Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه صالحی، مشاور تحصیلی و کنکور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به بیان توضیحاتی درباره نحوه رتبه تک رقمی آوردن در کنکور، پرداخت.

صالحی گفت: معمولا داوطلبان کنکور از نظر هوش و استعداد کم ندارند تا بتوانند رتبه تک رقمی شوند. اکثر داوطلبان خودشان را باور ندارند و یا شاید به موقع شروع نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش آموزی که در سال یازدهم است؛ فکر می‌کند هنوز فرصت زیادی دارد و درس خواندن را زیاد جدی نمی‌گیرند در صورتی که باید از سال نهم و دهم شروع کند.

صالحی گفت: دانش آموز همزمان با درس خواندن باید برای کنکور آماده شود. نمی‌توان گفت که دانش آموزی که در تمام دروس موفق بوده و همه سال‌ها معدل بالایی داشته می‌تواند در کنکور موفق شود. با خواندن در سال دوازدهم هم می‌توان در کنکور موفق شد. 

این مشاور کنکور گفت: کسی که با شرایط سخت در کنکور قبول شود در برنامه ریزی خود هدفمند کار کرده است. اگر دانش آموز برنامه ریزی درست و مطالعه خوب داشته باشد قطعا در کنکور موفق می‌شود. در این بین انگیزه از مهترین دلایل قبولی در کنکور است.

او در ادامه بیان کرد: صرف زمان مطالعه در قبولی تاثیر گذار نیست بلکه بازدهی مناسب می‌تواند منجر به قبولی در کنکور شود.

بیشتر بخوانید:  زمان جدید برگزاری کنکور ارشد و دکتری اعلام شد

این مشاور کنکور گفت: یادگیری و مطالعه ارتباط مستقیمی با هم دارد و اگر داوطلبان درسی را خوب یاد نگیرند کتاب ودفتر را کنار می‌گذارند باید سعی کنیم دانش آموز در حین مطالعه یادگیری داشته باشد تا پیشرفت کند.

معدل پایین ملاک قبولی در کنکور نیست

صالحی تصریح کرد: معدل پایین ملاک قبولی در کنکور نیست. مدیریت تفریحات اصولی است که هم دانش آموز و هم والدین باید به آن توجه کنند. 

او در پایان گفت: هر درسی پیش نیاز خاص خود را دارد و دانش آموزان باید به اهمیت این مسئله توجه کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش آموزان کنکور سراسری آزمون سراسری قبولی در کنکور دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۱۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا در جلسه شورای‌ عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز پنجشنبه به ریاست حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

رئیس جمهور در این جلسه، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاورد‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکار‌های حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیرو‌های نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیس جمهور از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

وی با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوز‌ها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • حضور ۳۰ هزار دانش‌آموز کرجی در کنکور امسال
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است