Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@08:23:06 GMT

بانوی میاندوآبی کارآفرین برتر کشور شد

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۱۲۷۷

بانوی میاندوآبی کارآفرین برتر کشور شد

علی ابرهیم‌نژاد روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۰ بانوی کارآفرین از ۱۳ استان کشور توانستند در دور چهارم نظرسنجی سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده بیشترین آرای مردمی را کسب کنند.

وی با بیان اینکه ۱۰ بانوی کارآفرین روستایی و ۱۰ بانوی کارآفرین شهری از ۱۳ استان کشور توانستند در این نظرسنجی بیشترین آرای مردمی را کسب کنند، افزود: در میان زنان روستایی، نام این بانوی کارآفرین دیده می شود که پس از اعلام و استقرار شرایط عادی برای اجتماع از او تجلیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این بانوی موفق و کارآفرین، سال گذشته نیز در زمینه توانمندسازی زنان عشایر و روستایی به عنوان ۱۰ کارآفرین برگزیده به نخستین جشنواره کشوری «روستایی شو» راه یافته بود.

بخشدار باروق میاندوآب اظهار داشت: در این جشنواره از میان ۱۰۰ روستایی و دهیار کارآفرین، پس از انجام داوری‌های لازم، ۱۰ نفر در زمینه خلاقیت و نوآوری انتخاب و به جشنواره راه یافتند که در آن جشنواره  توسط مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل صندوق‌های خرد زنان روستایی کشور و مدیرعامل سازمان مردم نهاد «تکرا» و کانون توسعه کارآفرینی روستایی اندیشه پویا با اهدای لوح تقدیر و جایزه ویژه اعطای تسهیلات پنج میلیارد ریالی از محل صندوق کارآفرین امید از این بانوی کارآفرین میاندوآبی تجلیل شد.

وی بیان کرد: کارآفرینی‌ این بانوی میاندوآبی از دوخت پرده با کمترین امکانات و با سرمایه ۲۴۰ هزار تومانی یارانه خانواده‌اش آغاز شده بود که اکنون با گسترش آن به مرحله‌ای رسیده که توانسته به عنوان یک کارآفرین موفق نظر داوران را جلب کند.

وی گفت: کار پرده‌دوزی این بانوی کارآفرین میاندوآبی چنان رونق گرفت که در روستا هیچ خانه‌ای بدون پرده نمانده و همین موضوع موجب شد که فکر دوخت و بافت لباس هم به فکر وی برسد؛ کاری که به تدریج برای انجام آن از سایر زنان روستا هم کمک گرفت‌.

وی با بیان اینکه رونق کار وی با دوخت پرچم در عرصه ملی، تولید گلیم و در نهایت بافت عرق‌گیر صندلی خودرو تداوم یافت، اضافه کرد: هم‌اکنون این بانوی موفق و کارآفرین میاندوآبی توانسته برای ۷۰ نفر از زنان روستای خود اشتغال ایجاد کند.

میاندوآب از نظر تعداد صندوق‌های اعتبارات خُرد زنان روستایی رتبه نخست را در سطح آذربایجان‌غربی داراست؛ فعالیت این صندوق‌ها به رونق و پویایی اقتصاد خانوارهای روستایی و اشتغال‌زایی در مناطق روستایی این شهرستان کمک شایانی می‌کند.

در این شهرستان ۱۶ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی با ۴۵۶ نفر عضو و سرمایه‌ای  بالغ بر چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال هم‌اکنون در حال فعالیت است که از این تعداد امسال ۱۱ صندوق تسهیلات دریافت کرده است و دریافت اعتبار پنج صندوق نیز در حال طی مراحل اداری بوده و صندوق جدید ۲ روستا نیز در حال راه‌اندازی است.   

با توجه به اینکه ۵۰ درصد جامعه را زنان تشکیل می‌دهند، حمایت از فعالیت‌های این قشر از جامعه موجب توسعه و پیشرفت اقتصاد بخش کشاورزی و تأمین بخشی از مایحتاج خانوارهای روستایی می‌شود.

میاندوآب دارای ۲۷۷ هزار نفر جمعیت بوده و در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آذربایجان غربی استان کشور توسعه و پیشرفت خلاقیت زنان بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بانوی کارآفرین زنان روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳

سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر 13" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

قرار است در این جشنواره که تا روز 18 اردیبشهت ماه ادامه دارد آثار برتر در حوزه ها و قالب های مختلف ادبی و رسانه ای معرفی شوند.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره است.

به گفته مسئولان نمایشگاه، آثار برتر در 42 رسته با معرفی 120 اثر در حوزه های مختلف علمی، ادبی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتخاب شدند. آثار برتر در بخش های مختلف تیتر و لید، یادداشت، مقاله، سرمقاله، مصاحبه و نشریات برتر قرار دارند.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر 13» است‌.

به گزارش تسنیم، جشنواره تیتر دانشجویی در مرحله اول با صدور فراخوانی آغاز و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شد. در اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • درخشش بانوی خراسانی در مسابقات قهرمانی کاراته آسیای مرکزی _ ازبکستان۲۰۲۴
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • نظارت فینال لیگ قهرمانان آسیا برعهده بانوی ایرانی
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر