Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن مرادنیا عصر پنجشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا اظهار داشت: از همه دستگاه‌های مرتبط با اجرای این طرح می‌خواهم اقدامات لازم را از ساعت صفر امشب آغاز و به صورت ۲۴ ساعته کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرهای استان انجام شود.

وی با بیان اینکه این طرح به درخواست خود مردم و با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا اجرا می‌شود، افزود: اگر می‌خواهیم بیماری کرونا را کنترل یا روند پیشرفت آن را کاهش دهیم، همه باید از تردد غیرضروری و خروج از شهر اجتناب کنند تا بیش از این دچار مشکل نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان با بیان اینکه دستگاه‌های مسوول از خروج مردم از شهرها ممانعت کنند، یادآور شد: فقط افرادی که بومی و ساکن هر شهر هستند، می‌توانند به محل سکونت خود باز گردند، ضمن اینکه ارگان‌های مرتبط با اجرای این طرح، از طریق پلاک و کارت خودرو، بیمه نامه و کارت ملی افراد، ورودی و خروجی‌های شهرها را کنترل کنند.

مرادنیا بر لزوم ممانعت از ورود افراد غیربومی به استان تاکید کرد و گفت: این کار با همکاری مردم قابل اجراست و کسانی هم که به سفر رفته‌اند هرچه سریعتر به محل سکونت خود برگردند تا طرح یاد شده به درستی اجرا و زنجیره انتقال بیماری قطع شود.

وی با بیان اینکه مردم به توصیه‌های بهداشتی و عدم خروج از شهرها عمل کنند و بیماری کرونا را جدی بگیرند، تاکید کرد: مردم اجازه ندهند وضعیت به گونه‌ای شود که از قوه قهریه برای مقابله با کرونا در شهرهای استان استفاده کنیم.

تعطیلی بازار و مکان‌های پرتجمع، پارک‌ها، لغو طرح زوج و فرد تردد خودروها مواردی بود که استاندار کردستان بر آن تاکید کرد و افزود: افرادی که در قرنطینه خانگی هستند باید کنترل شوند و در صورت عدم رعایت، این افراد به نقاهتگاه‌ها انتقال داده شوند.

مرادنیا با بیان اینکه تصمیمی برای تعطیلی واحدهای تولیدی در حاشیه شهر و شهرک‌های صنعتی نداریم، اضافه کرد: این واحدها باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند در غیر این صورت بحث تعطیلی آنها باید در دستور کار قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان هم با بیان اینکه طرح اعمال سختگیرانه ورود و خروج خودروها از ساعت ۲۴ امشب در استان آغاز می‌شود، افزود: دستورالعمل اجرای این طرح به فرمانداران ابلاغ شده تا بتوانیم زنجیره انتقال کرونا را کنترل کنیم.
حسین خوش اقبال با بیان اینکه هنوز بخش از جامعه موارد بهداشتی را در بحث مقابله با کرونا جدی نمی‌گیرند، یادآور شد: کسانی که مسافر هستتد هرچه سریعتر به محل سکونت خود برگردند ضمن اینکه شهروندان نیز حق خروج از شهرها را ندارند.
وی تاکید کرد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای، نانوایی‌ها، داروخانه‌ها، سوپرمارکت‌ها، میادین میوه و تره بار و جایگاه‌های توزیع سوخت در هر شرایطی فعالیت خواهند داشت.

 با ابتلای ۲۱ نفر دیگر از ظهر روز گذشته (۶ فروردین) تا ظهر امروز به بیماری کرونا، تعداد مبتلایان به این بیماری در استان به ۳۱۸ نفر افزایش یافت.

از ۷۶۴ نمونه آزمایش گرفته شده از افراد مشکوک به کرونا نتیجه ۳۱۸ مورد مثبت و ۴۰۱ مورد هم منفی بود و نتیجه آزمایش ۴۵ نفر نیز هنوز مشخص نشده است.

در حال حاضر آمار تفکیک شهرستان های استان در ابتلای قطعی به ویروس کرونا شامل سقز ۱۱۴ نفر، بانه ۶۴، سنندج ۶۶، کامیاران ۱۱، قروه ۲۴، مریوان ۸، دیواندره ۱۰، بیجار ۱۶، دهگلان ۳ و سروآباد نیز ۲ نفر است.  

تعداد فوتی های ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در استان تاکنون ۴۰ نفر است که از این تعداد در سقز ۱۷ نفر،  سنندج ۳ نفر، قروه ۶ نفر، بانه ۸ نفر، مریوان،  بیجار و کامیاران هر کدام ۲ نفر بخاطر این بیماری جان باخته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کردستان بهمن مرادنیا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کردستان بهمن مرادنیا بهمن مرادنیا ویروس کرونا کردستان بهمن مرادنیا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۹۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود

استاندار مازندران گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، مهدی داودی فرماندار گلوگاه، رییس جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر مسوولان از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در مجموعه تولیدی ساوانا شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

یوسف نوری استاندار مازندران  ضمن تبیین و تقدیر از جایگاه کارگران در عرصه‌های تولیدی اظهار داشت: مجموعه‌های تولیدی به واسطه ایجاد زنجیره تامین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته‌اند و در مازندران نیاز به گسترش مجموعه‌های ارزش آفرین داریم.

نوری با اشاره به شعار سال و جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد:  مجموعه تولیدی در گلوگاه 40 هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت مردم نیز 60 هزار تن هدف گذاری تولیدی کردند . 

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص مجموعه‌های تولیدی افزود: با جدیت و پیگیری مدیران و با برنامه‌ریزی، زنجیره تأمین بصورت کامل در گلوگاه ایجاد شده و تا انتهای زنجیره حتی از پساب برای ورود به زنجیره بعدی بهره گیری می‌کنند.
  
استاندار مازندران با بیان اینکه صنعت دام و طیور از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است افزود: با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، این مجموعه هم مواد اولیه جوجه یک روزه، خدمات بهداشتی، خوراک دام مورد نیاز و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و بخش مردمی تأمین می‌کنند. 

استاندار مازندران با اشاره به موانع پیش روی گفت: قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه‌های تولیدی وجود دارد که باید بطور جد پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه‌ها فراهم شود و استانداردها و معیارهای کنترل کیفیت جهانی را دریافت کند، و زمینه را فراهم نماییم و همچنین در بحث نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات اقدام سریع داشته باشند.

وی اظهار کرد‌: گسترش مجتمع‌های دام و طیور اهمیت دارد و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش می‌شود تا در صنعت دام و طیور که در حال حاضر استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش بهتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • ورود گرد و غبار به آسمان شهرهای جنوب آذربایجان‌غربی
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد