Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قم با تأکید بر اینکه با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به‌هیچ‌وجه در تأمین مایحتاج مردم اختلالی به وجود نخواهد آمد، گفت: ازنظر تأمین این نیازمندی‌ها پیش‌بینی‌های لازم انجام‌شده است. ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۷ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: این طرح مصوبه ستاد ملی پیشگیری از بیماری کرونا بوده و به تأیید ریاست جمهوری نیز رسیده و ابلاغ‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم هدف از اجرای این طرح را کاستن از زنجیره انتقال بیماری کرونا دانست و گفت: یکی از راه‌های گسستن از زنجیره انتقال این بیماری فاصله‌گذاری اجتماعی است که این طرح در یک سطح بالاتر از راهکارهای دیگر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح نسبتی با حکومت‌ نظامی ندارد، ابراز کرد: انجام این طرح به این معنا است که تردد ساکنان یک شهر را به حداقل برسانیم و از ورود افراد آلوده و مشکوک به کرونا به شهر جلوگیری کنیم.

سرمست با بیان اینکه تأکید طرح فاصله‌گذاری اجتماعی کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر با تأکید بر مبادی ورودی است، بیان کرد: تابه‌حال این طرح در راستای کنترل مبادی خروجی شهر بود اما این طرح از جنبه الزام‌آوری بالاتری برخوردار است.

استاندار قم عنوان کرد: بخشی از این سیاست‌ها ملی بوده و برای همه استان‌ها اتخاذشده است و بخشی دیگر نیز به ستاد مبارزه با کرونا در استان‌ها واگذارشده که بر اساس اقتضائات استانی عمل شود.

وی با بیان اینکه ساختار اجرایی این دستورالعمل تابع یک کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی است، افزود: این طرح با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، نمایندگان اطلاعات، نمایندگان راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و.. انجام می‌شود.

سرمست مدت‌زمان این طرح را از هشتم تا پانزدهم فروردین عنوان و تأکید کرد: در اجرای این طرح صرفاً افراد بومی ساکن و مقیم هر شهر اجازه ورود به شهر خواهند داشت، برای راستی آزمایی و کنترل کسانی که ساکن این شهر هستند در مبادی ورودی شهر از چند ارگان کمک خواهیم گرفت.

روحانی: محدودیت های اعمال شده تا 20 فروردین اعمال می‌شود/درخواست برداشت 1 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی/ 5 هزار میلیارد برای بیمه بیکاری در سه ماه پیش‌روجزئیات طرح فاصله گذاری اجتماعی اعلام شد/محدودیت شهرها بیشتر می شود/ مسافران زودتر بازگردندسوئیس محدودیت‌های ورود به این کشور را تشدید می‌کند/103 مرگ کرونایی

استاندار قم با بیان اینکه با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی خروج افراد غیر ساکن تسریع خواهد شد، ادامه داد: پارک‌ها، بوستان‌ها، تفرج‌گاه‌ها، استخرها و مراکز تفریحی تعطیل خواهند بود.

وی افزود: در طول اجرای این طرح تکلیف صنوفی که فعالیت آن‌ها ممنوع است ابلاغ می‌شود، اما صنوفی که به تأمین اقلام عمومی و موردنیاز مردم مشغول هستند باید به فعالیت خود ادامه دهند، همچنین واحدهای تولیدی نیز باید حتماً به تولیدات خود با لحاظ رعایت مسائل بهداشتی و حفظ صیانت سلامت کارگران ادامه دهند.

 سرمست خاطرنشان کرد: واحدهایی که ادامه فعالیت خواهند داشت و به‌هیچ‌وجه تعطیل نمی‌شود شامل جایگاه‌های سوخت و سی ان جی، مراکز درمانی، بهداشتی اعم از دولتی و خصوصی، داروخانه‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، ماهی‌فروشی‌ها، نانوایی و مراکز تهیه غذای آماده بیرون بر می‌شوند.

استاندار قم با تأکید بر اینکه با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به‌هیچ‌وجه در تأمین مایحتاج مردم اختلالی به وجود نخواهد آمد، تصریح کرد: ازنظر تأمین این نیازمندی‌ها پیش‌بینی‌های لازم انجام‌شده و از چند هفته گذشته پیگیری‌های لازم صورت ‌گرفته است.

وی با اشاره به نحوه فعالیت ادارات در طول اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: ادارات قم از این‌ پس حداکثر با یک‌سوم نیروی اداری و به‌صورت شیفت بندی فعال خواهند بود.

سرمست یادآور شد: مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل‌اند و مراکز بهداشت و درمان، نیروهای مسلح و نیروهای عملیاتی شهرداری همچنان پای‌کار هستند.

استاندار قم با بیان اینکه مرخصی‌های کارکنان می‌بایست مرخصی استحقاقی باشد، خاطرنشان کرد: نیروهای دستگاه‌هایی که جنبه عملیاتی ندارند باید بر اساس تشخیص مدیران یک‌سوم آنان به کار گرفته شوند.

وی در پایان تأکید کرد: این روند فعالیت به معنای نه تعطیلی و نه دایر بودن ادارات قم است تا خدمات نیز با حداقل نیروها و به‌صورت دورکاری و شیفت بندی صورت گیرد، برخی مدیران در اعمال این بخشنامه متفاوت عمل کرده‌اند که نظارت‌ها باید بیشتر شود تا وحدت رویه در ادارات را شاهد باشیم.

انتهای پیام/451/

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی استاندار قم اجرای این طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه‌آهن دورود - خرم‌آباد با اشاره به اینکه این پروژه یکی از پروژه‌های مهم و راهبردی لرستان است، اظهار داشت: این طرح یکی از مطالبات جدی مردم استان به‌ویژه مردم خرم‌آباد است.

وی با بیان اینکه قرارداد ساخت این پروژه سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) منعقد و عملیات اجرایی آن همان سال آغاز شد؛ اما در پیچ‌وخم کمبود اعتبار ماند، افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح تا سال ۹۷، حدود ۳۸ درصد بود.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه این طرح در دولت سیزدهم جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور قرار گرفت، افزود: طی یک سال گذشته این طرح ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شفقت با اشاره به اینکه از سه مسیر سازمان برنامه‌وبودجه، مولدسازی و فروش نفت برای تأمین منابع پروژه راه‌آهن تلاش‌هایی صورت‌گرفته است، بیان کرد: فعالیت اجرایی در این پروژه زمان‌بر است.

وی به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و افزود: باتوجه‌به اینکه مردم استان انتظار تسریع در روند ساخت این طرح را دارند، از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از پروژه را داریم.

استاندار لرستان، افزود: برای تأمین اعتبار ادامه اجرای طرح مراوداتی بین قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده است که می‌تواند به‌مرور از این منابع استفاده کند و این مهم در حال پیگیری است.

شفقت با تأکید بر اینکه حجم اعتبار پروژه بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تأمین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

استاندار لرستان رقم مطالبات قرارگاه خاتم از پروژه راه‌آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

کد خبر 6088478

دیگر خبرها

  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • مردم و تشکل‌های اجتماعی از «طرح نور» حمایت و پشتیبانی کرده‌اند
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم