Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رئیس شورای شهر بر لزوم کاهش سرویس حمل ونقل عمومی در راستای کاهش شیوع کرونا در تهران تاکید کرد و گفت: اگر بخواهیم کرونادر تهران را کنترل کنیم باید حمل ونقل عمومی را تعطیل کرده و یا ظرفیت آن را کاهش دهیم و تنها به شبکه حمل ونقل اضطراری اکتفا کنیم.
به گزارش خرداد،محسن هاشمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نامه اخیر اعضای شورای شهر به ستادملی کرونا گفت: اعضای شورای شهر تهران به صورت تله کنفرانسی در مورد نحوه فعالیت شهرداری تهران بعد از تعطیلات جلسه ای برگزار کردند چراکه اعضای شورا نسبت به افزایش سفرهای شهری و عدم مهار کرونا ویروس دغدغه‌هایی داشتند که برهمین اساس پیشنهاداتی تدوین و درقالب نامه به شهردار تهران، این پیشنهادات را به ستاد ملی کرونا تقدیم کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه مقرر شده تا شهردار تهران ضمن مطرح کردن این پیشنهادات در هیات دولت و ستاد ملی کرونا  از آنها دفاع کند، افزود: یکی از پیشنهادات اعضای شورای شهر تمدید تعطیلی ادارات و... از ۵ تا ۱۵فروردین ماه بود که ستاد ملی کرونا بجای تعطیلی، با کاهش تعداد نیروهای ادارات تا یک سوم موافق کرد.
هاشمی با بیان اینکه مدیریت شهری تهران، پیشنهاد تعطیلی بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها را مطرح کرد که مورد پذیرش واقع شد، ادامه داد: از آنجایی که ما نگران ۱۳فروردین ماه یا همان ۱۳بدر بودیم تا مبادا با حضور مردم در طبیعت شیوع این بیماری افزایش یابد؛ به همین دلیل پیشنهاد دادیم بوستان های محصور، بسته شوند و مابقی فضاهای سبزی که باز بوده و در ندارند نیز با حضور عوامل پلیس کنترل شوند که خوشبختانه این پیشنهاد به تصویب رسید و این مهم نیز ابلاغ شد.
رئیس شورای شهر تهران  با اشاره به این مطلب که بحث  کنترل حمل ونقل عمومی در عدم شیوع بیماری بسیار مهم است، گفت: تجربه نشان داده است که کشورهای چین، کره جنوبی و... در شهرهای درگیر با کرونا سیستم حمل ونقل عمومی خود را تعطیل کرده و در برخی کشورها نیز خدمات رسانی سیستم حمل ونقل عمومی تا یک سوم کاهش دادند.
وی افزود: یک واگن مترو ظرفیت ۲۰۰ نفر ایستاده را دارد و تنها ظرفیت نشسته آن حدود ۵۰ نفر است که ببینید چه تعداد از افراد می‌توانند در کنار یکدیگر آنهم در این شرایط قرار گیرند و اگر به هر دلیلی تجمع مسافران افزایش یابد قطعا اتفاقات خوشایندی رخ نمی‌دهد و این در حالی است که سیستم تهویه قطار مترو متمرکز است؛ یعنی هوای داخل واگن‌ها را گردش می‌دهد و اگر یک فرد بیمار یا ناقل در قطار باشد می بینید که ویروس پخش می‌شود.
هاشمی با اشاره به تعطیلی حرم‌های مطهر، مساجد، مدارس و... و. بار دیگر پیشنهاد تعطیلی حمل و نقل عمومی را مطرح کرد و گفت:  تعداد جمعیت یک واگن مترو برابر با جمعیت نمازگزاران یک مسجد است و این در حالی است که نمازگزارن تنها سه بار در روز به مسجد می روند اما یک واگن مترو در روز بیش از ۱۰۰بار مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ پس اگر لزوم تعطیلی مساجد و حرم های مطهر احساس شد، چرا این تعطیلی در مورد سیستم حمل ونقل عمومی نیست؟
 وی با بیان اینکه در پی شیوع کروناویروس تعداد مسافران مترو کاهش یافت، اما باز هم عده ای از این وسیله استفاده می کنند به گونه‌ای که در روزهای پایانی سال گذشته تعداد مسافران به ۷۰هزار سفر رسیده بود، گفت: من مجددا تاکید می‌کنم  که اگر بخواهیم کرونا در تهران را کنترل کنیم باید حمل ونقل عمومی نیز تعطیل شود و  تنها به شبکه حمل ونقل اضطراری اکتفا کنیم یا می‌توان سرویس دهی حمل ونقل عمومی را به یک سوم کاهش داد.
هاشمی در عین حال گفت: البته تصمیم گیری در مورد هر اقدامی پیرامون مدیریت کرونا ویروس بر عهده ستادکرونا است و اعضای شورای شهر و حتی شهردار تهران نمی‌تواند در این زمینه تصمیم گیری کند، اما مجددا از مسئولان امر خواسته می‌شود در راستای کنترل شیوع کرونا، وضعیت سرویس دهی حمل ونقل عمومی را تعیین تکلیف کنند. برچسب ها: محسن هاشمی

منبع: خرداد

کلیدواژه: محسن هاشمی اعضای شورای شهر حمل ونقل عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۴۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان