Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@07:30:06 GMT

ثبت بزرگترین زمین‌لرزه‌ها در کرمان

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۰۷۰۳

ثبت بزرگترین زمین‌لرزه‌ها در کرمان

در هفته گذشته علاوه بر ثبت بیشترین زمین‌لرزه‌های بزرگتر از ۳ در قطور استان آذربایجان غربی، بزرگترین زلزله‌ها در فاریاب استان کرمان با بزرگای ۵.۴ رخ داد.

به گزارش ایسنا، در حالی که برخی از روستاها و شهرهای استان کرمان به دلیل بارش‌های اخیر در محاصره سیل قرار دارند، هفته گذشته با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ نیز لرزید. علاوه بر آن در قطور استان آذربایجان غربی ۵ زلزله بزرگتر از ۳ را تجربه کرد. شهر خوی این استان نیز با زلزله‌ای به بزرگای ۴.۴ لرزید. 

جزئیات نخستین زلزله‌های کشور در سال جدید به این شرح است:

شنبه ۲ فروردین

در قطور استان آذربایجان غربی پس از زلزله‌های ۲.۵ و ۲.۶ زلزله دیگری با بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و کانون این زمین‌لرزه در ۱۰ کیلومتری قطور،۳۴  کیلومتری تازه شهر و ۳۸ کیلومتری سلماس این استان بوده است. زلزله ۳.۱ در عمق ۱۲ کیلومتری از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

در صالح‌آباد استان ایلام نیز زلزله ۲.۸ رخ داد.

رویدر استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۲ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۷ کیلومتری رویدر،۴۵ کیلومتری بندر خمیر و ۶۰ کیلومتری لافت این استان بوده است.

علامرودشت استان فارس زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۰ کیلومتری به ثبت رسید و کانون آن در ۱۵  کیلومتری علامرودشت، ۱۶ کیلومتری محمله و ۲۳ کیلومتری وراوی این استان گزارش شد.

یکشنبه ۳ فروردین

در راور استان کرمان زلزله ۲.۵، محمله استان فارس زلزله ۲.۸، قطور استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۶، ایج استان فارس زلزله ۲.۷، خانه زنیان استان فارس زلزله ۲.۵ به ثبت رسید.

در دوگنبدان استان کهگیلویه‌وبویراحمد زلزله‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری به ثبت رسید و کانون آن در ۵ کیلومتری دوگنبدان،۳۹ کیلومتری باشت و ۴۶ کیلومتری چرام این استان بوده است.

گوریه استان خوزستان با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۴ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۱۱ کیلومتری گوریه، ۱۴ کیلومتری شوشتر و ۳۲ کیلومتری گتوند این استان به ثبت رسید.

دوشنبه ۴ فروردین

در رامهرمز استان خوزستان زلزله ۲.۵، میمند استان فارس زلزله ۲.۵، شهمیرزاد استان سمنان زلزله ۲.۷، شوشتر استان خوزستان زلزله ۲.۹ و صحنه استان کرمانشاه زلزله ۲.۶ به ثبت رسید.

در قطور استان آذربایجان غربی زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۴ کیلومتری قطور، ۳۳ کیلومتری زرآباد و ۳۴ کیلومتری خوی این استان بوده است. زلزله ۲.۵ . ۲.۶ از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

سه‌شنبه ۵ فروردین

خانه‌زنیان استان فارس با زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق یک کیلومتری لرزید و کانون این زمین‌لرزه در ۸ کیلومتری خانه زنیان، ۳۸ کیلومتری شیراز و ۴۰ کیلومتری بالاده این استان گزارش شد.

قمصر استان اصفهان زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۲ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۱۰ کیلومتری قمصر،۱۴ کیلومتری برزک و ۳۲ کیلومتری میمه این استان به ثبت رسید.

در برزک استان اصفهان نیز زلزله ۲.۸ رخ داد.

رباط پشت بادام استان یزد زلزله‌ای به بزرگای ۳.۱ در عمق ۱۲ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۱۴ کیلومتری قطور، ۳۴ کیلومتری خوی و ۳۶ کیلومتری زرآباد این استان بوده است.

سنگان استان خراسان رضوی زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۱۲ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در ۴۶ کیلومتری سنگان و ۵۲ کیلومتری نشتیفان استان خراسان رضوی و ۵۶ کیلومتری حاجی آباد استان خراسان جنوبی بوده است.

قطور استان آذربایجان نیز زلزله ۳ در عمق ۱۲ کیلومتری را تجربه کرد.

چهارشنبه ۶ فروردین

در سنگان استان خراسان رضوی زلزله ۲.۶، ترکمانچای استان آذربایجان شرقی زلزله ۲.۶، قطور استان آذربایجان غربی ۲.۸ به ثبت رسید.

در سومار استان کرمانشاه زلزله‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۲۲ کیلومتری سومار استان کرمانشاه و ۴۵ کیلومتری کشور عراق گزارش شد.

دوبرجی استان فارس با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳.۸ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۲ کیلومتری دوبرجی، ۳۹ کیلومتری رستاق و ۴۴ کیلومتری درز این استان بوده است.

در تسوج استان آذربایجان شرقی زلزله‌ای به بزرگای ۳.۴ در عمق ۶ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۱۰ کیلومتری تسوج، ۲۲ کیلومتری کشکسرای و ۲۸ کیلومتری شرفخانه این استان بوده است.

پنج‌شنبه ۷ فروردین

در سومار استان کرمانشاه زلزله ۳ در عمق ۲۸ کیلومتری رخ داد و کانون این رخداد لرزه‌ای در ۱۳ کیلومتری سومار و ۵۰ کیلومتری گیلانغرب این استان گزار شد.

در خوی استان آذربایجان غربی بعد از زلزله ۲.۶ زلزله دیگری با بزرگای ۴.۴ در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و کانون آن در ۱۸ کیلومتری خوی،۳۰ کیلومتری قطور و ۳۶ کیلومتری زرآباد این استان بوده است.

در سیرچ استان کرمان زلزله ۲.۷، جیرفت استان کرمان زلزله ۲.۵ رخ داد.

قطور استان آذربایجان غربی زلزله‌های ۳.۴ در عمق ۴ و ۲.۶ کیلومتری را تجربه کرد.

نازک استان علیا استان آذربایجان غربی زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳.۲ در عمق ۱۰ کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در  کیلومتری نازک علیا،۱۴ کیلومتری قره‌ضیالدین و ۲۴ کیلومتری مرگن‌لر این استان بوده است.

زلزله ۳.۲ در عمق ۱۳ کیلومتری پلدختر استان لرستان از دیگر رخدادهای مهم لرزه‌ای روز ۷ فروردین ماه است که در ۶ کیلومتری پلدختر، ۲۴ کیلومتری چقابل و ۲۹ کیلومتری معمولان این استان بوده است.

جمعه ۸ فروردین

در قطور استان آذربایجان غربی زلزله ۲.۹ و چرام استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله ۲.۵ رخ داد.

مینوشهر استان خوزستان با زلزله‌ای به بزرگای ۳.۳ در عمق ۱۰ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۴۱ کیلومتری مینوشهر و ۴۵ کیلومتری آبادان این استان به ثبت رسید.

فاریاب استان کرمان با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۵.۴ در عمق ۱۴ کیلومتری لرزید و کانون آن در ۲۴ کیلومتری فاریاب، ۵۶ کیلومتری کهنوج و ۵۷ کیلومتری عنبرآباد این استان گزارش شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زمین لرزه خوي زلزله قطور عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد و کانون کیلومتری رخ داد و کانون آن قطور استان آذربایجان غربی کیلومتری لرزید و کانون آن زمین لرزه ای به بزرگای زمین لرزه ای به بزرگای ۳ بزرگای ۳ ۲ در عمق کیلومتری را تجربه زلزله ای به بزرگای زلزله ای به بزرگای ۳ استان فارس زلزله ۲ استان بوده عمق ۱۲ کیلومتری استان کرمانشاه استان خوزستان کیلومتری قطور استان خراسان استان کرمان ۱۴ کیلومتری ثبت رسید ۴ کیلومتری ۶ کیلومتری ۸ کیلومتری ۵ کیلومتری ۳ ۱ در عمق زلزله ۲ ۶ زلزله ۲ ۵ گزارش شد ۴ در عمق ۳ در عمق زلزله ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود

ایسنا/کرمان مدیرعامل مجمع خیّران حرم‌ساز کشور گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

احمدرضا عاملی امروز هشتم اردیبهشت ماه در جمع اعضای هیئت مدیره مجمع خیّران حرم‌ساز استان کرمان اظهار کرد: کرمان سرمایه‌های معنوی عظیمی دارد که به فعلیت درآمده و بر اساس تفکر شهید حاج قاسم سلیمانی پیش رفته است.

وی با بیان این نکته که برخی شهرها به عناوینی مشهورند مانند اصفهان که به پایتخت فرهنگی ایران و شیراز به پایتخت شعر و ادب معروف است، افزود: طی بازدیدی که از نمایشگاه خدمات استان کرمان در بازسازی عتبات داشتم، من فکر می‌کنم کرمان پایتخت عشق و ارادت به ائمه علیهم‌السلام است.

عاملی، این توفیق را نتیجه‌ تفکر شهید سلیمانی در بحث مردمی کردن بازسازی عتبات دانست و گفت: در طول تاریخ همواره اسم سلاطین و پادشاهان در عرصه‌های بازسازی عتبات ثبت شده اما به همت شهید حاج قاسم سلیمانی امروز حرم‌های مطهر شیعیان با رویکرد مردمی در حال توسعه و بازسازی هستند.

وی تاثیرات وسیع شهید سلیمانی را در عرصه‌های مختلف به ویژه عتبات عالیات، شگفت‌انگیز برشمرد و بیان کرد: حاج قاسم از سال ۱۳۸۳ محوریت بازسازی حرم مطهر ائمه علیهم‌السلام را از دوش سلاطین برداشته و بر دوش مردم گذاشت.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور افزود: بحث نذورات برای بازسازی عتبات، جنبه‌ فرهنگی هم دارد چرا که معتقدیم هر کس برای این کار مراجعه می‌کند، مورد عنایت ائمه علیهم‌السلام قرار گرفته است.

عاملی در ادامه تصریح کرد: محبت به اهل بیت علیهم‌السلام فقط به ذکر و گفتن صلوات نیست، بلکه خدماتی هم که به آستان ائمه(علیهم السلام) می‌شود، ذکر است.

وی افزود: نگاه حاج قاسم به مردم، نگاه به گنجینه بود و مجمع خیّران حرم‌ساز نیز تشکیلاتی مردمی است و همین خصیصه، پشتوانه‌ آن است.

عاملی بیان کرد: در راستای هرچه بیشتر مردمی کردن توسعه و بازسازی عتبات، مجمع خیّران و کانون‌های حرم‌ساز راه‌اندازی شده است.

رئیس مجمع خیّران حرم ساز کشور تاکید کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی عتبات را بستر تمدن اسلامی می‌دانست و در همین راستا برای توسعه و بازسازی آن تلاش می‌کرد.

در این نشست محمد سلطان‌زاده مدیرعامل مجمع خیران حرم‌ساز استان کرمان طی سخنانی اظهار کرد: هدف از تشکیل کانون‌های خیّران حرم‌ساز علاوه بر جمع‌آوری نذورات، ترویج و نشر فرهنگ حسینی، زینبی و عاشورایی است.

وی راه‌اندازی کانون‌های فوق را زمینه‌ساز جذب خادمان ائمه علیهم‌السلام و فعالیت در راستای ایجاد شور و نشاط در جامعه، جذب نذورات و هدایای مردمی و شناسایی خیّران و ساماندهی آن‌ها دانست.

سلطان‌زاده از فعال شدن ۱۰۰ کانون ۲۲ نفره در استان کرمان خبر داد و گفت: از ابتدای سال‌جاری ۳۰ کانون در حال جمع‌آوری و واریز وجوهات هستند.

وی دولتی نبودن این طرح را مورد تاکید قرار داد و افزود: این طرح در ارتباط چهره به چهره و رفاقتی در حال پیشبرد است.

در ادامه جانشین مدیرعامل مجمع خیران استان کرمان نیز طی بیاناتی از راه‌اندازی ۴۶ کانون خیرین حرم‌ساز در شهرستان کرمان خبر داد و افزود: با شناسایی فعالان اجتماعی و جذب و توجیه آن‌ها، کانون‌ها راه‌اندازی و فعال می‌شوند.

اکبر یزدی‌زاده اضافه کرد: هر کانون حداقل ۲۲ و حداکثر ۳۰ عضو دارد که هر یک از اعضا متعهد می‌شوند ماهانه حداقل ۵۰ هزار تومان به حساب ستاد توسعه و بازسازی عتبات واریز و فیش آن را به مسئول کانون ارائه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قلعه خواجه لرزید
  • زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر شهرستان نقده را لرزاند
  • فیلم رقص شدید خودرو و منازل ژاپنی‌ها در زمین‌لرزه وحشتناک امروز!
  • وقوع زمین‌لرزه ۶.۹ ریشتر در جنوب ژاپن+ فیلم
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن را لرزاند
  • زلزله شدید ۶.۹ ریشتری این کشور را لرزاند
  • وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن