Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویروس کرونا این روزها کسی را بیکار نگذاشته است ، ویروسی که برای شکست خوردن عزم و تلاش همگانی را می طلبد که علاوه بر دیگر مناطق کشور این ویروس تمام اقشار مازندران را نیز بسیج کرده است. 

کرونا از معدود ویروس هایی است که از هر جسمی منتقل می شود و همین انتقال ساکت و سریع آن باعث شده به یک بحران جهانی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر خانه نشینی که منجر به گسست زنجیره انتقال ویروس کرونا می شود، ضدعفونی کردن اماکن عمومی و محیط زندگی نیز به عنوان یکی دیگر از اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع این ویروس است. 

بر اساس مصوبه ستاد مقابله با ویروس کرونا ضدعفونی کردن اماکن عمومی یکی از وظایف دستگاه‌های اجرایی و شهرداری هاست، اما سرعت انتشار این ویروس بالا است و توان دستگاه های اجرایی محدود و به همین خاطر شهروندان محمودآبادی این روزها آستین ها را بالا زدن و اقدام به ضدعفونی منازل مسکونی و حتی معابر شهری کردند  تا به این صورت علاوه برداشتن باری از دوش دستگاه های خدماتی، سهم خود در مقابله و مبارزه با ویروس کرونا را ادا کنند.  

شاهین دهستانی یکی از اعضای این گروه مردمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: گروه های مردمی ضدعفونی منازل مسکونی را از یک هفته پیش آغاز و تاکنون حدود  ۲۰۰ خانه را ضدعفونی کردند. 

وی با بیان اینکه گروه آنها حدود ۱۵ نفر است ، افزود: عملیات ضدعفونی عموما شبها انجام می شود و افراد  داوطلب بنا به در خواست خودشان در این فعالیت شرکت می کنند. 

به گفته دهستانی کار ضدعفونی منازل مسکونی با تجهیزات مردمی و مواد اولیه ای که سوی خود مردم و خیرین جمع آوری شده است انجام می شود. 

او اظهار داشت که مناطق حاشیه شهر به دلیل کم برخورداری از اولویت آنها محسوب می شود، زیرا این افراد به دلیل مشاغل خود از تردد بیشتر برخوردار بوده و امکانات بهداشتی کمتری دارند.

به گفته این عضو ستاد مردمی با این حال  مناطق مرکزی شهر نیز توسط گروه آنان ضدعفونی می شود و کار به صورت محله به محله خواهد بود.  

وی ادامه داد: در هنگام ضدعفونی محوطه و حیاط خانه ها با همراهی و کمک ۶ بهورز مسایل و نکات آموزشی و بهداشتی نیز به اعضای خانواده توضیح داده می شود و علاوه بر این به تعداد اعضای هر خانواده بسته بهداشتی نیز اهدا می شود که از سوی خیرین و مردم تهیه شده است. 

دهستانی همچنین به تولید اقلام بهداشتی اشاره کرد و گفت: از آغاز تشکیل این ستاد تاکنون بیش از ۵۰۰ عدد لباس مخصوص (گان)  و ۳۰ هزار ماسک برای کادر درمان و اورژانس شهرستان محمودآباد دوخته شد.

وی همچنین از جمع آوری بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان برای تهیه و تجهیزات لازم بیمارستان و اورژانس خبر داد و گفت: ۱۰۰ عدد لباس ایزوله ، هزار جفت دستکش لاتکس،سه هزار عدد ماسک سه لایه جراحی و ۲ عدد ترمومتر لیزری و همچنین  سه عدد دستگاه ضدعفونی کننده پدالی به بیمارستان شهدا و اورژانس محمودآباد اهدا شد

بیماری ویروسی کرونا ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) نخستین‌بار در ووهان چین شناسایی شد. علایم ابتلای به ویروس کرونا شامل تب، سرفه، تنگی نفس، علایم گوارشی و در موراد شدید عفونت ریه (پنومونی)، سندرم تنفسی حاد و نارسایی کلیه است.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌راحتی با مشارکت شهروندان و این راهکارهای ساده مانند شست و شوی مکرر دست‌ها با صابون، استفاده از ماسک و دستکش در بیرون خانه و تعویض به هنگام آن، مصرف مایعات گرم، دست ندادن و روبوسی نکردن با دیگران، خودداری از تماس دست با چشم‌ها، بینی و دهان، حفظ فاصله یک و نیم متری با افراد بیمار و ماندن بیماران در خانه می‌توان از میزان شیوع و ابتلای ویروس کرونا جلوگیری کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران محمودآباد پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران محمودآباد ویروس کرونا مازندران محمودآباد ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • مقابله مقاومت با یورش نیروهای اشغالگر در شمال کرانه باختری
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس