Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان - هرچند رفیق این روزهای صنعتگر، فشار خون و تخت بیمارستان است، اما از حرفه اصلی خود غافل نمی‌شود. بیماری مدت زیادی از زندگیش را از او گرفت، اما آثاری از خود منتشر کرد که نشان داد عمر هنری‌اش به این زودی‌ها به پایان نمی‌رسد. کلنجار رفتن با بیماری، خسته اش نمی‌کند و وقتی با او حرف می‌زنی نا امیدی احساس نمی‌کنی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: رکورد فشار خون ایران را زدم / دکترها از وضعیت جسمانی‌ام متعجب هستند!

غلامرضا صنعتگر خواننده پاپ که همه او را با قطعه «میشه ضامنم بشی» می‌شناسند، سال ۹۸ را با فراز و نشیب‌های فراوانی طی کرد. برای اینکه بیشتر از حال این روز‌های خواننده جنوبی کشورمان با خبر شویم، گپ و گفت صمیمانه‌ای ترتیب دادیم و لحظاتی با وی هم کلام شدیم. در ادامه می‌توانید این گفت‌وگوی صمیمانه را ملاحظه کنید.

یاد گرفتم که باید در روز‌های سخت هم زندگی کنم

سال ۹۸ برای شما چگونه سپری شد؟ خاطره‌هایی که از این سال در ذهن دارید، بیشتر خاطرات خوب هستند یا خاطرات بد؟

سال ۹۸ هم مثل سال‌های دیگر زندگی، هم اتفاقات خوب داشت، هم بد. از نظر سلامت جسمانی و درگیری با بیماری هم روز‌های متفاوتی داشتم. خیلی از روز‌ها سختی زیادی را تحمل کردم و درد کشیدم. بعضی از روز‌ها هم حالم نسبتا خوب بود. در این سال‌ها یاد گرفتم که روز‌های تلخ زندگی هم می‌گذرد؛ یاد گرفتم که باید صبور باشم و در کنار درمان و گوش دادن به توصیه‌های پزشکان که بسیار مهم و حیاتی محسوب می شود، توکلم به خدا باشد. یاد گرفتم که تا زنده هستم، باید زندگی کنم.

بیشتر بخوانید: موسيقی و آواز از نقاشی دورم كرد/ شب عيد و بازار تجريش برايم جذاب است

خود قرنطینگیِ این روزها، برایمان خاطره می‌شود

پس بیماری مثل گذشته شما را اذیت نمی‌کند؟ این روز‌ها کرونا دغدغه اصلی مردم ما شده و شاید تا حدی ترس از بیماری، ذهن‌ها را مشغول کرده است. توصیه شما در این شرایط به مردم چیست؟

به عنوان شخصی که سالهاست بیمارم و تجربه‌های مفید و مهمی از زندگی در این شرایط کسب کردم، به مردم فهیمِ ایران می‌گویم که از بیماری نترسند. کرونا هم پایدار نخواهد ماند و قطعا راه درمانی برایش پیدا می‌شود. فقط در این شرایط باید توصیه‌های پزشکان را جدی بگیریم و از همه مهم‌تر در خانه‌هایمان بمانیم. مطمئن باشید این روز‌ها هم تبدیل به خاطره خواهند شد؛ به شرطی که اصول ایمنی را رعایت کنیم. چه بسا همین خود قرنطینگی، خاطراتش جالب باشد و دیگران با شنیدنش شگفت زده شوند؛ اما اگر خدای ناکرده کوتاهی کنیم و این مسئله مهم را جدی نگیریم و فکر سلامتی خود، خانواده و هموطنان نباشیم، خاطراتش تلخ و سیاه خواهد بود.

«قاسم هنوز زندست» ادای احترامی مختصر به سردار دل‌ها بود

امسال بار‌ها نوسان فشار داشتید و مدت زیادی در بیمارستان بستری بودید؛ با این وجود دست از کار نکشیدید و آثاری را تولید کردید که بسیار شنیده شد. قطعه «قاسم هنوز زندست» از آثاری بود که بلافاصله پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی پخش شد و کمتر کسی این اثر را نشنیده است. چگونه با وجود دست و پنجه کردن با بیماری، این کار را انجام دادید؟

خوشبختانه چند اثر خیلی خوب تولید کردم که ۳ اثر در سال ۹۸ منتشر شد. یکی از این کار‌ها تیتراژ برنامه طبیب است که از شبکه سوم سیما روی آنتن تلویزیون رفت. با افتخار این اثر را به مدافعان سلامت سرزمینم که در این روز‌های جهادی فعالیت می‌کنند، تقدیم می‌کنم؛ ان شاء الله پرستاران، پزشکان و همه فعالان عرصه سلامت و بهداشت کشور، در پناه خداوندِ مهربان باشند. قطعه «قاسم هنوز زنده است»با عشق و ارادت به روح آسمانی سردار دل‌ها ساخته شد و خدارا شکر مورد اقبال قرار گرفت. فکر می‌کنم «قاسم هنوز زندست» از نظر کلام و موسیقی، اثر بسیار فاخر و ارزشمندی است. این قطعه ذره‌ای ناچیز در مقابل زحمات فوق العاده شهید سلیمانی است.

موزیک ویدئوی «آهای ایران آهای خونه» هم اثری ملی-میهنی است که به عشق سرزمینم و با تمام احساس آن را خواندم. این اثر را هم به مردم مهربان و همدل ایران تقدیم می‌کنم. اعتقاد دارم اگر اثری مانا و شنیدنی می‌شود به دو دلیل است؛ یکی ترانه، آهنگ و صدای خواننده، یکی هم اخلاص در کار است. دقیقا مصداق این عبارت است که «سخن کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند.»

بیشتر بخوانید: در شرایط فعلی آرزوی موسیقیایی ندارم!/ بهنام بانی پدیده سال 96 بود

 یاد گرفتم با صبر می‌شود همه مشکلات را حل کرد

بیشترین دستاورد شما در سال ۹۸ چیست؟ فکر می‌کنید چه تجربیاتی به دست آوردید که در سال‌های دیگر به این اندازه آن را مورد توجه قرار نداده بودید؟

هر لحظه از زندگی سرشار از تجربه و آموزش است. از تجربه‌های مهمی که در سال ۹۸ به دست آوردم، این بود که گذر زمان، صبر و آرامش خیلی مشکلات را حل خواهد کرد. یاد گرفتم که شرایط همیشه یک نواخت نخواهد بود و در چرخ و فلک زندگی، بالا و پایین می‌شویم. آنچه امسال و در تمام عمرم لمس کردم، این بود که همیشه ارتباط با خدا، توکل به وجود اعظمش و توسل به اهل بیت (ع)، تاریک‌ترین مسیر‌ها را برای انسان روشن می‌کند. بیشترین آشفتگی و به هم ریختگی ها در زندگی انسان‌های بی اعتقاد رخ می‌دهد.

سال ۹۹ با انرژی بیشتر کار‌های جدید تولید می‌کنم

برنامه شما در سال ۹۹ چه خواهد بود؟ تولید یا انتشار قطعه یا قطعاتی را مد نظر دارید؟

ان شاء الله در سال ۹۹، آلبوم جدیدم را منتشر می‌کنم. قرار بود در پایان سال ۹۸ این آلبوم را منتشر کنم، اما به دلیل اتفاقاتی که افتاد، ترجیح دادم در شرایط مناسب تری این اثر وارد بازار شود. با انرژی بیشتر کار‌های جدیدی می‌سازم و در نظر دارم موزیک ویدئو‌های بیشتر تولید کنم. قطعا هر هنرمندی دوست دارد، آثارش ماندگار شود. من هم تمام تلاشم را برای تحقق همین آرزو خواهم کرد. ان شاءالله که این اتفاق خوشایند برای بنده مجدد تکرار شود.

ماجرای جالب عیدی گرفتن و شرط گذاشتن‌های پدر

خاطره‌ای از ایام نوروز در سال‌های گذشته دارید که همیشه در ذهنتان باشد؟

خاطرات عید مخصوصا خاطرات نوروز‌های قدیم که پدرم در قید حیات بود، بسیار قشنگ و دلنشین است. همیشه پدر‌ها و مادر‌ها دوست دارند، اگر جایی برای دید و بازدید می‌روند، فرزندانشان را همراه خود ببرند و بچه‌ها هم اغلب دوست ندارند، بروند. در طول سال پدرم هر جا می‌خواست برود، بهانه جویی می‌کردم و راهی برای نرفتن پیدا می‌کردم؛ اما عید که می‌شد جا‌هایی که پدرم صلاح نمی‌دید من را ببرد من با اصرار همراهش می‌رفتم تا عیدی بگیرم. وقتی پدرم متوجه موضوع می‌شد، می‌گفت به شرطی تو را با خودم می‌برم که در تمام سال هر جا گفتم با من بیایی. من هم همیشه بعد از عید این شرط پدر را فراموش می‌کردم؛ این روند تا سال‌های نوجوانی من ادامه داشت.

آرزوی شما در سال ۹۹ چیست؟

مهمترین آرزویم سلامتی، تندرستی و شادی مردم سرزمینم است. از خدا می‌خواهم که سال جدید پر از صحت، نعمت، برکت، ثروت و سربلندی برای ایران و ایرانیان عزیزم باشد.

گفت‌وگو از علی کریمی

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی پاپ غلامرضا صنعتگر نوروز 99 ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت جالب مربی لهستانی تیم والیبال ایران از خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن صبح

یاناس ویچیچ، مربی بدنساز لهستانی سابق تیم ملی والیبال ایران در گفت‌وگو با یک رسانه لهستانی درباره زندگی در ایران و شرایط تمرینی ملی‌پوشان صحبت کرده است. او در گفت و گو با رسانه Przegląd Sportowy Onet از پشت‌صحنه کارش و زندگی در ایران گفت.  

به گزارش ایسنا، یاناس ویچیچ یک شخصیت بسیار ارزشمند در جامعه والیبال لهستان است. او سال‌ها با تیم‌های ملی والیبال لهستان همکاری داشته است. او همچنین در پلاس لیگا کار کرده و در آنجا با تیم اسکرا به موفقیت دست یافت.

او در صحبت‌هایش درباره حضور در ایران گفت: از من استقبال خیلی خوبی شد همه چیز در ایران برای من خوب بود.  بعد از رسیدن تعجب کردم چون با وجود این‌که هوا بسیار گرم بود، نیمی از کشور سرسبزی زیبا داشت. کوه و دریا در ایران زیبایی را بیشتر کرده و غذاها در ایران نیز ساده اما بسیار خوشمزه هستند. 

او اعتراف کرد که بهترین هندوانه عمرش را در ایران خورده است. با این حال از خیارشور در بشقاب غذایش تعجب کرد چون در لهستان نیز همین‌گونه است. این تنها مشترکات لهستان و ایران از دید این مربی نیست. 

ویچیچ در بخش بعدی صحبت‌هایش گفت: من فکر می کنم که ایران و لهستان به عنوان دو کشور مشترکات زیادی دارند. درست مثل ما تا جایی که بتوانیم محبت می‌کنیم ولی به سرعت ممکن است از دست هم عصبانی شویم. 

اقامت او در ایران زیاد طول نکشید اما این حضور کوتاه خاطرات خوبی برای این مربی به جای گذاشت. پس از دو یا سه هفته آماده‌سازی، او همراه بازیکنان ایرانی به مسابقات و کشورهای مختلف رفت.

"انجام تمرینات صبحگاهی در ایران سخت است"

ایران تیمی است که سال‌ها در بین بهترین‌های جهان قرار دارد. همچنین استعدادهای جوان بسیاری دارد.

او در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: بازیکنان جوان به سرعت در ایران "ستاره" می‌شوند. باید خیلی بیشتر روی جوانان کار شود. قطعا پتانسیل انسانی در ایران بیشتر است. همه بچه‌ها دوست دارند یا سمت فوتبال بروند یا والیبال. کشتی هم در رده سوم است. در مقایسه با لهستان، تعداد کودکان و نوجوانان مشتاق به والیبال بیشتر است. البته نباید تعجب کرد چون فقط بیش از ۱۲ میلیون نفر در پایتخت زندگی می‌کنند.

یاناس در پایان درباره تفاوت همکاری با بازیکنان لهستانی و ایرانی صحبت کرد و گفت: تفاوت اصلی این است که در ایران تمرین صبحگاهی سخت است. به دلیل هوا و گرما، زندگی در ایران از غروب شروع می‌شود و در اواخر شب به پایان می‌رسد.  به همین دلیل است که صبح‌ها بیدار شدن سخت است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روایت جالب مربی لهستانی تیم والیبال ایران از خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن صبح
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟
  • شباهت جالب نوه گوگوش به ترلان پروانه همه را شوکه کرد + عکس
  • ببینید | ابتکار جالب یک کارگر برای گرفتن انگشتر رهبر انقلاب
  • فیلم| ابتکار جالب یک کارگر برای گرفتن انگشتر رهبر معظم انقلاب!
  • خاطره جالب خسرو حیدری از دی‌ماریا
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • عکس | تصویر جالب توجه منتشر شده از سوی قسام در دویستمین روز جنگ
  • تصویر جالب توجه منتشر شده از سوی قسام در دویستمین روز جنگ+ عکس
  • رادیو، صدای آرامش و گام های آهسته تر زندگی