Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@00:15:07 GMT

نرخ ۴۷ ارز بین بانکی در ۹ فروردین

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۳۰۶۸

نرخ ۴۷ ارز بین بانکی در ۹ فروردین

ایران اکونومیست-بر اساس اعلام بانک مرکزی نرخ رسمی ۷ ارز نسبت به هفتم فروردین ثابت مانده است.

بر اساس اعلام بانک مرکزی نرخ رسمی ۷ ارز نسبت به روز هفتم فروردین ثابت مانده است.

بر اساس اعلام بانک مرکزی، امروز (شنبه ۹ فروردین ۹۹) هر دلار آمریکا بدون تغییر نسبت به دیروز ۴۲ هزار ریال، هر پوند انگلیس با سه هزار و ۱۵۳ ریال افزایش ۵۲ هزار و ۹۳۰ ریال و هر یورو با یک هزار و ۴۶ ریال افزایش ۴۶ هزار و ۸۸۶ ریال قیمت گذاری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین امروز هر فرانک سوئیس ۴۴ هزار و ۱۵۶ ریال، کرون سوئد چهار هزار و ۲۴۵ ریال، کرون نروژ چهار هزار و ۵ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۲۷۰ ریال، روپیه هند ۵۶۲ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۴ هزار و ۶۰ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۵ هزار و ۴۰۳ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۸ هزار و ۹۱۶ ریال، دلار هنگ کنگ پنج هزار و ۴۱۹ ریال و ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۳ ریال ارزش گذاری شد.

بر اساس این گزارش هر دلار کانادا ۳۰ هزار و ۲۴ ریال، دلار نیوزلند ۲۵ هزار و ۳۵۶ ریال، راند آفریقای جنوبی دو هزار و ۳۸۳ ریال، لیر ترکیه ۶ هزار و ۵۰۸ ریال، روبل روسیه ۵۳۰ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق سه هزار و ۵۰۳ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۲۵ هزار و ۸۹۶ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۳ ریال، دلار سنگاپور ۲۹ هزار و ۴۳۲ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۶۳۱ ریال، دو روپیه سریلانکا دو هزار و ۲۳۱ ریال، کیات میانمار ۳۱ ریال، یکصد روپیه نپال ۳۴ هزار و ۹۰۱ ریال، یکصد درام ارمنستان هشت هزار و ۴۲۹ ریال و هر دینار لیبی ۲۹ هزار و ۴۰۴ ریال ارزش گذاری شد.

امروز در تابلوی بانک مرکزی هر یوان چین پنج هزار و ۹۱۹ ریال، یکصد بات تایلند ۱۲۹ هزار و ۳۰۶ ریال، رینگیت مالزی ۹ هزار و ۷۰۶ ریال، یکهزار وون کره جنوبی ۳۴ هزار و ۶۳۵ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۹ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۹ هزار و ۴۱۰ ریال، لاری گرجستان ۱۲ هزار و ۷۱ ریال، یکهزار روپیه اندونزی دو هزار و ۵۸۳ ریال، افغانی افغانستان ۵۴۸ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۶ هزار و ۲۱۷ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۸۲۰ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۲ هزار و ۴۵۸ ریال، سومونی تاجیکستان چهار هزار و ۳۳۳ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا چهار هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۲ هزار ریال قیمت گذاری شد.

در ادامه جدول نرخ رسمی ۴۷ ارز منتشر شده توسط بانک مرکزی را مشاهده می‌کنید:

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: چهار هزار بانک مرکزی ۹ هزار بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰

امتداد - نرخ دلار تلگرامی که از اواخر فروردین‌ماه روند نزولی به خود گرفته، حالا در کف کانال ۶۰ و در آستانه نفوذ به دامنه ۵۰ قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، نرخ دلار غیررسمی کانال‌های تلگرامی که از ابتدای امسال روند صعودی داشت و اواسط فروردین‌ماه به مرز ۷۰ هزار تومان هم رسیده بود، در روندی کاملاً نزولی هم اینک در حال مبارزه برای حفظ کانال ۶۰ هزار تومان و جلوگیری از سقوط به دامنه ۵۰ هزار تومان است.

کانال‌های تلگرامی که معمولاً وظیفه نرخ‌سازی را بر عهده دارند و معمولاً نرخ هر روز را بالاتر از قیمت کف بازار اعلام می‌کنند، از صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ قیمت‌ها را به نیمه پایین کانال قیمتی ۶۰ هزار تومان کاهش داده‌اند. البته برخی از این کانال‌ها مظنه خرید ۵۹ هزار را هم اعلام می‌کنند، اما برخی دیگر در حال مقاومت در برابر حمایت روانی ۶۰ هزار تومان هستند.

البته در بازار آزاد تهران وضعیت متفاوت است و جو سنگین فروش و جا زدن خریداران که از مدتی قبل شروع شده، عملاً حمایت ۶۰ را واگذار کرده و وارد کانال ۵۹ هزار تومان شده است؛ اگر چه خریدار دلار ۵۹ هزار تومانی به‌سختی پیدا می‌شود.

دلار از روز‌های پایانی سال قبل روند صعودی و البته مشکوکی را شروع کرده بود که اوج آن دلار ۷۰ هزار تومانی در نیمه دوم فروردین ماه و هم‌زمان با حمله اسرائیل به ایران و لحظه‌شماری برای پاسخ ایران بود. با این حال پاسخ قاطع و تاریخی ایران در شامگاه ۲۵ فروردین همچون آب سردی بر پیکر بازار ارز بود و با روشن شدن ناتوانی صهیونیست‌ها در پاسخ مجدد، روند ریزشی دلار آزاد عملاً از اواخر فروردین‌ماه کلید خورد.

حالا با گذشت کمتر از سه هفته از این تحولات، نرخ دلار در ریزشی مستمر از ۷۰ به ۶۰ هزار تومان رسیده و یکی پس از دیگری در حال از دست دادن حمایت‌های قیمتی است.

البته به موازات تحولات سیاسی، اتفاقات دیگری هم افتاد که بازار ارز به خوبی آن را دریافت و در پیش‌بینی‌های خود لحاظ کرد. خبر‌هایی که پس از سفر اخیر رئیس کل بانک مرکزی ایران به عربستان درباره گشایش‌های ارزی جدید منتشر شد، برای فعالان بازار معنای خاصی داشت.

کریمی، معاون بین‌الملل بانک مرکزی هفته گذشته درباره سفر فرزین به ریاض گفت: خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش‌هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشور‌ها که سال‌ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی می‌شود.

او همچنین گفت: بانک مرکزی طی ماه‌های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی‌های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تأمین کرد که این باعث شد فرصت‌های جدیدی برای تأمین مالی‌های جدید این بانک صورت پذیرد، چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملاً تأمین مالی جدیدی صورت نمی‌گرفت.

معاون بین‌الملل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: توانستیم پرداخت حج عمره امسال را از محل منابع مسدودی خودمان به بانک‌های عربستانی منتقل کنیم، اما هدف اصلی در این سفر این بود که این پرداخت‌ها را تبدیل به یک رابطه پولی و بانکی با بانک‌های ذی‌ربط در عربستان کنیم که بتواند برای پرداخت‌های عربستان به صورت پایدار درآید.

گفتنی است تسهیل و افزایش دسترسی ایران به منابع ارزی خود در خارج، بهبود درآمد‌های نفتی و فروکش کردن التهابات سیاسی در کنار کنترل تورم، نقدینگی و پایه پولی در یک سال اخیر، روند کاهش انتظارات تورمی در کل اقتصاد به‌ویژه در بازار ارز را بهبود داده است که می‌تواند با ریزش بیشتر نرخ دلار هم بینجامد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نرخ ارز امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جزئیات
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • نرخ ارز امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جزئیات
  • سرگیجه با آمار تورم
  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • افشاگری ترسناک همتی از نرخ تورم بانک مرکزی در فروردین ۱۴۰۲!
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم در دولت رئیسی چند؟ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ جدول