Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا میرزایی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران در رابطه با پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی و احتمال بارش‌های بیش از حد نرمال و وقوع سیلاب در رودخانه‌های استان لرستان در هفته دوم فروردین ماه سال جاری، اظهار داشت: نگران سیلاب نیستیم، زیرا بخشی از پروژه‌های ساماندهی و لایروبی‌ها به اتمام رسیده و پیشرفت فیزیکی مابقی هم در حدی است که سیلاب‌های با دوره بازگشت ۲۰۰ ساله را بدون خسارت از خود عبور می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، بیان کرد: تاکنون بیش از ۸۰ کیلومتر از طول رودخانه‌های لرستان در نقاط اضطراری و اولویت دار لایروبی شده و هم اکنون در شهرستان دلفان و بخش چغلوندی خرم آباد نیز در حال لایروبی هستیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، افزود: در سیل هفتم اسفند ماه ۹۸ طرح‌های لایروبی و ساماندهی به خوبی جواب دادند و در نقاطی که اجرا شده بودند، سرریز سیلاب و خسارت به اراضی کشاورزی، تأسیسات حاشیه‌ای و مراکز جمعیتی نداشتیم.

میرزایی، تصریح کرد: عملکرد مناسب طرح‌های ساماندهی و لایروبی رودخانه‌ها در سیل هفتم اسفند نشان داد که تداوم لایروبی‌ها و ساماندهی رودخانه‌ها یک امر کاملاً لازم و ضروری است.

وی، خاطر نشان کرد: از هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز برای ساماندهی و لایروبی ۱۲۷ نقطه اضطراری و اولویت‌دار رودخانه‌های استان لرستان تاکنون فقط ۴۵ میلیارد تومان تأمین اعتبار شده و علیرغم مصوبات، پیگیری‌ها و مکاتبات متعدد برای تخصیص حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر تا پایان سال ۹۸ به منظور تداوم اجرای طرح‌های ساماندهی و لایروبی نقاط اضطراری مطالعه شده هنوز اعتباری ابلاغ نشده است.

کد خبر 4887426

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای لرستان رضا میرزایی سیلاب ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام گرگان ماسک طبی شهرکرد ضدعفونی بارش باران سیلاب حوادث چهارشنبه سوری نوروز طرح غربالگری ساماندهی و لایروبی رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد

علیرضا قاسمی  گفت:سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و توفان بی‌سابقه باعث آسیب‌های بسیار زیادی به تأسیسات آب شد به طوریکه ۲۹۵ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان دچار بی‌آبی شدند.
وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان سیستان و بلوچستان به دلیل تشدید بارش‌ها در محاصره سیل قرار گرفتند، افزود: در روستا‌هایی که امکان تردد وجود داشت و سیلاب در محل جاری نبود، نسبت به رفع فوری خسارت‌ها و برقراری آب در شبکه روستا‌ها و شهر‌های درگیر اقدام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آسیب خط اصلی مجتمع ۲۸ روستایی بندینی در شهرستان زرآباد بیان کرد: با توجه به جاری بودن آب در محل شکستگی خط انتقال اصلی مجتمع، برای رفع فوری مشکل بی‌آبی مردم اجرای یه طرح موقت و اضطراری در دستورکار آبفا قرار گرفت که اکنون در حال اجراست.
وی از فعالیت تانکر‌های آبرسانی سیار در زرآباد خبر داد و گفت: آب آشامیدنی مردم از طریق ناوگان آبرسانی سیار در حال تأمین است تا آسیب‌های وارده ترمیم و آب پایدار شود.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، ضمن بازدید از خط آسیب‌دیده مجتمع ۲۸ روستایی بندینی، روند ارائه خدمات آبرسانی سیار به روستا‌های سیل زده را نیز بررسی و کنترل کرد.
وی همچنین در جمع اهالی روستای چراغ‌آباد از اصلاح اضطراری خط انتقال آب روستا‌های درگیر سیل به منظور رساندن آب به اهالی خبر داد و گفت: در حال حاضر با توجه به جاری بودن سیلاب امکان اصلاح خط انتقال آب وجود ندارد به همین منظور اجرای خط اضطراری برای اتصال فوری آب روستا‌ها در دستور کار آبفا قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • آغاز لایروبی ۲ کیلومتر از کانال درجه یک شبکه آبیاری و زهکشی سرخس
  • لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است
  • افزایش ۴ برابر لایروبی رودخانه‌های مازندران
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد