Web Analytics Made Easy - Statcounter

آماده نبودن نظام درمانی فرانسه برای بحران، پزشکان، پرستاران و کادرهای درمانی این کشور را از فرط کار به استیصال کشانده است. ۰۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۲ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که ویروس کرونا در فرانسه به شدت گسترش می‌یابد و آماده نبودن نظام درمانی این کشور برای بحران، پزشکان، پرستاران و کادرهای درمانی را از فرط کار به استیصال کشانده، رسانه‌های محلی از برخورد «ناشایست» شهروندان وحشت زده با کارکنان بخش بهداشت خبر می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه ار‌ام‌سِ دو روز پیش در یک برنامه تلویزیونی، سخنان اِولین، مادر یک پرستار را پخش کرد که درباره برخورد همسایه‌ها با فرزند و همسرش صحبت می‌کرد. به گفته وی، همسایه‌ها با چسباندن کاغذ به در آپارتمان، از آن‌ها خواسته اند که در لابی ساختمان بمانند و در صورت امکان از این خانه بروند... چون احتمال آلودگی کادر درمانی به ویروس کرونا از همه بیشتر است.»

اِولین می‌گوید همکار دخترش هم یک روز صبح، روی شیشه خودرویش پیامی با این محتوا دریافت کرده است: «شما پرستار هستید و بنابراین احتمال ابتلای شما به ویروس از همه بیشتر است. لطفا خودرویتان را نزدیک بقیه پارک نکنید.» این پرستار که در بیمارستانی در منطقه بروتین (در غرب فرانسه) کار می‌کند، با تایید این خبر در حساب کاربری خود در فیسبوک نوشت: «امیدوارم کسی که به خودروی من کاغذ چسبانده، دستش را شسته باشد چون من برایش در حکم یک آدم طاعونی هستم.» اولین می‌گوید «همین آدم‌ها وقتی گرفتار بیماری شوند از ما کمک می‌خواهند و به خاطر تاخیر، غر هم می‌زنند.»

به گزارش یورونیوز این برخوردها، موارد منحصر به فرد نبوده اند؛ رادیو فرانس‌انتر روز چهارشنبه با انتشار گزارشی نوشت که ساکنان یک ساختمان در منطقه 20 پاریس، مانع از اثاث‌کشی یک پرستار به خانه جدیدش شده اند، چون که او را حامل ویروس کرونا می‌دانند. صاحب‌خانه این پرستار می‌گوید: «وقتی کلید‌ها را برایم پس آورد، فهمیدم که ما عملا از خانه بیرونش انداختیم. خجالت‌آور است.»

در شهر تولوز در جنوب غربی فرانسه، همسایه‌های سوفی یک دستیار پرستار، به شیوه‌ای مشابه از او خواسته اند تا مراقب باشد به مشاعات ساختمان، دست نزند و در صورت امکان «در روزهای آینده جای دیگری زندگی» کند و باز هم در صورت امکان «با سگش در جای دیگری قدم» بزند. پایین نامه،‌ بدون ذکر نام نوشته شده: با مهر (دوستی)

نشریه نوول‌اوبز فرانسه، با ذکر چند مورد مشابه دیگر نوشته است کار به کشور ما خلاصه نمی‌شود. همسایه‌های یک پرستار در بلژیک روی در خانه او نوشته‌اند: «برو گم‌ شو. همه ما را به کشتن می‌دهی.»

انتشار خبرهایی از این دست، آن هم زمانی که فرانسوی‌های در قرنطینه، هر شب ساعت 8 برای پزشکان، پرستاران و دیگر کادرهای درمانی دست می‌زنند، واکنش‌های گسترده‌ای را در شبکه‌های اجتماعی در پی داشته است. سوفی دو راوینل، خبرنگار روزنامه فیگارو مورد متفاوتی را تعریف می‌کند: «کلرلین در بیمارستان سن لویی پاریس متخصص ریه است. وقتی که شب‌ها، بعد از ساعت 10 به خانه بر می‌گردد، همیشه یکی از همسایه‌ها، برایش پشت در شام گذاشته است.»

تمدید قرنطینه عمومی در فرانسه برای مقابله با کروناوزیر خارجه فرانسه: در تلاشیم 30 هزار شهروند خود را بازگردانیمشمار قربانیان کرونا در فرانسه احتمالا بیشتر از آمار رسمی است

 

انتهای پیام/

R36348/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اخبار "فرانسه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار فرانسه ویروس کرونا اخبار فرانسه ویروس کرونا همسایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۹۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان

وزیر بهداشت در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم کنند.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود