Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محسن عظیمی نژاد در مراسم آغاز بهره‌برداری از بخش ویروس‌شناسی آزمایشگاه جامع تحقیقاتی نیشابور افزود: بیشترین آمار شیوع این بیماری در بخش مرکزی نیشابور، بیشترین میزان فوت در مردان و بیشترین آمار ابتلا در بین زنان این شهرستان بوده است.
وی ادامه داد: آمارها نشان می‌دهد افراد زیر ۲۰ سال نیز به این بیماری مبتلا شده و با افزایش سن میزان ابتلا و مرگ ناشی از آن افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: تا ششم فروردین ماه ۸۲۵ نفر در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور پذیرش شدند که از این تعداد ۷۰۸ نفر بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شدند.
عظیمی نژاد افزود: آزمایشگاه جامع تحقیقاتی نیشابور با حدود ۸۰۰ مترمربع زیربنا شامل بخش های بیوشیمی، هماتولوژی، صنایع غذایی، میکروب شناسی، ویروس شناسی، کشت سلولی مولکولی، بایو بانک مرکزی و کلینیک تخصصی HTLV۱ با هزینه ۱۱۰ میلیارد ریال ساخته شده و با تیم مجرب از اعضای هیات علمی و کارشناسان بخش های مختلف از جمله ژنتیک و ویروس شناسی، آماده خدمت به همشهریان و سایر هم استانی‌ها می‌باشد.




️امام جمعه نیشابور هم در این مراسم گفت: بهترین عبادت، خدمت به خلق و بهترین خدمت به خلق، خدمت به سلامتی آنان است که با هیچ خدمتی قابل قیاس نیست.
️حجت الاسلام سید قاسم یعقوبی با قدردانی از راه اندازی این آزمایشگاه جهت سهولت در تشخیص بیماری کرونا افزود: تلاش، وحدت و همبستگی در درمان و پیشگیری از این بیماری نه تنها در تاریخ ایران بلکه در تاریخ جهان ثبت خواهد شد.
وی با اشاره به آیه ای از قرآن شرایط کنونی را نوعی امتحان الهی خواند و همگان را به صبر و مقاومت دعوت کرد.



معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور هم گفت: اعمال محدودیت‌ برای تردد خودروها و فعالیت اصناف برای پیشگیری و قطع زنجیره انتقال کروناست.
علیرضا قامتی افزود: انسجام و همدلی بین مجموعه های مدیریتی نیشابور با محوریت دانشکده علوم پزشکی گویای این است که خدمات ارائه شده بر اساس منابع موجود خدمات ارزشمند بوده است.
وی ادامه داد: در دانشکده علوم پزشکی نیشابور زیرساخت های آزمایشگاهی ویروس شناسی و همچنین دستگاه های مخصوص تشخیصی وجود داشت که برای تسهیل در فرآیند تشخیص و درمان بیماری کرونا تجهیزات و کیت های آزمایشگاهی لازم تهیه شد تا خدمات تشخیصی در مدت زمان کمتری به شهروندان ارائه شود.
وی گفت: افرادی که قصد سفر دارند باید سفر خود را قطع کنند چون محدودیت های سختگیرانه در ورودی شهرها اعمال می‌شود و کد ملی، پلاک خودرو و بیمه افراد ملاک شناسایی آنهاست و کسانی که در حال حاضر در مسافرت هستند باید هر چه سریعتر به خانه‌های خود برگردند.
قامتی افزود: بوستان ها و تفرجگاه های شهرستان تا اطلاع ثانوی تعطیل است و برگزاری هرگونه مراسم رسمی و غیر رسمی در این شهرستان ممنوع می باشد همچنین تمامی واحد های تجاری به جز موارد ضروری تا اطلاع بعدی تعطیل هستند.
وی با بیان اینکه فعالیت ادارات و دستگاه های دولتی بر اساس بخش‌نامه های وزارت کشور و معاونت ریاست جمهوری خواهد بود ادامه داد: این تصمیمات در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا و حفظ سلامت شهروندان اتخاذ شده و انتظار می رود همشهریان حداکثر همکاری را با مدیریت شهرستان داشته باشند.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا درمان بیماری دستگاه های دولتی زنان مردان مرگ بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ویروس شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک