Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@23:16:19 GMT

امنیت اجتماعی را جدی بگیریم و در خانه بمانیم!

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۲۲۶۵

امنیت اجتماعی را جدی بگیریم و در خانه بمانیم!

درپی شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان خانه مطبوعات استان گیلان بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ درپی شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان و خصوصا همه گیری آن در کشورمان که با  تبعات جانی زیادی نیز همراه بوده و هست، جا دارد تلاش ها وتمهیدات بیشتری از سوی همه مردم عزیز کشورمان  لحاظ شود و با توجه به اهمیت سلامت اجتماعی و فردی که یکی از عوامل موثر در افزایش امنیت اجتماعی در شرایط بحرانی کنونی و مقابله با ویروس کرونا محسوب می شود؛ همه خود را مسئول بدانیم و از خودمان شروع کنیم و با خانه ماندن در قطع زنجیره انتقال این بیماری مهلک تلاش نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به گسترش جهانی بیماری نوظهور کووید 19 یا همان کرونا ویروس و ضرورت اتخاذ استراتژی صحیح و قاطع در برابر این بیماری،اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی برای مقابله با ویروس کرونا می تواند با تشدید قطع زنجیره انتقال بیماری و کاهش تماس ها و حذف ترددها و عدم تشکیل اجتماعات غیر ضروری از یک سو موجب کنترل سریع تر بیماری هم از نظر وسعت و شدت اپیدمی شده و از سوی دیگر به حفظ سرمایه های اجتماعی نیز بینجامد.

اعتقاد بر این است با اعمال روش های کنترل بر ترددهای شهری و برون شهری، پیداکردن فعال بیماری ، محافظت از پرسنل و کادر درمانی بیمارستان ها و اتخاذ سیاست های کاهش تماس افراد، نقش موثری در افزایش امنیت اجتماعی و جلوگیری از بروز و شیوع این بیماری در جامعه ایفا نماییم.

  برهمین اساس در وهله اول از خبرنگاران و جامعه رسانه ای استان و سپس از همه مردم عزیز گیلان استدعا داریم در طرح جدید دولت در ممنوعیت رفت و آمد های استانی و تردد شهر به شهر، همراهی و همکاری شایان توجه ای از خود نشان دهیم و همانطور که گیلانیان طی سنوات گذشته در همه عرصه ها جزو اولین ها بوده اند در نابودی و ازبین بردن این ویروس کشنده، البته با زحمات و تلاشهای بی دریغ پزشکان ، پرستاران و مجموعه کادر درمانی استان نیز درصدر بایستیم.

در خاتمه ضمن تبریک سال نو امیدواریم با عنایات و توجهات  حضرت حق باریتعالی با  پیروزی در این آوردگاه مهم و قطع زنجیره انتقال این بیماری کشنده، عید واقعی را با عبور از کرونا جشن بگیریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • آمده‌ایم که بمانیم!
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟