Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مرجع تقلید در بیانیه‌ای نوشت: پیشنهاد ما این است که مردم مؤمن اجتماع فکری و روحی داشته باشند، چون خداوند دعای جمعی را دوست دارد و به آنها عنایت دارد، پس بهتر است در یک روز و یک ساعت همگی در جای خود حالت تضرع، توبه و توسل پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس، آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی از مراجع عظام تقلید به مناسبت آغاز ماه شعبان المعظم بیانیه‌ای صادر کرد که مشروح آن بدین شرح است:

سلام علیکم

با تبریک فرا رسیدن ماه شعبان که ماه حضرت پیغمبر اکرم (ص) و مشتمل بر موالید پر برکت مخصوصاً خجسته میلاد مولا و سرور ما حضرت بقیة‌الله صاحب العصر و زمان (عج) است و با توجه به اعمال این ماه و مضمون دعاها و مناجات‌ها که ماه سراسر رحمت و برکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و با تشکر از همه خدمتگزاران عرصه سلامت،‌کادرهای پزشکی و درمانی و نیروهای مسلح که با اخلاص و ایثار متحمل زحمات فراوانی شده و می‌شوند.

با توجه به شیوع بیماری کرونا مطالبی را به مردم عزیز که از لحاظ تعهد اسلامی و محبت خاندان عصمت (ع) ممتاز می‌باشند متذکر می‌شوم و این مطالب برگرفته از آیات قرآنی و فرهنگ اهل بیت (ع) است:

۱- با در نظر گرفتن فرهنگ اسلامی معمولاً بلا و مشکلاتی که در زندگی انسان‌ها پدید می‌آید نتیجه معصیت انسان‌ها است و احیاناً امتحان پروردگار را نیز در بردارد که حضرت امیرالمؤمنین (ع) فرمودند: بلا و کاهش نعمت‌هایی که در زندگی انسان‌ها پدید می‌آید، در نتیجه ارتکاب گناه است و بعد از آن این آیه را تلاوت می‌کنند «وَمَا أَصَابَکُمْ مِنْ مُصِیبَةٍ فَبِمَا کَسَبَتْ أَیْدِیکُمْ»(سوره شوری/آیه ۳۰)

۲- و نیز می‌فرمایند: اگر مردم از گناهان خود توبه کنند و به جانب خداوند که پناهگاه هستی است برگردند خداوند ارحم الراحمین و توبه‌پذیر از گناهان آن‌ها می‌گذرد و مجدداً مشمول نعمت‌های خود قرار می‌دهد که در نهج‌البلاغه خطبه ۱۴۳ می‌فرمایند: «إِنَّ اللَّهَ یَبْتَلِی عِبَادَهُ عِنْدَ الْأَعْمَالِ السَّیِّئَةِ بِنَقْصِ الثَّمَرَاتِ وَ حَبْسِ الْبَرَکَاتِ وَ إِغْلَاقِ خَزَائِنِ الْخَیْرَاتِ، لِیَتُوبَ تَائِبٌ وَ یُقْلِعَ مُقْلِعٌ وَ یَتَذَکَّرَ مُتَذَکِّرٌ»؛ یعنی خداوند بندگان خود را در نتیجه ارتکاب معصیت‌ها به نقصان و کاهش محصولات و میوه‌ها و بستن راه برکات مبتلا می‌کند تا اینکه توبه کنند و متذکر خداوند شوند.

بنابراین تذکر و پیشنهاد ما این است که اگر مردم مؤمنان اجتماع فکری و روحی و نه اجتماع مکانی داشته باشند، چون خداوند اجتماع را و دعا در حال اجتماع را دوست می‌دارد و به اجتماع عنایت دارد و در یک روز و یک ساعت همگی در جای خود حالت تضرع و توبه و توسل پیدا کنند، إن‌شاءالله خداوند این بلا را از جامعه بشری رفع می‌کند. ضمناً برای اینکه توجه بیشتر به عظمت فرهنگ اهل بیت عصمت (ع) داشته باشیم به این حدیث که از پیغمبر اکرم (ص) که حاوی هشدار به بشریت است و در ۱۴ قرن پیش گفته شده است توجه کنید:

اسامه از پیامبر (ص) نقل می‌کند که حضرتش فرمودند: در هر نقطه‌ای که شنیده شد مرض «وبا» در آن به وجود آمده است،‌هرگز به آن منطقه وارد نشوید و کسی هم از آن نقطه خارج نشود. ابن ابی الحدید نیز در جلد ۱۲ شرح نهج‌البلاغه صفحه ۷۸ این روایت را از پیغمبر اسلام (ص) نقل کرده است.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن آیت الله نوری همدانی تقلید ماه شعبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۳۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف

امام جمعه قزوین گفت: در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم، فرهنگ مردم، خواسته مردم و امنیت محیط زیستی و زندگی مردم را داشته باشید و مشارکت مردم را بالا ببرید، این‌ها موفقیت و برکت را با خود به همراه دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی شامگاه چهارشنبه _پنجم فروردین+ در دیدار با سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین اظهار کرد: مسکن، تسهیل امر مسکن و مخصوصاً مشارکت مردم در این حوزه بسیار مهم است، هر کجا ما مردم را کنار بگذاریم همان جایی است که کار ما لنگ می‌شود.

وی افزود: در عرصه مسئولیتی شما هم همین‌طور است، تلاش کنید مردم شوق پیدا کنند و خودشان به میدان بیایند، شما هم برای آن‌ها احترام قائل باشید و حتی آن‌ها را سر پروژه‌ها ببرید و نظرات آن‌ها را جویا شوید.

در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم شود

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین ادامه داد: در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم، فرهنگ مردم، خواسته مردم و امنیت محیط زیستی و زندگی مردم را داشته باشید و مشارکت مردم را بالا ببرید، این‌ها موفقیت و برکت را با خود به همراه دارند.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: رعایت حال زمین‌های حاصل‌خیز هم بسیار حائز اهمیت است، زمین‌های حاصل‌خیز چیزی نیست که ما آن‌ها را از دست بدهیم و بعد راحت بتوانیم آن‌ها را پیدا کنیم، ما می‌توانیم از زمین‌های درجه ۳ و زمین‌هایی که به درد کشاورزی و کشت و کار نمی‌خورند، برای مسکن استفاده کنیم، گاهی ممکن است این زمین درجه ۳ برای ساخت مسکن درجه یک باشد.

وی ادامه داد: هر روز که بگذرد ما بیشتر قدر زمین‌های حاصل‌خیز و مرغوب کشاورزی را می‌دانیم، بنابراین نباید به آن‌ها آسیب وارد کرد، ما انتظار داریم در حوزه کاری شما این مسائل رعایت شود. شما باید با دیانت و ایمان کار خود را پیش ببرید تا بلا بر سر زمین‌های مرغوب کشاورزی و زمین‌های حاصل‌خیز نیاید.

امام جمعه قزوین در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه مدرسه، فضای بهداشتی و درمانی، پارک و فضای ورزشی جزو ضروریات زندگی امروز مردم است، گفت: بنابراین در ساخت شهرک‌ها و نواحی شهری منفصل باید این موضوع لحاظ شود.

آیت‌الله عابدینی با اشاره به اینکه بخشی از حوزه جوانی جمعیت به مسکن مربوط می‌شود، تصریح کرد: در فضای کاری شما باید این طور باشد که برای حوزه جوانی جمعیت بگویید ما به فلان تعداد خانواده روحیه داده‌ایم و گفته‌ایم غصه مسکن را نخورید، ما زمین و زمینه آن را فراهم می‌کنیم.

در باب سلامت اداری و نیروی انسانی دقت شود

وی افزود: در باب سلامت اداری و نیروی انسانی در مجموعه راه و شهرسازی دقت شود که آیا کارشناس ما دقیق کارشناسی می‌کند یا ناظر ما نظارتش را درست اعمال می‌کند یا خیر. در بحث نیروها باید به سلامت نیروی انسانی فکر کنیم، باید به سلامت کسانی که در نقاط کلیدی مجموعه هستند فکر کنیم، باید معلوم باشد این‌ها کارشان را درست انجام می‌دهند یا خیر.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین یادآور شد: البته اکثر نیروها سالم و مسئولیت‌پذیر هستند، تعهد را می‌فهمند و حلال و حرام سرشان می‌شود، اما همان تعداد اندکی که ممکن است مسئولیت‌پذیر و متعهد نباشند، کار دست مجموعه می‌دهند، این جاها بزنگاه‌های خوف و خطر است.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: خیلی‌ها آمده‌اند در زمین کسانی که قبلاً بوده‌اند و زمینه را خراب کرده‌اند، باندبازی کرده و لطمه خورده‌اند، اگر کسی متدین باشد و این گونه لطمه بخورد، خسرالدنیا و الاخره می‌شود، بنابراین لازم است همه ما در محیط کار خودمان به این مسئله دقت کنیم.

وی با یادآوری اینکه در یکی از جاده‌های فرعی بنده شاهدم هر یک یا دو سال تمام زیرساخت‌های آسفالت را فراهم می‌کنند و صاف می‌شود، گفت: اما در زمستان مجدداً این جاده به سرنوشت قبلی دچار می‌شود.

اسم پیمانکاران راهسازی حرام‌کننده سرمایه مردم در جاده‌ها نصب شود

امام جمعه قزوین تأکید کرد: مردم آن منطقه دائم سوال می‌کنند این مسئولینی که این بودجه را خرج می‌کنند و اینجا را برای آسفالت صاف می‌کنند، آیا نمی‌دانند این جاده بدون آسفالت مجدد در سال آینده به شکل سابق در می‌آید؟ وقتی قصد آسفالت ندارید چرا اینقدر هزینه می‌کنید؟ اگر زیرساخت را درست کرده‌اید، پس مرحله بعدی را هم انجام بدهید.

آیت‌الله عابدینی ادامه داد: کیفیت ساخت‌وساز راه و مسکن حائز اهمیت است، برخی جاده‌ها را می‌بینیم که هنوز عمر چندانی از ساخت آن‌ها نگذشته و از بین رفته‌اند، باید اسم چنین پیمانکاری را تابلو کنیم و ابتدای این جاده نصب کنیم تا مردم در جریان باشند، چه کسی سرمایه آن‌ها را حرام کرده است.

کد خبر 747681

دیگر خبرها

  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • ورزش‌های زورخانه‌ای یک سرمایه است
  • پتروشیمی‌ها از ورزش استان بوشهر نیز حمایت کنند
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • پتروشیمی‌ها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • خداوند در حادثه صحرای طبس نصرت خود را آشکار کرد
  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف
  • باورهای توحیدی امیرمؤمنان(ع) در دعای کمیل