Web Analytics Made Easy - Statcounter

باوجود مشکلاتی که شبکه اینترنتی کشور دارا است همچنان تحصیل متوقف نشده است و محصلان با شرکت در کلاس‌های مجازی که توسط اساتید خود برگزار می‌شود دست از تعلیم و آموزش برنمی‌دارند. ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، باتوجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم حفظ سلامتی شهروندان بسیاری از فعالیت‌ها به حالت تعویق درآمده که نهاد آموزش و پرورش نیز از این قاعده مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم به عنوان نهادهایی که وظیفه تعلیم و تربیت کشور را به عهده دارند جمعیت آماری بسیاری را درخود جای داده‌اند که با شرایط کنونی حاکم در جامعه ملزم هستند تا اکثر فعالیت‌های خود را به حالت تعویق و تعطیلی دربیاورند.

از همین رو معلمان، دانشجویان و دانش‌آموزانی که پیش از این مشغول تحصیل و تدریس بودند درحال حاضر با مطالعه خانگی و با برگزاری کلاس‌های مجازی دست از تحصیل برنداشتند و معتقد هستند که هرخانه بستر مناسبی برای تحصیل است.

خبرنگار تسنیم این‌بار به سراغ محصلان و معلمانی رفته که باوجود خانه نشینی و تعطیلی مراکز آموزشی همچنان مشتاقانه به انجام امور آموزشی می‌پردازند و دست از تحصیل و تدریس خود برنمی‌دارند.

محمدتقی شیرازی دبیر زبان انگلیسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: امیدوارم که هرچه زودتر سایه این بیماری منحوس از کشور ما دور شود چراکه علاوه بر تلفات مالی و جانی و از دست دادن عزیزان، امر آموزش با مشکلات بسیاری مواجه شده که یکی از آن‌ها عدم مشارکت عده کمی از دانش آموزان در مباحث یادگیری است.

وی بیان کرد: مدارس همانند سنگر سلامت کشور که پزشکان عزیز میهن در آن درحال خدمت هستند، معلمان هم به عنوان فرماندهان یادگیری دراین جبهه حضور دارند و شبانه روز در شبکه‌های اجتماعی درصدد پاسخگویی به دانش آموزان و والدین آن‌ها هستند.

دبیر آموزش و پرورش تصریح کرد: شاید باور نکنید دراین مدت کار ما بیش از هر موقع دیگر سخت‌تر و طاقت فرسا شده است، با این حال با شعار درخانه می‌مانیم سنگر آموزش را حفظ کرده و از دانش آموزان هم انتظار همکاری و مشارکت در این دوران سخت را خواستاریم و قرار نیست اگر به هرعلتی تعطیلی رخ دهد چرخ آموزش و اقتصاد کشور هم بخوابد، ما سربازان این جبهه هستیم و باید برای تربیت نسل جوان همانند گذشتگانمان تلاش کنیم.

ناشنوایان در آموزش تلویزیون جای ندارند / تدریس مجازی دانش‌آموزان استثنایی چگونه انجام می‌شود؟!دروس ارائه شده در آموزش مجازی پس از بازگشایی مدارس تکرار می‌شود؟قم|بسته‌های آموزشی صوتی برای جلوگیری از تجمع مردم در روز طبیعت تهیه شود

اکبر صفدریان، دانشجوی رشته عربی نیز در این‌باره اظهار داشت: با اینکه آموزش و یادگیری از طریق فضای مجازی به ظاهر آسان به نظر می‌رسد اما متاسفانه به خاطر اینکه در کشور ما زیرساخت‌های ارتباطی و شبکه اینترنت ضعیف است به علت حجم ترافیک، یادگیری از این طریق برای دانشجو بسیار سخت شده است.وی بیان کرد: هربار که برای بارگیری محتوای درسی به اینترنت مراجعه می‌کنیم با مشکلات ترافیکی برخورد کرده و علنا فرایند آموزش و یادگیری به تعویق می‌افتد و حتی گاهی اوقات اساتید اعلام می‌کنند که درس را در سامانه بارگزاری کرده‌اند ولی به علت سرعت پایین، فایل نمایش داده نمی‌شود.

دانشجوی رشته عربی عنوان کرد: باوجود مشکلات مطرح شده فرایند آموزش توسط اساتید انجام می‌گردد و بسیاری از دانشجویان از مطالب استفاده می‌کنند.

وی افزود: علاوه بر آموزش مجازی که روزانه وقتی را برای آن صرف می‌کنیم، قرنطینه خانگی باعث شده به مطالعه کتبی که از سال‌های قبل آن‌ها را برای مطالعه تهیه کرده بودیم بپردازیم که خوشبختانه از این لحاظ کمپین‌های بزرگ مطالعاتی در شبکه‌های اجتماعی تشکیل شده‌اند تا مردم را به مطالعه دعوت کنند که البته این عمل آن‌ها جای تقدیر دارد.

دانشجوی رشته عربی ادامه داد و گفت: با اینکه از دیدار با خویشاوندان و اقوام محروم مانده‌ایم اما همین دوری و اضطراب باعث شده که تک تک لحظات ماندگاری را که از آنان در ذهن داریم به یاد آورده و بعد از گذراندن دوران بیماری، این دوری‌ها را جبران و ارزش صله ارحام را به خوبی درک کنیم.

یکی از دانش‌آموزان پایه هفتم متوسطه نیز به عنوان نماینده دانش‌آموزان گفت: باوجود برنامه‌هایی که وزارت آموزش و پرورش درنظر گرفته ازجمله برنامه‌های شبکه آموزش، ما ملزم هستیم تا در کلاس‌های مجازی که دبیران‌مان برای ما درنظر گرفتند شرکت کنیم و حائز نمره خوبی شویم.

به گزارش تسنیم، باتوجه به سخنان برخی از دانش‌آموزان، دانشجویان و حتی دبیران، باوجود مشکلاتی که شبکه اینترنتی کشور دارا می‌باشد همچنان تحصیل برقرار است و محصلان به کلاس‌های مجازی که توسط اساتید برگزار می‌شود می‌روند و به غیر از آن به مطالعه کتب درسی و غیر درسی بیشتر می‌پردازند. انتهای پیام/ 174/ش R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کلاس های مجازی دانش آموزان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز از شرکت ۳۰ هزار نفر از دانش آموزان پایه دوازدهم این استان در کنکور امسال خبر داد. - اخبار استانها -

علی حجر‌گشت ‌در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در کرج‌ اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود 30 هزار دانش آموز پایه دوازدهم در استان البرز در حال تحصیل هستند، از این رو به نظر می‌رسد که این تعداد دانش‌آموز در کنکور امسال شرکت کرده‌اند.

وی افزود: هر چند امار رسمی شرکت در کنکور توسط سازمان سنجش ارائه می شود اما با عنایت به حضور این تعداد از دانش آموزان در پایه دوازدهم پیش بینی این میزان در کنکور داده شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار تسنیم در کرج در خصوص تعداد دانش آموزان ورودی در سال جدید به آموزش و پرورش استان البرز اظهار داشت: با توجه به تجربه ای که در سال‌های گذشته داشته و همچنین با توجه به مهاجرت بالا به استان البرز پیش بینی می شود، حدود 10 هزار نفر دانش آموز جدید در استان البرز مشغول به تحصیل شوند.

‌حجرگشت ادامه داد: برای این منظور، آموزش و پرورش مقدمات لازم برای حضور این تعداد از دانش آموزان را فراهم کرده و تلاش می کند تا پایان شهریور ماه، کلیه مقدمات حضور دانش اموزان در مدارس را انجام داده و دانش آموزان با خیالی آسوده به تحصیل وارد شوند.

مدیر‌کل آموزش و پرورش استان البرز در ادامه با اشاره به نیاز استان البرز به وجود کمبود کلاس در استان اظهار داشت: اگر بخواهیم تراکم هر کلاس را 25 تا 30 نفر در نظر بگیریم استان البرز به حدود 11 هزار کلاس درس نیاز دارد تاب تواند این دانش آموزان به صورت تک شیفت در مدارس تحصیل کنند.

 ‌حجر‌گشت درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس اظهار داشت: از آنجایی که این موضوع مدت‌هاست در دستور کار است، کلیه اقدامات استقلال آموزش و پرورش شهرستان فردیس انجام شده و به نظر می‌رسد که در تابستان امسال بتوان استقلال این آموزش و پرورش را اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان