Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری آناتولی، اردوغان در گفت وگو با خبرنگاران، با تاکید بر لزوم تبادل تجربیات در زمینه کنترل، تشخیص و درمان کرونا، اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا بار دیگر اهمیت روحیه همکاری و هماهنگی میان اعضای گروه ۲۰ را ثابت کرد.

وی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای پیشرفته برای مقابله با ویروس کرونا با مشکلات بسیار جدی مواجه هستند و برخی حتی به کمک هم نیاز دارند، تصریح کرد: سیستم‌های درمانی کشورهای جنگزده کاملا فروپاشیده است، آوارگان سراسر جهان در معرض خطر هستند پس باید منابع مالی را جهت اختصاص کمک‌های بشردوستانه برای مقابله با کرونا در مناطق جنگی و پرخطر بسیج کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آمار اعلام شده در ترکیه تاکنون بیش از سه هزار و ۶۰۰ تن به ویروس کرونلا مبتلا شده و ۷۵ تن آنها فوت کرده اند.

رییس جمهوری ترکیه گفت:همانند زمان بحران اقتصادی در جهان، این بار نیز باید فورا تدابیر لازم را اتخاذ کنیم و برای ترکیه مهم است که تمام اقدامات اقتصادی آن طبق قوانین سازمان تجارت جهانی و مشوق های همکاری بین‌المللی باشد.

اردوغان افزود: این ویروس همه‌گیر به ما این حقیقت را بار دیگر یادآوری کرد که حتی اگر ادیان، زبان‌ها و کشورهای ‌ما متفاوت باشد، سرنوشت مشترک داریم بنابراین هیچ‌کدام حق انحصارطلبی و انجام اقدامات یکجانبه را نداریم.

وی با بیان اینکه خواستار همکاری ، هماهنگی و اقدامات فوری در برابر این فاجعه هستیم، اضافه کرد: تمام کشورها را دعوت می‌کنم تا زمانی که تمام بشریت نفس راحتی بکشد، از مبارزه با این بحران جهانی حمایت کنند و امیدوارم نتایج این نشست برای کشورهای عضو گروه و تمام جهان خیر و برکت داشته باشد.

به گزارش آناتولی رئیس جمهوری ترکیه که به صورت آنلاین و از کاخ «هوبر» استانبول در نشست ویدئویی فوق‌العاده سران گروه بیست شرکت کرد در سخنان خود خواستار « نبردی عادلانه» علیه این بحران بهداشتی جهانی شد تا بشریت نفس راحتی بکشد.

وی گفت که ترکیه در این مبارزه مسئولیت خود را برعهده می گیرد و آماده همکاری با کشورهای جهان است.

هنگام سخنرانی اردوغان ، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر امور خارجه، «برات آلبایراک » وزیر خزانه داری و دارایی، «فخرالدین آلتون» رئیس مرکز ارتباطات نهاد ریاست جمهوری و «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه حضور یافتند.

اعضای گروه ۲۰ متشکل از ترکیه، آلمان، آمریکا، آرژانتین، استرالیا، برزیل، چین، اندونزی، فرانسه، آفریقای جنوبی٬‌ کره جنوبی٬ هند، انگلستان٬ ایتالیا، ژاپن، کانادا٬ مکزیک٬ روسیه٬ عربستان سعودی و کمیسیون اتحادیه اروپا است.

 نشست فوق العاده سران کشورهای عضو گروه ۲۰ دیروز پنجشنبه به مدت ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه به صورت کنفرانس ویدئویی برگزار شد.

این نشست به ابتکارعربستان به عنوان رئیس دوره ای گروه ۲۰ برگزار و «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی ریاست این اجلاس مجازی را برعهده داشت.

عربستان از اول دسامبر ۲۰۱۹ ریاست گروه ۲۰ را برعهده دارد.

علاوه بر سران کشورهای عضو گروه ۲۰ از سران کشورهایی مانند اسپانیا ، اردن ، سنگاپور و سوئیس و همچنین سازمان ملل ، بانک جهانی و سایر سازمانهای بین المللی و همچنین کشورهایی که ریاست برخی سازمان های منطقه ای را به عهده دارند برای شرکت در این نشست دعوت شده بود.

برچسب‌ها رجب طیب اردوغان ویروس کرونا عربستان سعودی گروه ۲۰ ترکیه پروندهٔ خبری نشست آنلاین گروه ۲۰ هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رجب طیب اردوغان ویروس کرونا عربستان سعودی گروه ۲۰ ترکیه ترکیه ترکیه ترکیه ترکیه ترکیه ترکیه ترکیه آلمان آمریکا آرژانتین برزیل فرانسه آفریقای جنوبی کره جنوبی هند انگلستان ایتالیا ژاپن کانادا مکزیک روسیه عربستان عربستان عربستان اردن سوئیس رجب طیب اردوغان ویروس کرونا عربستان سعودی گروه ۲۰ ترکیه ویروس کرونا گروه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۵۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اردوغان از دست دادن با مارک روته اجتناب کرد؟ + فیلم | وقتی دست آقای سیاستمدار روی هوا ماند!
  • اردوغان از دست دادن با مارک روته اجتناب کرد+ فیلم
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال