Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@05:55:00 GMT

ماجرای گمشدن چند شهروند فرانسوی در عراق

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۸۵۹۳

ماجرای گمشدن چند شهروند فرانسوی در عراق

دفتر «امانوئل مکرون»، ریاست جمهوری فرانسه، شامگاه پنجشنبه هفتم فروردین، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نهایت تلاش خود را برای آزادی این افراد انجام داده است.

رسانه های عراقی بیستم ژانویه (۳۰ دی ماه) با انتشار تصاویر «جولیان دیتمار»، «الکساندر گودرزی» و «آنتوان بروشون» سه فعال مسیحی به علاوه «طارق ماتوکا» همراه عراقی آنان نوشتند که این افراد از هتل محل اقامت خود خارج شده و از آن تاریخ تاکنون خبری از آنها در دسترس نیست

با وجود تلاش دولت عراق برای یافتن سرنخ هایی از این ماجرا سفارت فرانسه در بغداد و وزارت امور خارجه این کشور درباره این مساله سکوت اختیار کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سه تبعه فرانسوی در یک سازمان غیر دولتی خیریه به نام «S.O.S کریتیان دوریان» فعالیت می کردند.

مدیرکل این سازمان خیریه مسیحی سه روز پس از ربوده شدن همکارانش در اظهاراتی در فرانسه که رسانه های جهان آن را منتشر کردند، خبر مفقود شدن این چهار نفر را در بغداد اعلام کرده بود.

«بنیامین بلانشار» گفته بود که این چهار نفر از هتل محل اقامت خود با خودرو در حال رفتن به یک جلسه بودند که پس از آن دیگر هیچ خبری از آنها در دست نیست.

وی اضافه کرد که تاکنون هیچ گروهی مسوولیت ربودن آنها را برعهده نگرفته و هنوز هیچ کسی بابت این ربوده شدن تقاضای پول و وجه نقد نکرده است.

بلانشار خاطر نشان ساخت که دستگاه های امنیتی عراق با همکاری فرانسه جست و جو برای یافتن این چهار نفر را آغاز کرده اند.

با وجود این دستگاه های امنیتی عراق در آن زمان هیچ اشاره ای به عملیات جست و جو برای یافتن آنان نکردند؛ خبرگزاری «فرانس پرس» نیز در گزارشی نوشت که سفارت فرانسه در بغداد و وزارت امور خارجه این کشور از هرگونه اظهار نظر درباره این حادثه خودداری کرده اند.

در رسانه های خبری مسیحی داخل عراق نیز انگشت اتهام به سمت هیچ گروه یا شخصی نشانه نرفت و تنها به انتشار اصل خبر اکتفا کردند.

بر اساس گزارش ها، این نهاد خیریه مسیحی از سال ۲۰۱۴ همزمان با حمله داعش به برخی استان های عراق، به طور ویژه در اربیل در شمال عراق فعالیت می کرد اما در صدد توسعه فعالیت های خود در بغداد بود و قصد گشایش یک مدرسه مسیحی در پایتخت عراق داشت.

گفته می شود که سازمان خیریه یاد شده در زمینه کمک به مسیحیان منطقه غرب آسیا فعالیت می کند و پیش از این نیز در لبنان، مصر و سوریه برای ماندن مسیحیان در سرزمین خود فعالیت کرده است.

برخی از کاربران عراقی از وجود این فعالان مسیحی در داخل خاک عراق به ویژه مناطق التهاب آوری چون بغداد در شرایط بی ثبات کشور ابراز تعجب کرده اند.

این کاربران پس از اعلام خبر مفقودی این فعالان مسیحی در شبکه های اجتماعی نوشتند که در این شرایط بی ثبات عراق وجود این گونه افراد خارجی، طبیعی است که با مخاطره همراه باشد.

مفقودی این افراد همزمان بود با اوج خشونت ها و فعالیت گروه های جوکر در میادین اعتراضی عراق و برای همین برخی از کشورهای خارجی در آن زمان از سفر اتباع خود به عراق مگر در موارد خاص هشدار داده بودند.

برخی نهادهای خیریه مسیحی با شنیدن آمار مهاجرت گسترده مسیحیان فعالیت های خود را برای تشویق مسیحیان به ماندن در کشور خود و کشورهایی مانند سوریه، لبنان و مصر افزایش داده اند.

طبق برخی گزارش ها، تعداد مسیحیان تا پیش از سال ۲۰۰۳ در عراق یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برآورد شده اما این آمارها در نیمه ۲۰۱۹ حاکی است که این رقم به ۱۵۰ هزار نفر رسیده است.

بر همین اساس سازمان های خیریه ای مانند «S.O.S کریتیان دوریان» و دیگر نهادهای وابسته به نهاد کلیسا در اروپا برای ترغیب مسیحیان به ماندن در کشورهای خود کوشش می کنند.

با وجود این تلاش، جالب توجه اینکه فرانسه در بین اروپاییان به عنوان مهمترین کشوری شناخته می شود که به مسیحیان عراق اجازه مهاجرت به این کشور و تابعیت فرانسوی می دهد.

دفتر امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه پنجشنبه شب گذشته اعلام کرد که سه تبعه فرانسوی و همراه عراقی ها آنان که در یک شرکت غیر دولتی فرانسوی در عراق کار می‌کردند و چند ماه قبل ربوده شده بودند، آزاد شدند.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری فرانسه بدون اشاره به جزییات بیشتر و نحوه ربودن و عاملان این اقدام آمده است که فرانسه تمام کوشش را برای آزادی ربوده شدگان به کار بست و امانوئل ماکرون از آزادی هر چهار فرد بسیار خرسند است.

برچسب‌ها فرانسه گروه تروریستی داعش امانوئل ماکرون سوریه لبنان وزارت امور خارجه خبرگزاری فرانس‌ پرس مصر بغداد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه گروه تروریستی داعش امانوئل ماکرون سوریه لبنان وزارت امور خارجه مصر بغداد فرانسه عراق فرانسه فرانسه عراق فرانسه عراق فرانسه عراق عراق عراق عراق لبنان مصر سوریه عراق عراق عراق عراق سوریه لبنان مصر عراق فرانسه عراق فرانسه عراق فرانسه فرانسه فرانسه گروه تروریستی داعش امانوئل ماکرون سوریه لبنان وزارت امور خارجه مصر بغداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • طعنه رسانه فرانسوی به بارسلونا؛ دمونتادا جواب ریمونتادا
  • حمایت دانشجویان مسیحی دانشگاه اوهایو از دانشجویان مسلمان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • فرانسه برای امنیت المپیک سامانۀ موشکی قرض می‌گیرد
  • دانشجویان فرانسوی هم به میدان آمدند + فیلم
  • دانشجویان فرانسوی هم به میدان آمدند
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضد اسرائیلی پیوستند
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • نظامیان فرانسوی کنار اوکراین علیه روسیه می‌جنگند