Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت گفت: در شرایطی که ویروس کووید-19 به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود و تا کنون منجر به مرگ بیش از 2000 نفر از هموطنانمان شده ، برگزاری مراسم عروسی و مسافرت نوروزی و دید و بازدید عید هیچ توجیه عقلی و منطقی ندارد

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در جلسه‌ای در استانداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بخشی از عقب افتادگی های استان در زمینه زیر ساخت های توسعه و از جمله بخش بهداشت و درمان جبران شده و برای کاهش بیشتر فاصله استان با نقاط برخوردار کشور همچنان باید تلاش و سرمایه گذاری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اذعان کرد: اگر در سال 1392 به ما می‌گفتند که تمام مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستائی استان پزشک داشته باشند و یا باید در استان 170 تخت مراقبت ویژه داشته باشیم بیشتر شبیه به رویا و آرزو بود امّا خوشبختانه امروز تمام این اتفاقات محقق شده است.

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: بخش درمان در انتهای زنجیره ابتلاء به کرونا قرار دارد و در صورت ابتلاء گسترده، تعدادی مرگ و میر خواهیم داشت و به همین دلیل لازم است تا توجه بیشتری به موضوع پیشگیری و قطع چرخه انتقال بیماری داشته باشیم. 

وی ادامه داد: اگر منابع محدود اجتماعی، انسانی و مادی خود را صرفا به بخش درمان معطوف نمائیم آسیب های سنگینی را متحمل می شویم و این در حالی است که اگر همان منابع را صرف قطع چرخه انتقال ویروس در جامعه کنیم و با تغییر در سبک زندگی اجتماعی میزان ابتلاء را کاهش دهیم میزان تاثیر گذاری اقدامات خود را چند صد برابر خواهیم کرد.

حریرچی گفت: ما نمی توانیم به صورت منفعلانه منتظر ایجاد ایمنی نسبی همگانی بعد از گرفتار شدن 70 تا 80 درصد از جمعیت باشیم چون در این صورت تبعات انسانی و خسارت های اقتصادی اجتماعی زیادی را متحمل خواهیم شد، برای موفقیّت در اجرای جداسازی اجتماعی نیاز به مداخلات جدّی با محوریت دستگاه های اجرائی و با مشارکت عمومی همه شهروندان داریم.

وی ادامه داد: در شرایطی که ویروس کووید-19 به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود و تا کنون منجر به مرگ بیش از 2000 نفر از هموطنانمان شده است، برگزاری مراسم عروسی و مسافرت نوروزی و دید و بازدید عید هیچ توجیه عقلی و منطقی ندارد و باید آموزش و اطلاع رسانی عمومی را به شکلی انجام دهیم که مردم حتی در صف نانوائی هم با فاصله حداقل یک و نیم متر از هم بایستند.  

وی گفت: با وجود بروز 11 مورد مرگ در بین افراد کرونا مثبت در استان سیستان و بلوچستان شرایط به گونه ایست که اگر به همین شکل در ارائه خدمات پیشگیرانه و درمانی، مدیریت متمرکز استانی و همکاری مردم پیش برویم آسیب های کمتری را خواهیم دید، این در حالی است که اگر فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم رعایت نشود، مسافرت ها ادامه یابد، موضوع بیماریابی و جداسازی بیماران به درستی انجام نگردد و یا مدیریت گذرگاه های مرزی به درستی انجام نشود مردم استان با مشکلات متعددی رو برو خواهند شد و حتی سلامت عمومی کشور هم تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و این موضوع در صورت وقوع همه گیری در کشورهای همسایه جدّی تر خواهد شد.

حریرچی یاد آور شد: موضوع دومی که باید با جدیّت توسط مجموعه اجرائی استان مورد توجه قرار گیرد جداسازی بیماران است، با توجه به اینکه بیماران تا 14 روز پس از شروع درمان قدرت آلودگی کنندگی دارند موضوع جداسازی این افراد از سایر اعضاء جامعه و خانواده حتما باید رعایت شود و چون تعداد کمی از خانواده ها شرایط رعایت کامل این جداسازی را در منازل خودشان دارند، راه‌اندازی نقاهتگاه‌های غیر بیمارستانی نقش شایان توجهی در حفاظت از سلامت اعضاء خانواده و قطع چرخه انتقال ویروس در جامعه دارد.

وی ادامه داد: علاوه بر این ردیابی ارتباطات افراد مبتلاء و شناسائی کسانی که به دلیل ارتباط با این افراد در معرض خطر هستند نیز از دیگر اقداماتی است که می تواند به پیشگیری از بروز موارد جدید در جامعه کمک کند و در واقع قرنطینه واقعی نیز همین پی گیری و شناسائی افراد مبتلا و یا در معرض خطر آلودگی است.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت مدیریت بحران سلامت غربالگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!

به گزارش تسنیم از شیراز، در این اخبار ادعاشده بود که در این میهمانی تعدادی پزشک، با مصرف مشروبات تقلبی و دست‌ساز دچار مسمومیت شدند و در این بین یکی از پزشکان زن متخصص پوست و مو در شیراز جان باخته است و تعدادی دیگر به دلیل مسمومیت شدید در بیمارستان بستری‌ شده‌اند. 

همچنین در این گزارش اعلام شده که همسر این پزشک که فوق تخصص چشم بوده هر دو کلیه‌اش از کار افتاده و هم اکنون در کما به سر می‌برد.

دکتر مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اظهار بی‌اطلاعی از جزئیات این دورهمی مرگبار، گفت: ظاهراً این اتفاق در یک میهمانی شخصی رخ داده و پزشکان حاضر در این راسم اکثراً از بخش خصوصی بودند. 

وی با اشاره به اینکه تمام حاضران در این میهمانی پزشک نبوده‌اند، گفت: ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود. برخلاف آنچه که درباره تعداد مراجعه زیاد به بیمارستان پس از این میهمانی مطرح شده، اما ورودی زیادی به بیمارستان نداشته‌ایم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از خبرنگار تسنیم خواست که جزئیات بیشتر را از نظام پزشکی جویا شود.

تحقیقات در مورد فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد

در پی وقوع حادثه مسمومیت تعدادی در مهمانی خانوادگی و فوت یک پزشک، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و سرپرست دادسرای جنایی و جرائم امنیتی شیراز از تشکیل پرونده قضایی و ورود قاضی ویژه قتل استان به حا‌دثه مذکور خبر داد.

افشین محمدی دره شوری با بیان اینکه در جریان این پرونده تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه مسمومیت افراد حاضر در این مهمانی در بازداشت به سر می‌برند، گفت: دیگر عوامل، مسببین و معاونین احتمالی جرم نیز تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

وی افزود در این حادثه در مجموع 6 نفر دچار مسمومیت شده‌اند و از این تعداد یک نفر فوت شده و سایر افر‌اد پس از اقدامات پزشکی در ساعات اولیه حادثه از بیمارستان مرخص شده‌اند.

وی با کذب خواندن بخشی از اطلاعات و حاشیه‌های غیر موثق انتشار یافته در فضای مجازی تأکید کرد: برخی مطالب منتشر شده گمانه زنی و اطلاعات فاقد اعتبار است و تنها دستگاه‌های متولی و مسئول با در نظر گرفتن حقوق شهروندی افراد و وضعیت تحقیقات پرونده اجازه ارائه اطلاعات را دارند.

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • موتور برق ویژه مسافرت و کمپینگ | باغ ویلا
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان