Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، اتحادیه آفریقا با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از ۵۴ کشور آفریقایی، ۴۶ کشور گرفتار ویروس کرونا شده اند.

طبق این بیانیه، بیشترین آمار ابتلا به کرونا و مرگ و میر آن مربوط به کشورهای شمال آفریقا می شود.  

شمال آفریقا

در مصر ۴۵۶ نفر بیمار کرونایی گزارش شده که ۲۱ تن از آن جان باختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در الجزایر افراد مبتلا ۳۰۲ نفر و جان باختگان ۲۱ نفر، در مغرب ۲۲۵ مورد مبتلا و ۶ مورد مرگ و در تونس نیز ۱۷۳ مورد مبتلا و ۵ فوتی گزارش شده است.  

 غرب آفریقا

در غرب آفریقا، بورکینافاسو با ۱۴۶ مورد مبتلا و ۴ جان باخته، بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است. در سنگال ۹۹ نفر، در ساحل عاج ۸۰ نفر، گانا ۶۹ نفر و نیجریه نیز ۵۱ نفر به کرونا مبتلا شدند.

جنوب آفریقا

بیشتر مبتلایان در این بخش از قاره سیاه در جمهوری جنوب آفریقا هستند. تاکنون ۷۰۹ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شدند. در نامیبیا ۶ مورد مبتلا به کرونا، در موزامبیک ۵ مورد، آنگولا ۳ مورد و در زیمباوه ۳ مورد به علاوه یک جان باخته، شناسایی شده است.

شرق آفریقا

در کل شرق آفریقا ۱۹۷ کرونایی شناسایی شده که ۳ نفر جان باختند. ۴۸ نفر در موریتوس رصد شده که دو نفر از آن ها جان خود را از دست داده اند. ۴۱ نفر در رواندا، ۲۵ نفر در کنیا، ۱۹ تن در مداگاسکار، ۱۴ نفر در اوگاندا، ۱۲ نفر در اتیوپی، ۱۲ نفر نیز در تانزانیا مبتلا به کرونا شده اند.

آفریقای مرکزی

۱۵۰ بیمار کرونایی نیز در آفریقای مرکزی شناسایی شده که ۵ نفر از آنان جان باختند. از این بین، ۷۵ نفر در کامرون مبتلا شدند که یک نفر جان خود را از دست داده است.  ۴۸ ابتلا با ۳ فوتی در کنگو، ۹ مورد ابتلا در گینه استوایی و ۶ مورد در گابون و ۵ نفر در جمهوری آفریقای میانه و ۳ نفر نیز در چاد رصد شده است.   

برچسب‌ها ویروس کرونا اتحادیه آفریقا مصر آفریقای مرکزی پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اتحادیه آفریقا مصر آفریقای مرکزی مصر الجزایر تونس نیجریه اتیوپی ویروس کرونا اتحادیه آفریقا مصر آفریقای مرکزی مبتلا شدند مورد مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیمار خارگی با بالگرد در شرایط بد آب هوایی اعزام شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • ببینید | نمادین‌ترین نبرد تاریخ قاره سبز | رئال و بایرن؛ یک گام تا فینال
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • اروپا در حال سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از فلسطین است