Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: براساس مصوبه شورای تامین شهرستان تمامی دستفروشان و افرادی که در معابر اصلی، فرعی و مقابل مجتمع‌های تجاری سد معبر می کنند برای مقابله از شیوع ویروس کرونا باید جمع‌آوری شوند و تمام سخت گیری ها برای حفظ سلامت جسم و جان خودشان و مقابله با ویروس منحوس کرونا صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران؛ حسین توکلی کجانی  در جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای طرح بسیج ملی رصد و پایش افراد مشکوک به کرونا در شهرستان ری با اشاره به جمع آوری دستفروشان اظهار داشت: اگرچه می دانیم که این اقدام در شرایط اقتصادی برخی خانواده ها اثر می گذارد ولی تمام این  سخت گیریها برای سلامت جسم و جان شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هماهنگی های لازم در این خصوص با دستگاه های انتظامی و قضایی صورت گرفته است و این امر جزء وظایف شهرداری‌هاست و باید سریعا اقدامات لازم در خصوص جمع آوری دست فروشان را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه مجتمع‌های تجاری بزرگ شهرستان برای مقابله از شیوع ویروس کرونا تعطیل شده اند، افزود: دست فروشان نیز باید مانند سایر صنوف از مصوبات ستاد مقابله با کرونای کشور پیروی کنند.

توکلی تاکید کرد: برخورد و جلوگیری از فعالیت دست فروشان و برخی اصناف باید با رعایت کامل ادب و احترام از طرف دستگاه های مجری صورت بگیرد، مردم باید بدانند که تمام سخت گیری ها برای حفظ سلامت جسم و جان خودشان و مقابله با ویروس منحوس کرونا صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه های اجرای شهرستان ری باید منتظر شرایط سخت تر نیز باشند، ابراز کرد: تمامی ادارات خدمات رسان شهرستان باید انتظار حجم کاری بالا با نیروی انسانی کم را داشته باشند چرا امکان بالا رفتن تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا مانند همه جای دنیا بالا است.

فرماندار ویژه شهرستان ری ادامه داد: اقدامات بهداشتی و درمانی خوبی در بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرستان صورت گرفته است به طوری که در روزهای پایانی سال گذشته دستگاههای تنفسی و تخصصی خریداری و تحویل مراکز درمانی شد.

توکلی با تاکید بر اینکه شبکه بهداشت شهرستان ری به عنوان نماینده ستاد کرونای کشور باید نمایندگان خود را به بخش های مختلف شهرستان سریعا اعلام نماید، افزود: شهرداری‌ها، بخشداری‌های و نواحی بسیج و سپاه باید در بسیج عمومی غربالگری و در اقدامات خود در حوزه ضد عفونی معابر و خیابان ها را با نماینده شبکه بهداشت شهرستان در بخش هماهنگ نمایند.

این مسئول خاطر نشان کرد: آمار افراد ثبت نامی شهرستان ری در سامانه سیب وزارت بهداشت باید با همکاری تمامی شهرداری ها و بخشداری ها با شبکه بهداشت به عدد بالایی برسد تا از سلامت مردم تضمین شود.

توکلی با بیان اینکه مسئولان شهرستان ری باید دید محلی برای مقابله با ویروس کرونا داشته باشند، عنوان کرد: تمامی مدیران دستگاه های اجرایی باید شهر و محل خدمت خود را به بهترین وجه گندزدایی و ضد عفونی نمایند.

وی یادآور شد: امروز در شهرستان ری هرجایی که مدیران دستگاه های اجرایی خود جوش و با همدلی و کمک مردم اقدام به مقابله با ویروس منحوس کرونان کرده اند آمار مبتلایان در آن بخش کمتر شده است.

فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به اینکه محل دفن اموات تهران، زندان های استان، محل دفن پسماندهای پایتخت و پزشکی قانونی در این شهرستان واقع شده است، گفت: شبکه بهداشت باید سریعا نسبت به صدور پروتکل های لازم برای هر سازمان و نهاد اقدامات لازم را انجام دهد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مقابله با ویروس شهرستان ری ویروس کرونا شبکه بهداشت شهرداری ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۱۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان از کسب رتبه نخست افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی در ایستگاه‌ها و ناوگان جمع‌آوری پسماند خشک توسط این منطقه خبر داد.

سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به اهمیت تفکیک پسماندها و لزوم تحویل پسماندهای خشک قابل بازیافت به مراکز ذی‌صلاح، همچنین افزایش مراجعه شهروندان به ایستگاه‌های جمع‌آوری پسماند خشک و جلب مشارکت آن‌ها برای تفکیک و تحویل اقلام بازیافتی، آموزش‌های ویژه‌ای در مراکز فرهنگی و آموزشی و مساجد اجرا و موجب افزایش بازیافت سطح منطقه شده است.

وی افزود: با توجه به اعلام مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در برسی مناطق پانزده‌گانه، آمار مقایسه‌ای پسماند خشک قابل بازیافت جمع‌آوری شده در ایستگاه‌های بازیافت، منطقه ۹ شهرداری اصفهان در رتبه نخست افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی در ایستگاهای بازیافت سطح شهر است.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تصریح کرد: بهترین راهکار جداسازی مواد بازیافتی از پسماند تر تفکیک از مبدا است، از این‌رو شهروندان به‌ویژه زنان خانه‌دار باید با جدا کردن بازیافت از پسماند تر در راستای حفظ محیط زیست با شهرداری همکاری کنند.

قاضی‌عسگر خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو ایستگاه ساختمانی و دو غرفه ثابت بازیافت در سطح شهر فعال است و درصدد هستیم تا پایان سال جاری تعداد ایستگاه‌های بازیافت را برای رفاه حال شهروندان منطقه افزایش دهیم.

کد خبر 749383

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد