Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@02:06:55 GMT

ضرر کرونایی انگلیسی‌ها

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۱۳۸۷

ضرر کرونایی انگلیسی‌ها

«دیلی‌میل» در بررسی تاثیرات اقتصادی کرونا بر فوتبال انگلیس مدعی است بحران ناشی از ویروس کرونا به هر یک از باشگاه‌های بزرگ انگلیسی 750 میلیون پوند ضرر خواهد زد.

تعلیق کلیه مسابقات فوتبال تا اطلاع ثانوی کم کم برای باشگاه‌های انگلیسی ملموس می‌شود چرا که این باشگاه‌ها حالا اولین نشانه‌های مالی بحران را با گوشت و پوست خود احساس می‌کنند؛ تاثیری که بدون شک به تخریب ماندگار باشگاه‌های فوتبال منجر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا که واقعیت مالی چهره خود را به باشگاه‌های فوتبال این کشور نشان داده می‌توان تاثیر آن را از لیگهای دسته‌های پایین تا لیگ برتر انگلیس مشاهده کرد. به گزارش دیلی‌میل در همه سطوح فوتبال این کشور خبرهایی از تلاش برای کاستن شدید و ناگهانی از هزینه‌ها دیده می‌شود.

باشگاه‌های لیگ برتری در مسیر تقابل با پخش‌کننده‌های تلویزیونی قرار دارند و مدیران باشگاه‌ها اخیرا در جلسات اضطراری اعلام کرده‌اند در بحران کرونا ممکن است هر باشگاه در نهایت با ضرر انباشته 750 میلیون پوندی مواجه شود.پخش‌کننده‌های بزرگی مثل اسکای اسپورتس در این بحران میلیونها پوند از دست خواهند داد چون مجبورند بخشی از پول آبونمان مشترکین خود را بازپس دهند و از این گذشته، درآمدشان از محل تبلیغات به شدت افت خواهد کرد.

به همین علت باشگاه‌های لیگ برتری صحبت درباره لزوم کاستن از دستمزد بازیکنان را آغاز کرده‌اند و تلگراف می‌گوید میزان این کاهش حتی ممکن است به 50 درصد برسد. شاید در سطح لیگ برتر با توجه به دستمزدهای بالا بازیکنان، این مساله آنها را با فشار غیر قابل تحملی روبرو نکند اما در لیگهای پایین‌تر، این مساله می‌تواند زندگی فوتبالیست‌های نه چندان مطرح را با خطر جدی تهدید کند.

برای مثال در باشگاه‌های لیگ یکی از بسیاری از بازیکنانی که درآمدشان بیشتر از 6هزار پوند در هفته است خواسته شده در 4 ماه آینده با کاهش قابل توجه دستمزدشان موافقت کنند. بیرمنگام سیتی اولین باشگاهی بوده که رسما از بازیکنانش خواسته در شرایط همه‌گیری کرونا 50 درصد از دستمزد خود را به باشگاه ببخشند.

از سوی دیگر باشگاه کوچکی مثل «فارست گرین رورز» که در لیگ 2 به سر می‌برد، اعلام کرده فعلا همه فعالیت‌هایش را تعلیق کرده و برای اینکه بتواند دستمزد و حقوق همه کارمندان خود را پرداخت کند از برنامه‌های کمکی دولت استفاده خواهد کرد.

دیلی‌میل می‌گوید سازمان لیگ انگلیس مذاکره با باشگاه‌های این کشور و اتحادیه فوتبالیست‌ها را آغاز کرده و به دنبال طراحی سیستمی است که بر اساس آن بازیکنان باشگاه‌های حاضر در لیگ‌های پایین‌تر تا پایان تعلیق مسابقات فوتبال به دلیل شیوع ویروس کرونا، بتوانند از گزینه مرخصی با حقوق استفاده کنند. هنوز مشخص نیست منبع پرداخت دستمزد آنها در این مدت باشگاه‌ها و سازمان لیگ خواهد بود یا از دولت کمک گرفته خواهد شد.

باشگاه‌های انگلیسی خواهان آن هستند که برای حفظ توان پرداخت دستمزد کارمندان‌شان از کمک‌های دولت بهره‌مند شوند. هفته گذشته دولت انگلیس اعلام کرد برای جلوگیری از افزایش نرخ بیکاری در نتیجه بحران کرونا، برنامه‌‌ای تدارک دیده که براساس آن در صورتی که شخصی به دلیل بحران کرونا از محل کارش اخراج شده یا تعلیق شود، دولت 80 درصد حقوق او را تا سقف 2500 پوند پرداخت خواهد کرد. باشگاه‌های کوچک انگلیسی به دنبال کسب نظر موافق دولت برای اجرای برنامه مشابهی در خصوص کارمندان و بازیکنان خود هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: لیگ برتر انگلیس ویروس کرونا باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۱۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول