Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@03:15:38 GMT

آغاز اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در آران و بیدگل

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۰۹۰۸

آغاز اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در آران و بیدگل

فرماندار شهرستان آران و بیدگل از آغاز طرح فاصله گذاری اجتماعی در این شهرستان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، دکتر «اسماعیل بایبوردی» در گفت و گو با خبرنگاران گفت: پس از ابلاغ ملیطرح فاصله گذاری اجتماعی، ستاد مقابله با کرونای این شهرستان جلسه‌ای به صورت ویدئو کنفرانس با استاندار و جمعی از مدیران استان اصفهان برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار شهرستان آران و بیدگل افزود: در این نشست بر رعایت اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی که به منظور کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا از بامداد جمعه هشتم فروردین ماه تا ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۹ اجرایی می‌شود، تاکید شد.

 

بایبوردی افزود: این طرح با هدف کمک به تشدید قطع زنجیره انتقال بیماری با رویکرد کاهش تماس‌ها، عدم برگزاری اجتماعات و حذف ترددهای غیر ضروری در سطح كشور اجرا می شود و در صورت تصویب ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، اجرای طرح مجددا تمدید خواهد شد.

 

فرماندار شهرستان آران و بیدگل ضمن تاکید بر رعایت کامل طرح فاصله‌گذاری اجتماعی توسط شهروندان و نظارت کامل دستگاه‌های ذیربط و تشکیل کارگروهی به این نام در شهرستان بیان داشت: بر این اساس در دوره اجرای طرح، صرفا افراد بومی ساکن شهرستان آران و بیدگل مجاز به ورود به شهرها و روستاهای این شهرستان هستند و ورود افراد غیرساکن ممنوع است که نحوه شناسایی افراد ساکن و بومی با استفاده از کارت ملی، پلاک خودرو و بیمه نامه خودرو  با همکاری نیروی انتظامی صورت می‌پذیرد.

 

بایبوردی ادامه داد: در این طرح، خروج افراد غیرساکن و مسافر شهرهای محل حضور فعلی برای رفتن به محل سکونت خود بلامانع بوده و این افراد در طول مسیر اجازه ورود به شهرها را نداشته و از کنارگذرها عبور داده خواهند شد.

 

فرماندار آران و بیدگل اضافه کرد: در این طرح که به صورت سراسری ابلاغ شده است، مدارس و دانشگاه‌های شهرستان آران و بیدگل مثل سایر نقاط کشور تا پایان زمان طرح تعطیل است.

 

بایبوردی در ادامه بیان داشت: بنا بر اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، پارک ها، بوستان ها، تفرجگاه‌ها، مراکز تفریحی، استخرها، مراکز ورزشی، گردشگری و... شهرستان آران و بیگل که محل تجمع افراد هستند تعطیل و با همکاری شهرداری‌های آران و بیدگل، نوش‌آباد، سفیدشهر و ابوزیدآباد و نیروی انتظامی از ورود شهروندان به داخل پارک‌ها، بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها ممانعت به عمل می‌آید و این طرح در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین تشدید و محدودیت تردد از درب منازل شهرستان در این دو روز اعمال می‌شود.

 

وی ادامه داد: اصناف و مشاغل مشمول مقررات طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در قالب گروه‌بندی سه گانه یعنی گروهی که باید کاملا فعال باشند، گروهی که باید تعطیل شوند و گروهی که بر اساس اقتضا و شرایط محلی فعالیت آنها می تواند مجاز باشد، فعالیت می کنند.

 

فرماندار آران و بیدگل با بیان اینکه برگزاری هرگونه مراسم رسمی و غیررسمی که موجب تجمع افراد شود ممنوع می‌باشد، افزود: نیروهای انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی شهرستان آران و بیدگل با برگزاری هرگونه مراسم عزاداری و یا شادی نظیر جشن‌های اعیاد شعبانیه که جنبه تجمع انسانی انبوه داشته باشد، برخورد جدی، محکم و قانونی خواهند داشت.

 

بایبوردی اظهار داشت: در این طرح تردد خودروهای امدادی و درمانی، پلیس، حمل بار، کالاهای مایحتاج عمومی مردم و سوخت مشمول این ممنوعیت‌ها  نمی‌شود./

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح فاصله گذاری اجتماعی فرماندار آران و بیدگل شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل کرونا اصفهان طرح فاصله گذاری اجتماعی شهرستان آران و بیدگل اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۰۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند

اعتمادبه‌نفس، ویژگی‌ای است که همه‌ ما آن را تحسین می‌کنیم و آرزوی داشتنش را داریم.

به گزارش روزیاتو، اما بسیاری از ما برای دستیابی به آن به این جمله‌ معروف عمل می‌کنیم که «تا وقتی که نتوانسته‌ای چیزی را به واقعیت تبدیل کنی، به آن وانمود کن»؛ بنابراین تعجبی ندارد که در بحث اعتماد به نفس بسیاری از اوقات واقعیت آن چیزی نیست که به نظر می‌رسد. گاهی در زیر آن تصویر مطمئن به خودی که از یک شخص می‌بینیم، در حقیقت، فردی مردد به خود و طالب تأیید دیگران وجود دارد.

با این حال، تشخیص این موضوع ساده نیست. حتی کسانی که بسیار بااعتماد به نفس به نظر می‌رسند هم ممکن است در جنگی درونی درگیر باشند که ما از آن به کلی بی خبریم.

پس از کجا می‌توانیم متوجه این موضوع شویم؟ چند رفتار هست که این افراد اغلب از خود نشان می‌دهند.

در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.

۱- کمالگرا هستند

تصور کنید که با یکی از همکاران تان که به داشتن اعتماد به نفس بالا معروف است، بر روی پروژه‌ای کار می‌کنید. به نظر می‌رسد که او همه چیز را تحت کنترل دارد و همیشه کاری عالی از خود ارائه می‌دهند.

با این حال، در این همکاری نزدیک متوجه می‌شوید که او زمان زیادی را صرف بررسی کار خود، اصلاح ریزترین جزئیات و نگرانی برای نقص‌های جزئی‌ای می‌کند که کس دیگری متوجه آن‌ها نمی‌شود.

شاید عجیب به نظر برسد، اما این حد از کمالگرایی اغلب می‌تواند نشانه‌ی این باشد که یک شخص در ظاهر بااعتماد به نفس، اما در درون به دنبال تأیید دیگران است.

روانشناسان علت کمالگرایی را مطمئن نبودن از خود و ترس از تأیید نشدن، تمسخر شدن و طرد شدن می‌دانند.

به عقیده‌ی آن ها، فشار‌های درونی مانند میل به جلوگیری از شکست یا قضاوت منفی، افراد را به کمالگرایی سوق می‌دهد.

دلیل کمالگرایی گاهی می‌تواند تلاش برای اثبات ارزشمندی خود به دیگران و به دست آوردن تأیید آن‌ها باشد. نیاز به انجام بی عیب و نقص همه چیز ممکن است ریشه در ترس از قضاوت یا نقد شدن داشته باشد. افراد کمالگرا با مطمئن شدن از بی نقص بودن ریزترین جزئیات، امیدوارند که جلوی هر گونه بازخورد منفی‌ای که می‌تواند اعتماد به نفس آن‌ها را درهم بشکند را بگیرند؛ بنابراین اگر با شخصی رو به رو شدید که بااعتماد به نفس به نظر می‌رسید، اما وسواسی و سختگیر بود، ممکن است معنایش این باشد که اعتماد به نفس او صرفاً ظاهری است.

۲- همیشه پیش از تصمیم گیری به نظر دیگران نیاز دارند

تا به حال شخصی را دیده اید که با وجود اینکه بااعتماد به نفس به نظر می‌رسد، اما دائماً دنبال نظر یا تأیید دیگران است؟

همانطور که احتمالاً حدس زده اید، این نشانه‌ی ظریف، اما رایجی از مطمئن نبودن از خود است.

این نیاز به نظر یا تأیید دیگران می‌تواند در مورد شغل، تصمیمات یا حتی ظاهر باشد.

گرچه لزوماً چیز بدی نیست، چون همه‌ی ما گاهی به اندکی تأیید دیگران نیاز داریم. اما اگر این امر تبدیل الگویی مداوم شود، ممکن است به نیازی عمیق‌تر برای تأیید شدن اشاره داشته باشد.

۳- انتقادپذیر نیستند

برای بسیاری از افراد پذیرش انتقاد کاری دشواری است، اما نه لزوماً به این خاطر که آن‌ها نیازی به بهبود و اصلاح در خود نمی‌بینند، بلکه به این دلیل که در درون شان از هر انتقادی که ممکن است مؤید ترس آن‌ها از به اندازه‌ی کافی خوب بودن باشد، واهمه دارند.

روانشناسان می‌گویند کسانی که اعتماد به نفس بسیار پایینی دارند، حساسیت شدیدی به هر نوعی از انتقاد، اصلاح یا نصیحت و توصیه دارند، حتی اگر چیزی که می‌گویید سازنده و کاملاً درست باشد.

۴- دائماً در شبکه‌های اجتماعی پست می‌گذارند

همه‌ی ما گهگاه به اندکی تحسین و تأیید دیگران نیاز داریم.

با این حال، برخی افراد به ظاهر بااعتماد به نفس، میل ناسالمی به این امر دارند؛ و اگر بخواهند که همیشه بااعتماد به نفس به نظر برسد، نمی‌توانند از همه‌ی اطرافیان شان طلب تأیید کنند. چرا که باعث برملا راز درونی شان می‌شود؛ بنابراین چطور باید این مشکل را حل کنند؟

احتمالاً با کمک بی نقص‌ترین وسیله‌ی ساخته شده تاکنون برای دریافت تأیید دیگران یعنی شبکه‌های اجتماعی.

شبکه‌های اجتماعی باعث عادی شدن رفتار‌های تأیید طلبانه‌ی نسبتاً ناسالم شده اند.

مادربزرگ خود را در جوانی تصور کنید که با وسواس زیادی عکسی از خود تهیه کند و نسخه‌های زیادی از آن عکس را با همراه این یادداشت برای تمام دوستانش ارسال کند: «دوستش داری؟ لطفاً باخبرم کن.»

عجیب به نظر می‌رسد، درست است؟ اما این در واقع همان کاری است که بسیاری از افراد امروزه در دنیای دیجیتال انجام می‌دهند.

شبکه‌های اجتماعی به ویژه برای کسانی که در درون شان به دنبال تأیید دیگران هستند می‌تواند فضایی برای دستیابی به این هدف فراهم کند. آن‌ها ممکن است که دائماً درمورد موفقیت ها، ماجراجویی‌ها یا حتی اتفاقات روزمره شان پست بگذارند، به این امید که بتوانند لایک و کامنت و شِیر دیگران را به دست آورند.

با این حال، روانشناسان معتقدند این امر می‌تواند باعث تشدید رفتار‌های تأیید طلبانه و تلاش‌های ناسالم برای گرفتن تأیید دیگران شود. به علاوه، این تأیید طلبی‌های افراطی مشکل اصلی و ریشه‌ای فرد را برطرف نمی‌کند، چرا که تأییدی که شخص به این شیوه از دیگران دریافت می‌کند، تأییدی بیرونی است.

پژوهش‌ها هم ارتباط میان فعالیت بیش از اندازه در شبکه‌های اجتماعی با پایین بودن اعتماد به نفس را اثبات کرده است؛ بنابراین اگر با شخصی مواجه شدید که دائماً در شبکه‌های اجتماعی پست می‌گذارد، این امر ممکن است نه صرفاً میل او به اشتراک گذاری، بلکه شیوه‌ی او برای دریافت تأیید دیگران باشد.

دیگر خبرها

  • دستگیری عوامل نزاع خیابانی در میاندوآب
  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است
  • هشدار به افراد مشهور و خانواده‌شان در زمان اجرای طرح حجاب | فیلم
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند