخت رفتیم که در آن موقع از شب و با سردی هوا و ترسی که از کرونا وجود دارد متوجه حضور شهردار شدیم که با ملایمت و مهربانی در حال صحبت با اعضای ایستگاه بود.

شهردار می‌گفت: خیلی نگران شما هستم که به این ویروس آلوده نشوید خیلی از شما تشکر می‌کنم که با جان و دل در حال خدمت به همشهریانتان هستید. 

از شهردار می‌پرسیم چرا زندگی آرام و راحت خود را در تهران رها کردید و به شهرداری  تقریبا ورشکسته سی‌سخت آمدید؟

شهردار می‌گوید شرایط شغلی بسیار خوبی در قرارگاه خاتم الانبیاء داشتم ولی به محض اینکه در تهران با شورای شهر سی سخت برخورد کردم و از زبان آن‌ها مشکلات را شنیدم بر خودم واجب دانستم به سی سخت بیایم و به لطف خدا و همکاری خود مجموعه شهرداری سی سخت آمدم تا مشکلات را پشت سر بگذاریم اینجا آمده‌ام تا کار کنیم نه اینکه پشت میز بنشینم.

این روزها روزهای سخت کرونایی است به شهردار گفتیم چه توصیه‌ای به آن‌هایی دارید که قصد سفر به سی‌سخت دارند؟

فرد می‌گوید توصیه می کنم که دوستان عزیز حاضر در ایستگاه با رعایت اصول اخلاق و فرهنگ و ادب با میهمانان برخورد کنند و با احترام از آنها بخواهند که به شهر ما سفر نکنند چرا که این بیماری شیوع پیدا کرده و در حال گسترش است و علی‌رغم اینکه مردم شهر سی‌سخت مردمی میهمان نواز هستند ولی در شرایط کنونی از پذیرش آنها معذوریم چرا که هم تمامی مراکز تفریحی و اقامتی ما تعطیل است هم رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها، پس به هیچ مسافری خدمات داده نمی‌شود.

 

 

شهردار به این سوال ما پاسخ می‌دهد از هنگام شیوع ویروس کرونا شهرداری چه اقداماتی برای مقابله انجام داده است؟

فرد می‌گوید شهر سی‌سخت اولین شهری در استان  بود که در همان روزهای اول برای مقابله با کرونا با برنامه‌های خاص شروع به کار کردند و در اینجا بود که شهرداری با حمایت فرماندار، دادستان، نیروهای مردمی، شبکه بهداشت شروع به محلول پاشی و ضد عفونی تمام معابر اصلی و اماکن پر رفت و آمد کرد.

با تشکیل ستادی تحت عنوان ستاد ضربتی مبارزه با کرونا  که شامل، دادستان شهرستان دنا، فرماندار، فرمانده سپاه، فرمانده نیروی انتظامی، شبکه بهداشت، هلال احمر، نیروهای مردمی با حمایت کامل شهرداری،کار خود را برای مبارزه با کرونا  شروع کرد و با برپایی ایستگاه غربالگری در هر دو ورودی شهر اقدامات جدی آغاز شد.

 

 

شهردار به این سوال هم پاسخ می‌دهد که مردم چگونه همکاری می‌کنند؟

مردم در تعیین سرنوشت شهرشان خیلی اثرگذار هستند و از همان روز اول با تشکیل ستاد مردمی پا به پای ستاد ضربتی مبارزه با کرونا در کنار ما و شبکه بهداشت و درمان هستند، در بحث تعطیلی بازار هم سنگ تمام گذاشتند، از رفت و آمدهای بی‌مورد هم خودداری کردند و برای سلامتی خود و خانواده و هموطنان در خانه‌ها ماندند که جای بسی خوشحالی است.

به گزارش فارس اکنون همدلی و همکاری در بین کارکنان شهرداری سی‌سخت جاری و ساری است است و به گفته کارکنان مجموعه شهرداری در یک فضای دوستانه اما قانون مند در کنار همدیگر در حال کار و تلاش برای پیشرفت شهر سی‌سخت هستند. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری شهر سی سخت مسافران اقدامات شهرداری مردم شهر سی سخت شهرداری سی سخت شهر سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۸۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز

شهردار تبریز از بررسی طراحی و احداث شش شهربازی در کنار بهسازی امکانات مجتمع تفریحی باغلارباغی در سال جاری با همراهی بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار ظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در یکصد و نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: امسال شش شهربازی با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی و با تکیه بر توان تخصصی شهرداری ساخته می‌شود.

وی افزود: در صورت تمایل نداشتن سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این زمینه، شهرداری در دو نقطه شهر اقدام به احداث شهربازی خواهد کرد.

شهردار تبریز با بیان اینکه شهرداری نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان در شهر املاک دارد، خاطرنشان کرد: نگاه شهرداری به املاک بیشتر متمرکز بر مولدسازی املاک است و بر همین اساس کمترین تحقق بودجه شهرداری در سال گذشته مربوط به حوزه فروش املاک بود؛ این موضوع در بودجه ۱۴۰۳ نیز مطابق سال قبل پیش بینی می‌شود.

هوشیار اضافه کرد: هر چند در برخی موارد، همچون پروژه‌های کلان شهری نیاز به فروش املاک احساس می‌شود ولی نگاه کلان شهرداری حفظ و مولدسازی املاک است.

وی ادامه داد: بانک اطلاعات املاک شهرداری از دوره مدیریت شهری قبلی خالی تحویل گرفته شده بود و با تلاش بی وقفه دست‌اندرکاران در حال حاضر سامانه یکپارچه اطلاعات املاک و مستغلات شهرداری یکی از سامانه‌های قوی و غنی به شمار می‌رود.

شهردار تبریز تصریح کرد: بیشتر مزایده‌های شهرداری در خصوص املاک به فروش منجر نشده است چرا که در شرایط فعلی خرید و فروش املاک رونق چندانی ندارد؛ از طرف دیگر سیاست‌گذاری شهرداری مولدسازی املاک بوده است و انتظار درآمد از فروش املاک ندارد.

کد خبر 750841

دیگر خبرها

  • شهردار این شهر بازداشت شد
  • شهردار مرند بازداشت شد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد