Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@04:37:12 GMT

رخ نمایی سخاوت و مهربانی در روزهای تلخ کامی

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۷۹۱۸

رخ نمایی سخاوت و مهربانی در روزهای تلخ کامی

از اوایل اسفند سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا بازار اصناف مختلف در زنجان کساد شد و به لحاظ امرار معاش در تنگنا قرار گرفتند و این در حالی است که تعداد زیادی از آنها در مغازه های استیجاری کسب درآمد می کنند و به لحاظ پرداخت اجاره بهای محل کسب در فشاری مضاعف قرار گرفتند. 

به فروش نرفتن اجناسی که برای شب عید خرید و اغلب در قبال آن چک بانکی پرداخت شده بود و اجاره ای بودن مغازه ها عمده نگرانی صاحبان کسب و کار به خصوص در پاساژها و مجتمع های تجاری بود که قبل از اعلام رسمی مسوولان به تعطیلی کشیده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این میان در حالی که عده ای از شهروندان با راه اندازی پویش های مردمی، در قالب سازمان های مردم نهاد و عده ای با مشارکت داوطلبانه در کارهای خیر برای کاهش آلام هموطنان و کمک به بهبود بیماران مبتلا به کرونا دست به کار شدند شماری از مالکان واحدهای تجاری که مغازه های خود را به اصناف مختلف اجاره داده بودند نیز از قافله مهربانی عقب نماندند تا با بخشش اجاره بهای واحدهای تجاری خود به مستاجران سهمی در این کاروان انسانیت داشته باشند.

مالک پاساژ نور زنجان کرایه اسفند و فروردین را برای مستأجران خود بخشید

مالک پاساژ تفریحی تجاری نور در زنجان گفت: شیوع ویروس کرونا و مسائل و مشکلات اقتصادی پیش آمده ناشی از این موضوع موجب شد تا کرایه ماه های اسفند و فروردین را برای مستأجرانم ببخشم.
مجتبی فیضی تاکید کرد: کاسبان خرد در این مجتمع مجبور به تعطیلی واحدهای خود برای بازگشت به وضعیت عادی شدند و در غیر این صورت نیز مشتری نداشتند که این موجب شد به لحاظ مالی در وضعیت خوبی نباشند و از پرداخت کرایه ناتوان شوند.
وی یادآورشد: برای آن دسته از مالکان واحدها که مغازه های خود را به صورت سرقفلی واگذار کرده اند نیز نامه ای ارسال شده که تا حد امکان مبلغی از مستأجران دریافت نکنند.
فیضی ادامه‌ داد: ماهانه بیش از ۵۰۰ میلیون ریال از این واحدها کرایه دریافت می کنم که این مبلغ را به مدت ۲ ماه بخشیدم.
وی با بیان اینکه همه مستأجرانم در این پاساژ خوش حساب هستند، اظهار داشت: چک های آنها را نیز وصول نکرده و به خودشان عودت دادم.
مالک پاساژ تجاری تفریحی نور زنجان ادامه داد: حس نوعدوستی و رعایت حال خرده فروشان در کسادی بازار موجب شد تا کرایه ای از آنها دریافت نکنم.
فیضی خاطرنشان کرد: چنانچه این روند و مبارزه با ویروس کرونا در ماه های آینده نیز ادامه داشته باشد، کرایه ای دریافت نخواهم کرد تا اوضاع جامعه به حالت سابق برگشته و مجدد کسب و کارها رونق بگیرد.
وی یادآوری کرد: هر آنچه که در توانم برای خدمت به هموطنانم داشته باشم هرگز دریغ نمی کنم.
مالک پاساژ تجاری تفریحی نور زنجان با بیان اینکه این مرکز خرید از سال ۹۱ افتتاح شده است،  افزود: ۶ ماه اوایل فعالیت نیز از مستأجرانم کرایه ای به منظور رونق و شکوفایی اقتصادی این مجتمع دریافت نکردم.
وی اضافه کرد: در ماه رمضان از واحدهایی که فست فود ارائه می کنند و در مشاعات قرار دارند نیز کرایه ای دریافت نمی کنم.
فیضی از همه مالکان پاساژهای تجاری در زنجان خواست، به منظور رفاه حال هموطنان و کاستن از نگرانی های آنها در سال جدید و مراعات حال همدیگر تا بازگشت به روال عادی از دریافت کرایه ها خودداری کنند.

برچسب‌ها کرونا نرخ اجاره بها اصناف زنجان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا نرخ اجاره بها اصناف زنجان کرونا نرخ اجاره بها اصناف زنجان مالک پاساژ کرایه ای مغازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • زنجان میزبان جام تختی آزاد؛ برگزاری جام هاشمی‌نژاد در خرداد
  • نرخ جدید کرایه تاکسی و اتوبوس در کرمانشاه اعلام شد
  • هوای زنجان از فردا ناپایدار می‌شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت