Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رهبران کشورهای گروه ۲۰ به عنوان صنعتی‌ترین کشورهای جهان روز پنجشنبه ویدئو کنفرانسی را هر یک از محل کشورهایشان و از راه دور برگزار کردند تا درباره وضعیت مربوط به بحران شیوع جهانی ویروس کرونای جدید به بحث بپردازند.
به گزارش خرداد،تسنیم به نقل از شبکه سی‌ان‌ان، رهبران گروه ۲۰ نیز همچون اکثریت شهروندان‌شان در این دوران الزام برای فاصله گذاری اجتماعی برای ارتباط با یکدیگر رو به ویدئو کنفرانس آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویر مربوط به این جلسه نشان می‌دهد که این رهبران هر یک از محل دفترها یا خانه‌هایشان در کشور خود با ویدئو کنفرانس با یکدیگر ارتباط و تبادل نظر داشتند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از محل اتاق وضعیت در کاخ سفید در این جلسه شرکت کرد. دیگر رهبران از جمله شی جینپینگ، رئیس جمهور چین هم از محل دفاترشان ارتباط از راه دور برقرار کردند.
جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا هم که بعد از تایید ابتلای همسرش به ویروس کرونای جدید به قرنطینه رفته از محل خانه‌اش در این بحث ویدئوکنفرانسی شرکت کرد.
در ابتدای این جلسه ملک سلمان، پادشاه عربستان و رئیس امسال گروه ۲۰ گفت: بحران انسانی فعلی نیازمند یک پاسخ جهانی است و جهان حساب باز کرده تا ما نزد یکدیگر آمده و با هم برای مواجهه با این چالش همکاری کنیم.
کشورهای گروه ۲۰ در بیانیه مشترکی در دیدار رهبرانشان گفتند متعهد به انجام هر کار لازم برای غلبه بر شیوع همه گیر کرونا ویروس بوده و از هیچ تلاشی برای حفظ جان و محافظت از شغل و ثبات مالی مردم و کشورهایشان دریغ نخواهند کرد.
در این بیانیه تدابیر خاص یا جدیدی که کشورهای گروه ۲۰ در صدد اتخاذش باشند به صورت دقیق توضیح داده نشد. با این حال رهبران این کشورها گفتند آماده واکنش سریع و اتخاذ اقدامات بیشتری هستند که برای رسیدگی به این بحران لازم باشد.
در عین حال دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کنفرانسی خبری بعد از این دیدار با رهبران گروه ۲۰ به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: ما درباره این مشکل صحبت کردیم و امیدوار هستیم که این مشکل چندان برای مدتی طولانی ادامه نیابد. آمریکا در حال همکاری با دوستان و شرکایش در جهان به منظور متوقف ساختن گسترش ویروس و هماهنگ سازی تلاش‌ها است.
ترامپ خاطرنشان کرد که دیدار مذکور یک دیدار عالی بود. او گفت: ما ایده‌های متفاوت زیادی داریم و ایده‌های خوب فراوانی در دست داریم و با یکدیگر همکاری می‌کنیم. رهبران جهان به صورت مجازی به سراغ یکدیگر آمدند تا درباره کلیت موضوع این مشکل که تا کنون ۱۵۱ کشور را درگیر ساخته بحث کنند.
ترامپ گفت: آنها در این باره بحث کردند که ضروری است همه این کشورها فورا اطلاعات و داده‌هایشان را به اشتراک بگذارند.
او عنوان کرد: ما این کار را تا حد زیادی انجام داده‌ایم اما حتی بیشتر هم انجام خواهیم داد و تا هر یک از ما برای این نبردی که به نحوی در آن درگیر هستیم اطلاعات به دست بیاوریم. این مشکل کمی متفاوت است اما ما از راه‌های مختلف با آن تعامل می‌کنیم اما یک حالت متحد الشکل وجود دارد.
وی افزود: در همه این کشورها روحیه فوق‌العاده وجود دارد.
ترامپ در عین حال با امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز گفت‌وگوی تلفنی داشت و آنها درباره جدیدترین تلاش‌ها برای مبارزه با کرونا ویروس صحبت داشتند.
کاخ سفید در بیانیه‌ای درباره گفت‌وگوی تلفنی آنها عنوان کرد: این دو رهبر بر اهمیت همکاری نزدیک در چهارچوب گروه ۷، گروه ۲۰ و گروه P۵ به منظور کمک به سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان بهداشت جهانی، صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی برای نابودی سریع شیوع ویروس و به حداقل رساندن تبعات اقتصادی آن توافق کردند. این رهبران همچنین درباره مسائل منطقه‌ای و دو جانبه مهم بحث کردند.
ماکرون نیز در پی این تماس اعلام کرد با ترامپ و دیگر کشورهای جهان در حال آماده‌سازی طرحی جدید برای مقابله با ویروس کرونا هستند.
کشورهای گروه ۲۰ در عین حال متعهد شدند که مبارزه با بحران شیوع کرونا ویروس در جهان یک جبهه متحد تشکیل دهند و اینکه پنج تریلیون دلار را به اقتصاد جهانی برای مقابله با تاثیرات این بحران تزریق کنند.
همچنین ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه هم از کشورهای گروه ۲۰ خواست تا با یکدیگر برای یافتن واکسن کرونا ویروس همکاری کنند.
رئیس جمهور روسیه در این ارتباط ویدئو کنفرانسی خواستار «کوریدور سبز» شد تا از طریق آن تکنولوژی‌های مهم در اختیار همه کشورها صرف نظر از تحریم‌ها علیه آنها از جمله خود روسیه قرار بگیرد.
پوتین در عین حال هشدار داد که بیکاری در بلند مدت یک ریسک مهم حاصل از وضعیت راکد فعلی به شمار می‌رود.
رهبران گروه ۲۰ در عین حال متعهد شدند که از تمامی ابزارهای موجود برای کاهش لطمات اقتصادی استفاده کنند.
در جلسه مذکور دونالد ترامپ، بوریس جانسون، شی جینپینگ و امانوئل ماکرون شرکت داشتند. همچنین آنگلا مرکل نیز از محل خانه‌اش در این جلسه شرکت کرد. در بیانیه مشترک این رهبران عنوان شد که آنها یک پاسخ شفاف، قدرتمند، هماهنگ شده، گسترده و مبتنی بر علم در سطح جهانی به این بحران نشان خواهند داد.
آنها گفتند: ما شدیدا از ضایعه جانی و درد و رنج‌های مردم سراسر جهان در اثر این بحران غمگین هستیم. اولویت مطلق ما مدیریت این شیوع همه گیر و تاثیرات اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی همراه با آن است و ما از همه کارمندان بهداشت و درمان حاضر در خط مقدم مبارزه با بیماری اظهار قدردانی و حمایت می‌کنیم و به مبارزه با شیوع ویروس ادامه می‌دهیم. برچسب ها: رهبران گروه ۲۰ ، گروه ۲۰ ، ماکرون

منبع: خرداد

کلیدواژه: رهبران گروه ۲۰ گروه ۲۰ ماکرون کشورهای گروه ۲۰ رهبران گروه ۲۰ کرونا ویروس رئیس جمهور گروه ۲۰ عین حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۵۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم

آفتاب‌‌نیوز :

خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود.

این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائیل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائیل ادامه خواهد داد. الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است.

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرز‌های پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیرو‌های مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می‌کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه، اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت بین دو گروه انجام می‌شود.

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد
  • حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • گروه‌های فلسطینی: آماده مقابله با هر تجاوزی به رفح هستیم
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)