Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز جمعه ۸ فروردین ماه به شرح ذیل است:

پرداخت کمک معیشتی کرونایی به ۳ میلیون نفر
دژپسند گفت: به حدود سه میلیون نفر از افرادی که بخاطر از دست رفتن مشاغل خود دچار مشکل شده‌اند، کمک معیشتی پرداخت شده است.

ثبت رکوردی تاریخی در شاخص وزنی صادرات غیر نفتی
میراشرفی گفت: از ۸۵ میلیارد دلار تجارت خارجی پارسال، ۴۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ میلیارد دلار مربوط به صادرات و ۴۳.۷ میلیارد دلار هم مربوط به واردات بوده است.

برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی ارز وارد کشور می‌شود
همتی با انتشار پستی در اینستاگرامش از تلاش بانک مرکزی در جهت تامین منابع ارزی مورد نیاز برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی خبر داد.

پرواز‌ها با محدودیت انجام می‌شود
دهقان گفت: به دلیل نقش حمل و نقل هوایی در پشتیبانی و تامین اقلام ضروری، پرواز‌ها با توجه به نیاز مراکز استان‌ها برقرار است اما در مسیر‌های غیر ضرور محدودیت‌های لازم اعمال می‌شود.

گزارش تصویری/ تاکسی دشت اول" سال ۹۹
در هشتمین روز سال جدید خبرنگار ما به سراغ تاکسیرانان و مسافران تاکسی رفته تا چرخه فعالیت در این وسیله نقلیه عمومی را در آغازین روزهای سال نو به تصویر بکشد.

رشد ۲۰ درصدی قیمت صیفی در بازار؛ موز ارزان شد
دارایی نژاد گفت: با توجه به وقوع سیل در برخی استان‌ها، قیمت بادمجان، فلفل دلمه و گوجه فرنگی ۲۰ درصد افزایش داشته است.

آخرین وضعیت آب‌وهوا و محورهای مواصلاتی کشور در هشتم فروردین
پیش‌بینی وضعیت آب و هوا و همچنین محدودیت‌های ترافیکی اعمال شده در محور‌های مواصلاتی کشور در ۸ فروردین را در این خبر می‌توانید مشاهده کنید.

مرز‌های ایران و عراق تا ۲۷ فروردین مسدود است
لطیفی گفت: مرز‌های کشورمان با کشور عراق تا بیست هفتم فروردین، همچنان از طرف عراق بسته خواهد بود.

حمل و نقل کالا‌های اساسی و مایحتاج ضروری مردم برقرار است
قبادی گفت: باوجود طرح فاصله گذاری اجتماعی، تردد کامیون‌های حمل کالای اساسی درون شهر‌ها و بیرون شهر‌ها آزاد است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کمک معیشتی کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۹۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد

سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

کد خبر 6089250 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها