Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه اعلام کرد توافق جدید سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش موسوم به «اوپک پلاس» ،در صورت پیوستن دیگر کشورها برای رفع مشکل تقاضا، امکان‌پذیر است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کریل دمیتریوف، مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه معتقد است، در صورت پیوستن کشورهای دیگر به این توافق، احتمال توافق جدید اوپک‌پلاس برای برقراری توازن در بازارهای نفت وجود دارد و کشورها باید برای کاهش بحران اقتصادی ناشی از ویروس کرونا همکاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه یکی از تولیدکنندگان عمده غیرعضو اوپک و عربستان بازیگر اصلی اوپک است.

قیمت‌های جهانی نفت خام در پی شکست مذاکرات اوپک و دیگر کشورهای تولیدکننده نفت برای تعمیق کاهش تولید به‌منظور بهبود شرایط بازار نفت پس از آثار منفی کرونا بر تقاضای نفت در اوایل ماه مارس، با سقوطی کم سابقه روبه‌رو شد.

دمیترویف یکی از متفکران اصلی روسیه در توافق کاهش تولید اولیه با اوپک بود.

وی گفت: روسیه با عربستان و تعدادی دیگر از کشورها در ارتباط است،‌ بر اساس این تماس‌ها باور داریم اگر دیکر کشورها به اوپک پلاس ملحق شوند و تعداد اعضای آن افزایش یابد، احتمال توافق مشترک برای ایجاد تعادل در بازارهای نفت وجود دارد.

دمیتریوف اشاره به اسامی کشورهای جدید که می‌توانند در توافق جدید حضور داشته باشند، نکرد.
 

منبع: شانا

کلیدواژه: روسیه اوپک پلاس توافق اوپک و غیر اوپک تعمیق کاهش تولید اوپک اوپک اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۱۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ

در روزهای اخیر علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنابر دعوت نیکولای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالیرتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس” عازم شهر سن‌پترزبورگ روسیه شده است.
شرکت در این اجلاس مهم از جانب جمهوری اسلامی ایران به لحاظ روند تحولات منطقه‌ای به خصوص بعد از عملیات وعده صادق اهمیت بالایی دارد.
ایران در روند شکل‌گیری نظم نوین منطقه، می‌کوشد با همکاری سایر کشورها با روند تروریسم، به ویژه تروریسم دولتی اسرائیل مقابله کند.
ایران و روسیه در ماه‌های اخیر هردو قربانی تروریسم بوده‌اند و بنابراین اجلاس امنیتی سن پطرزبورگ نسبت به اجلاس امنیتی مونیخ که شرکت‌کنندگان در آن عمدتا حامی تروریسم هستند، حائز اهمیت است.
در این اجلاس ۱۱۰ کشور از  پنج قاره جهان که نشان از اهمیت این اجلاس و توجه به رویکردهای تازه امنیتی برپایه همکاری دارد. مذاکرات دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با مقامات دیگر کشورها در حاشیه این اجلاس که بصورت دوجانبه با مقامات برخی از کشورها از جمله هند، برزیل، سوریه، عراق و سایر کشورها انجام شد، نمونه‌ای از همین تعاملات محسوب می‌شود.
این اجلاس امنیتی درحالی برگزار می‌شود که منطقه در آتش جنگ‌افروزی صهیونیستها می‌سوزد و نیاز به اتحاد جهانی برای مقابله با این جنگ‌طلبی دارد. شرایط جدید منطقه به‌ویژه بعد از عملیات وعده صادق، نگاه‌ها را به ایران دوخته که چگونه تحولات تازه را مدیریت می‌کند.
به این ترتیب، حضور ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ را باید اتفاقی مهم در چارچوب نظم نوین منطقه‌ای و جهانی توصیف کرد و یادداشتهای تفاهم امنیتی حاشیه آن را به مثابه شکل دهنده آینده به بررسی نشست.

دیگر خبرها

  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • سازمان همکاری اسلامی ادامه همکاری کشورها با آنروا را خواستار شد
  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • دست نکشیدن غرب از هژمونی‌ خود دلیل اصلی تشدید تنش در جهان است
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!