Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@13:46:49 GMT

محمد بنا: باید نگاه مثبتی به تعویق المپیک داشت

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۱۴۴۶

محمد بنا: باید نگاه مثبتی به تعویق المپیک داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی اظهار داشت: در ابتدا سال نو را به صورت ویژه به پرستاران و دکترها که در بیمارستان ها در خط مقدم جبهه سلامت و در مبارزه با ویروس کرونا هستند تبریک می گویم و سپس به مردم عزیز ایران فرا رسیدن سال ۱۳۹۹ را تبریک می گویم و انشاء اله که هرچه زودتر این بلا رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در مورد تعویق یکساله المپیک توکیو تصریح کرد: به تعویق افتادن این بازی ها دست ما نبود و به دلیل به وجود آمدن یک شرایط خاص در جهان این اتفاق افتاد و همه دنیا و همه ورزشکاران درگیر این اتفاق هستند.
بنا ادامه داد: تیم جوانی در اختیار داریم و باید به این مسئله مثبت نگاه کرد. باید نیمه پر لیوان را دید و طوری برنامه ریزی کنیم که این موضوع را به نفع خودمان پیش ببریم. به نظرم این اتفاق به نفع کشتی آزاد ما نیز هم تمام شد.

وی تصریح کرد: اگر این تعویق همراه با برگزاری اردوها و مسابقات تدارکاتی باشد می تواند به نفع ما باشد و کشتی گیران جوان ما نیز با تجربه تر خواهند شد و می توانیم در سال ۲۰۲۱ عملکرد بهتری داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در مورد نحوه گزینش نفرات برای المپیک با توجه به تعویق یکساله آن گفت: امسال برعکس سال های گذشته رقابت های انتخابی کامل تری داشتیم و طبیعتا از تمامی نفرات و پتانسیل خود برای این مسیری که به سمت المپیک در پیش داریم استفاده خواهیم کرد و در این راه همه شانس دارند اما این شانس اولویت بندی دارد و اولویت ما نسبت به آخرین مسابقاتی  که انجام شده خواهد بود و در نهایت ملاک ما عملکرد کشتی گیران است.

بنا در مورد برنامه ریزی فنی تیم ملی اظهار داشت: ما فکر می کردیم به دلیل شیوع ویروس کرونا، مسابقات گزینشی و المپیک با چند ماه تعویق برگزار می شود و با توجه به لغو شدن اردوها به خاطر شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی کشتی گیران، برنامه های فنی را در فضای مجازی به نفرات داده و آن ها را گروه بندی کردیم و هر مربی گروه خودش را کنترل می کند. اما طبیعتا با تعویق یکساله المپیک، انتخابی المپیک هم در زمانی که فکر می کردیم برگزار نمی شود و همه برنامه های ما کلا به هم ریخت. در حال حاضر نفرات باید با هماهنگی کادر فنی و طبق برنامه ای که به آن ها داده ایم کار کنند و هرکسی در هر شرایطی می تواند در شهرهای خودش کار کند تا اتحادیه جهانی تکلیف کار را روشن کند.

وی در مورد برگزاری اردوهای تیم ملی تصریح کرد: اگر بتوانیم در شرایطی خاص در یک تاریخ مشخصی اردوهای کوتاه مدتی را به جهت زیرنظر گرفتن نفرات و هماهنگ کردن آن ها داشته باشیم خوب است اما قطعا با توجه به شیوع ویروس کرونا باید این اردوها در شرایط قرنطینه و رعایت کامل مسائل بهداشتی برگزار شود.
بنا ادامه داد: البته تصمیم گیری در این مسئله دست ما نیست و تصمیم گیرنده ستاد مبارزه با کرونا است چراکه پای سلامت افراد در میان است. اما اگر وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون پزشکی ورزشی بتوانند شرایطی ویژه ای را مهیا کنند تا بتوانیم اردوهای کوتاه مدت را در قرنطینه برگزار کنیم، قطعا وضعیت بهتری خواهیم داشت و خوب می شود. اما این موضوع نیازمند آن است که اجازه آن صادر شود تا در دوره های متناوب کوتاه، در شرایط قرنطینه کامل و رعایت تمامی نکات بهداشتی به جهت سلامتی کشتی گیران، اردوهای آماده سازی را داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی در مورد این موضوع که شرایط تمرینات ورزشکاران در سایر کشورها به دلیل شیوع کرونا متفاوت است یا خیر، گفت: شرایط تقریبا یکسان است و سایر کشتی گیران نیز اردوها را برگزار نمی کنند. همه دنیا درگیری سختی با این ویروس دارند و به دنبال این هستند کاری نشود که خدای نکرده کسی مبتلا شود. این موضوع صرف ورزش ما نیست، به طور مثال فوتبالیست ها که تمام درآمدشان از این راه است در خانه نشسته اند. در نهایت باید بگویم اگر نتوانیم تمرین کنیم و آمادگی لازم را بدست آوریم و ورزشکاران دنیا به دلیل درگیری با این ویروس بدون انجام تمرینات لازم راهی المپیک شوند، به احتمال فراوان شاهد بی کیفیت ترین المپیک در سال ۲۰۲۱ خواهیم بود.

دارنده مدال نقره کشتی فرنگی جهان در پایان با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا مشکلاتی از نظر اجتماعی، اقتصادی و ورزشی را به وجود آورده خاطرنشان کرد: برای از بین بردن این معضل بزرگ همه باید دست به دست هم بدهیم و کمک کنیم. کسی در این مورد کمک شخصی نمی خواهد چراکه دولت کار خود را انجام می دهد و وزارت بهداشت، پرستاران و دکتران به نحو احسن در حال انجام وظایف خودشان هستند. مردم برای اینکه این زنجیره پاره بشود تنها کاری که می توانند انجام دهند این است که در خانه ها بنشینند و به وظیفه خود عمل کنند. خیلی خنده دار است که هنوزم افرادی به بهانه های مختلف در خیابان ها، اتوبان ها و جاده ها هستند. امیدوارم که با یاری همه هرچه زودتر این بیماری از مملکت ما برود.

کد خبر 4886879 علیرضا هنرمنش

منبع: مهر

کلیدواژه: کشتی فرنگی محمد بنا المپیک ویروس کرونا تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس المپیک 2020 توکیو وزارت ورزش و جوانان باشگاه پرسپولیس فدراسیون کشتی کشتی فرنگی کسب سهمیه المپیک کشتی آزاد کمیته ملی المپیک فیفا دوومیدانی شیوع ویروس کرونا سرمربی تیم ملی کشتی گیران کشتی فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۱۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، حسن رنگرز در حاشیه برگزاری رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در اهواز درباره کامل‌شدن سهمیه‌های کشتی فرنگی ایران در المپیک پاریس گفت: خوشحالم که کشتی فرنگی با شایستگی توانست شش سهمیه باقیمانده المپیک را کسب کند و با یک انسجام تیمی و بدون دغدغه موفق شد مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی را پشت سر بگذارد. البته الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم. از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب شش سهمیه نبود؛ کمااینکه در المپیک هم شما با ۱۰۰ ورزشکار شرکت کنید، خیلی به تعداد و کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت نتیجه‌ها و به طور مشخص به رنگ مدال‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را در المپیک رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره رقابت کشتی‌گیران ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم برای المپیک پاریس گفت: چرخه انتخابی تیم ملی کاملاً مشخص است. در ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم مسیرهایی برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف و مشخص شد که چهار کشتی‌گیر باید در وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلو در تورنمنت رنکینگ مجارستان شرکت کنند تا ارزیابی نهایی برای حضور در المپیک انجام شود.

رنگرز درباره رقابت حساس میان سعید اسماعیلی و محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک گفت: قطعاً رقابت‌ها بسیار حساس خواهد بود. ما دو ارزیابی در چرخه انتخابی تیم ملی تعریف کردیم. بخشی از ارزیابی‌ها، نه فقط در خصوص این دو وزن، ارزیابی‌های داخلی است که رقابت‌های قهرمانی کشور را شامل می‌شود. صرفاً قهرمانی در مسابقات کشوری به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت‌های بین‌المللی نیز نشان بدهد می‌تواند کسب افتخار کند. بنابراین ارزیابی‌های داخلی و کلی مکمل همدیگرند.

او درباره صحبت‌های علیرضا دبیر مبنی بر اینکه نباید انتظارها از کشتی در المپیک بالا باشد، خاطرنشان کرد: منهای رقابت‌های ۲۰۱۲ لندن، در همه ادوار المپیک اگر یک مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ایران سهم خود را با یک نشان طلا ادا کرده است. اگر به هر دلیلی بخواهیم فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار اضافه روی دوش کشتی‌گیران بگذاریم نه‌تنها کمک‌کننده نخواهد بود بلکه بازدارنده است.

رنگرز گفت: صحبت‌های دبیر را ۱۰۰درصد درست می‌دانم. توقع از کشتی‌گیران ما باید یک مدال طلا باشد. این به معنای این نیست که قهرمانان ایران تلاش برای مدال‌های بیشتر نداشته باشند ولی آن چیزی که باید مورد مطالبه قرار گیرد کسب یک مدال طلاست.

رنگرز درباره انتخاب امین میرزازاده به عنوان برترین ورزشکار سال ایران گفت: از دوستان تشکر می‌کنم زیرا برنامه خوبی تدارک دیدند. فدراسیون کشتی نیز با توجه به عملکردش در حوزه مدال‌آوری و ساخت‌وساز به عنوان فدراسیون برتر شناخته شد. درباره امین میرزازاده هم توقع غیر از این نبود. دو نشان طلا در آسیا، یک نشان طلا در بازی‌های آسیایی و یک نشان طلا در مسابقات قهرمانی جهان‌، آقایی ورزش کشور برازنده امین میرزازاده است. قطعاً یک نشان زیبا در المپیک در کارنامه‌اش خالی است که قطعا به دست خواهد آمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان درباره سطح کیفی مسابقات جام تختی گفت: یکی از تورنمنت‌های ریشه‌دار و باسابقه ما جام تختی است و تلاش ما باید معطوف به این باشد که در بهترین سطح برگزار شود. این رقابت‌ها امسال تحت تاثیر مسابقات کسب سهمیه قرار گرفته و خیلی از تورنمنت‌های دنیا نیز با کیفیت و مشابه رقابت‌های جام تختی برگزار می‌شود. این رویداد برای ما یک میدان جدید است. داشته‌هایمان را برای چهار وزن غیر المپیکی ارزیابی فنی می‌کنیم و هم برای تیم ملی امید از درون این مسابقات نفرات برتر را انتخاب خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • یاری: لیگ کشتی بعد از المپیک شروع می‌شود
  • کشتی فرنگی جام تختی؛ فینالیست‌های پنج وزن دوم مشخص شدند
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • کشتی فرنگی جام تختی| نتایج فینال ۵ وزن نخست اعلام شد
  • کشتی فرنگی جام تختی، فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • بازگشت حسن یزدانی به تشک به تعویق افتاد
  • دبیر: کشتی در المپیک یک طلا بگیرد شاهکار کرده است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • افزایش ابهاماتِ ۸۶ کیلو؛ بازگشت یزدانی یک اردو به تعویق افتاد، قاسم‌پور دوباره در ۹۷ کیلو دعوت شد!