Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، 11 سناتور آمریکایی طی نامه‌های به «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه و «استیون منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا از وی خواستند با توجه به شیوع ویروس کرونا دست کم به طور موقت تحریم‌ها علیه ایران و ونزوئلا برداشته شوند.

در این نامه آمده است: «ما (این نامه را) می‌نویسیم تا نگرانی خود را درباره وخیمتر شدن اوضاع انسانی در کشورهایی که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند ابراز کنیم این در حالی است که همه گیری ویروس کووید-19 همچنان در حال گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به خصوص نگران تاثیر این تحریم‌ها در مقابله با کووید-19 در ایران و نزوئلا هستیم. در حالی که این کشورها در تلاش برای مقابله با بحران‌های بهداشتی داخلی خود هستند، تحریم‌ةای آمریکا جریان آزاد تجهیزات انشانی و درمانی مورد نیاز را با تضعیف می‌کند حتی زمانی که معافیت‌های فنی نیز وجود داشته باشد.

سناتورهایی که این نامه را امضا کرده‌اند عبارتند از: «کریس مورفی»، «تام کارپر»،‌«بنیامین کاردین»، «پاتریک لیهی»، «بریان ساتز»، «ریچارد بلومنتال»، «کریس ون هولن»، «تیم کین»، «تام یودال»، «شرود براون» و «جفری مرکلی».

این سناتورها در ادامه نامه خود اعلام کردکن که ما درک می‌:نیم که دولت آمریکا اعلام کرده که نیازهای دارویی و انسانی از تحریم‌های آمریکا معاف هستند اما رژیم تحریم‌های ما بسیار گسترده بوده به گونه‌ای که تامین کنندگان دارویی از ترس گرفتار شدن در شبکه تحریم‌های آمریکا از انجام معامله با ایران و ونزوئلا هراس دارند. به علاوه تصمیم دولت برای اعمال تحریم‌ةای بیشتر در بحبوحه شیوع ویروس کرونا تنها در انتشار این حس میان شرکت‌ها تاثیر دارن دکه باید از انجام هرگونه معامله با این کشورها خودداری کنند اگر چه ماهین کار آنها بشردوستانه است.

این سناتورها خواستار معافیت 90 روزه برای ایران و نزوئلا دربخش‌هایی شدند که توانایی این دو کشور برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را تضعیف می‌کند. 

سه روز پیش نیز  تعدادی از اعضای مجلس نمایندگان و سنای آمریکا طی نامه‌های به پامپئو و منوشین خواستار کاهش تحریم‌ها علیه تهران شده بودند.

در ابتدای این نامه با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان تهدیدی جدی برای آمریکا حساب می‌شود، آمده است: «اعتقاد داریم تلاش بسیار بیشتری برای مهار و درمان کروناویروس در ایران نیاز است».

این نامه توسط سناتورها «برنی سندرز»، «الیزابت وارن»، «اِد مارکی» و شش نفر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از جمله «الکساندریا اُکاسیو-کورتز»، «باربارا لی» و «ایلهان عمر» امضا شده، برای وزیر خارجه و وزیر خزانه‌داری این کشور ارسال شده است.

پیشتر «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا، افراد بی‌گناه را در ایران به کام مرگ می‌کشاند، از کشورهای مختلف خواست به پویش نادیده گرفتن تحریم‌های آمریکا علیه ایران بپیوندند. 

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ایران به 32 هزار و 332 نفر رسیده‌اند که از این تعداد 2 هزار و 378 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

شیوع ویروس کرونا در سرتاسر جهان با شتاب بیشتری در حال افزایش بوده و روز جمعه تعداد مبتلایان در سرتاسر جهان به 577495 نفر رسیدند که از این تعداد 26447 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سناتور آمریکایی استیون منوچین مایک پامپئو معافیت از تحریم ویروس کرونا شیوع ویروس کرونا تحریم های آمریکا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۹۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی شد

گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور فلسطین با تاکید بر اینکه اسرائیل باید مجازات شده و از صادرات سلاح به آن جلوگیری شود، اعمال تحریم‌هایی علیه اسرائیل، برقراری آتش‌بس و حفاظت از فلسطینی‌ها را خواستار شد.

به گزارش ایسنا، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور فلسطین با اشاره به اینکه شرایط نوار غزه پس از صدور حکم دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف نسل‌کشی در این منطقه تغییری نکرده، اعمال تحریم‌هایی بر رژیم صهیونیستی را خواستار شد.

آلبانیز اظهار کرد: اسرائیل هنوز با ورود من به اراضی اشغالی جهت انجام وظیفه‌ام مخالفت می‌کند.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین در ادامه گفت: به صدها زخمی و کودک اجازه داده شد بدون داشتن همراه در مصر تحت درمان قرار بگیرند، شرایط بیمارانی که به مصر منتقل شدند، بسیار وحشتناک است.

او افزود: انتقال تجهیزات پزشکی و تخت به غزه به بهانه استفاده حماس از آنها ممنوع است.

این مسوول سازمان ملل در ادامه گفت: هراسی که مردم غزه تجربه می‌کنند، قابل توصیف نیست و شرایط در کرانه باختری نیز روبه وخامت است.

آلبانیز تاکید کرد: سازمان ملل باید مسوولیت‌های انسانی خود را بر عهده گرفته و امنیت را برای آوارگان تامین کند.

او با تاکید بر اینکه اسرائیل باید مجازات شده و از صادرات سلاح به آن جلوگیری شود، اعمال تحریم‌هایی بر اسرائیل، برقراری آتش‌بس و حفاظت از فلسطینی‌ها را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم اسرائیل شد
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی شد
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه