Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال تلاش جهادی برای ریشه کنی کرونا ویروس، نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به تداوم ضدعفونی مناطق و محلات آلوده مازندران اهتمام کرده است. ۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مازندران، نام مقدس بسیج و سپاه همواره در اذعان و افکار همگان به مهرورزی، جهادگری، محرومیت زدایی و کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه تداعی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز که مصادف به ولادت سید و سالار شهیدان بوده و به روز پاسدار نامگذاری شده است، پاسداران انقلاب اسلامی مازندران با حضور در سطح شهرها و روستاهای مازندران نسبت به ضدعفونی و پاکسازی مناطق استان اقدام می‌کنند.

نیروهای جهادی، بسیجی و سپاهی مازندران همچنین نسبت به تولید ماسک و لوازم بهداشتی برای مردم محروم و مراکز بهداشتی و درمانی استان اقدام کرده و می‌کنند.

تداوم اقدامات بسیج و سپاه مازندران در این روزها همکاری با نیروهای نظامی و انتظامی برای اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی بوده که نسبت به ورود افراد غیرساکن به شهرهای استان اقدام می‌کنند.

سرتیپ دوم پاسدار محمد حسین بابایی، فرمانده سپاه کربلا مازندران درباره آخرین اقدامات سپاه مازندران برای مقابله با ویروس کرونا در استان، اظهار داشت: تاکنون یک میلیون و 770 هزار و 780 عدد انواع نیاز‌های بهداشتی از قبیل ماسک، گان، روپوش و لباس ایزوله بیمارستانی، دستکش، آستین پرستاری، کلاه، روتختی و بالشت توسط جهادگران بسیجی تولید شد.

افزایش مبتلایان به کرونا در اوکراین و بسته شدن کامل مرزهاگفت‌وگو|چگونه کرونا را از آلرژی فصلی تشخیص دهیم؟حال وخیم "راوی آب هرگز نمی‌میرد " در روزهای کرونایی/ فرمانده مرصاد نیازمند دعای خیر مردم است

وی با اشاره به سازماندهی نیرو‌های بسیجی در چهار نوع فعالیت با عنوان رزمندگان مدافع سلامت، برای مهار کرونا گفت: افرادی در قالب موضوعات آموزشی با عنوان سفیران سلامت معین شدند تا مردم را با این مشکل و راه‌های درمانی آن آشنا کنند.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه عده دیگری از بسیجیان در فضای میدانی با عنوان ناظران سلامت بکارگیری شدند افزود:‌این افراد  با کمک به اداره صمت و غله در بخش‌هایی از نانوایی‌ها و پمپ بنزین‌ها نظارت داشته و همچنین در جریان قاچاق و احتکار مواد مورد نیاز این روز‌های مردم مانند مواد ضدعفونی کننده و وسایل فردی بهداشتی نظارت و کنترل کنند.

بابایی به فعالیت گروه بسیجیان دیگر پرداخت و ادامه داد: این افراد به صورت عملیاتی بکارگیری شده‌اند که فعالیت آن‌ها شامل ضدعفونی و رفع آلودگی سطح معابر، خودروها، عابربانک‌ها و سایر محل‌های پر تردد شهر‌ها و روستاها، حضور در بیمارستان‌ها از کمک به کادر درمان تا نگهبانی و خدمات براساس نیاز‌های بیمارستان‌ها می‌شود.

فرمانده سپاه کربلا  ستاد پشتیبانی سلامت را چهارمین گروه فعال بسیجیان استان برشمرد و افزود: این گروه بیشتر در کارگاه‌ها مشغول بوده و با یک تلاش بسیار عالی و شبانه‌روزی در سراسر استان این فعالیت هم‌اکنون ادامه دارد که از نیمه اسفند تا کنون اقدامات بسیار خوبی شده است.

وی با اشاره به اینکه  دو میلیون و 34 هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده برای ضدعفونی همه روستا‌ها و شهر‌ها تهیه و استفاده شد، خاطرنشان کرد: اگر جایی هم از قلم افتاده به سپاه شهرستان‌ها اطلاع داده شود تا آنجا نیز تحت پوشش قرار بگیرد.

بابایی در ادامه به کشفیات اخیر نیز اشاره و تأکید کرد: در کنار همه این اتفاقات خوب، زیبایی‌ها و فعالیت خداپسندانه حدود 124 هزار نفر، عده‌ای نیز از این فرصت سو استفاده کردند و 113 دستگیری داشتیم که احتکار و قاچاق را شامل شده است. در بخش ناظرین سلامت، یک میلیون و 142 هزار و 890 قطعه از لوازم بهداشتی در استان کشف شد که همه مستقیم تحویل دانشگاه علوم پزشکی شد تا با مدیریت آن‌ها توزیع شود.

وی از توزیع 211 هزار و 768 بسته بهداشتی در بین اقشار آسیب پذیر داد و اضافه کرد:‌ در شرایطی که به خاطر این بیماری این روز‌ها عده‌ای بیکار شدند که برای حمایت این اقشار با کمک خیرین و تلاش بسجیان بسته‌های حمایتی تامین شد.

برگزاری رزمایش سلامت و دفاع بیولوژیک در رامسر

فرمانده سپاه رامسر نیز از برپایی رزمایش سلامت و دفاع بیولوژیک همزمان با ولادت اباعبدالله الحسین (ع) در این شهرستان خبر داد. سرهنگ محمدرضا خمسیه افزود: قرارگاه پدافند زیستی و بهداشتی درمانی سردارشهید سلیمانی با هدف حمایت از رزمندگان و حافظان سلامت جامعه پزشکی، پرستاری و کادر بهداشتی درمانی و ایجاد امید و همدلی در بین مردم و هماهنگی و هم افزایی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا این رزمایش را برگزار کرد.

وی با بیان اینکه شبکه بهداشت و درمان، ناجا، ادارات و نهادها، ظرفیت‌های سپاه و بسیج،گروه‌های مردمی، هیئات مذهبی، شهرداری‌ها، بخشداری‌ها، هلال احمر در این رزمایش مشارکت دارند، گفت: کارگروه‌های سفیران سلامت، مدافعان سلامت و ناظران سلامت ظرفیت‌های خود را وارد میدان می‌کنند.

به گفته خمسیه، رژه موتوری و استقرار در شهر و روستا، ضدعفونی اماکن، تب سنجی، غربالگری، توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی، استقرار گروههای جهادی جهت تولید ماسک و لباس بیمارستانی از جمله برنامههای این رزمایش است.

تداوم ضدعفونی مناطق و محلات آلوده 

سردار برسلانی، فرمانده لشگر عملیاتی 25 کربلا نیز به رزمایش سراسری مدافعان سلامت اشاره کرد و گفت: یگان المهدی، گردان جنگ نوین تخصصی 24 بعثت به ماموریت خود که رفع آلودگی کامل از اماکن مورد هدف از جمله معابر اصلی، مناطق و محلات آلوده، ترمینال‌ها، بیمارستان‌ها و بازار‌ها ادامه خواهد داد.

سردار احمد برسلانی با خداقوت به پزشکان و پرستارانی که در مجموعه بیمارستان‌ها و همچنین بسیجیان مخلص و پاسداران دلاوری که همراه با مردم و برای مردم در یاری مردم چه در جبهه هشت سال دفاع مقدس و چه در جبهه‌های مقاومت اسلامی در خط مقدم خدمت به ملت ایران حضور دارند گفت: با شیوع ویروس منحوس کرونا در مازندران، گردان‌های امام حسین (ع) لشکر عملیاتی 25 کربلا به همراه سپاه نواحی شهرستان‌ها مشغول به خدمت در بخش ضدعفونی کردن معابر، مکان‌های مهم و پرتردد، بیمارستان‌ها، بازار‌ها، ترمینال‌ها، پمپ بنزین‌ها و تمامی اماکنی که احتمال آلودگی وجود داشت حضور یافته و اقدام به رفع آلودگی کردند.

وی  با اشاره به اینکه گردان‌های جنگ نوین لشکر عملیاتی 25 کربلا مازندران به همراه بسیجیان مخلص با در اختیار داشتن ماشین آلات و تجهیزات گندزدایی و ضدعفونی در 14 شهرستان حضور داشتند خاطر نشان کرد: بسیجیان تخصصی آموزش لشکر عملیاتی 25 کربلا مازندران ضمن حضور در بیمارستان‌ها و خدمت در آی سی یوها، در آرامستان‌ها  به کفن و دفن عزیزانی که به رحمت خدا رفتند مشغول به خدمت و کمک بودند.

فرمانده لشکر عملیاتی 25 کربلا مازندران با اشاره به اینکه تا کنون با کمک خیرین 171 هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده توسط گردان‌های امام حسین (ع) و گردان‌های تخصصی لشکر عملیاتی 25 کربلا مازندران مصرف شده است، گفت: تا کنون به تعداد 2500 ماسک و همچنین بسته‌های کمک معیشتی بین مردم توزیع شد که در مجموع فعالیت لشکر همیشه پیروز و قدرتمند  25کربلا مازندران سه هزار و 200 نفرروز بوده است.

کمک پیشکسوتان دفاع مقدس مازندران به ستاد مبارزه با کرونا

ولی الله شیرامه مسئول پیشکسوتان اداره کل حفظ آثار و نشر ارز‌ش‌های دفاع مقدس مازندران نیز  از کمک 55 میلیون تومانی پیشکسوتان دفاع مقدس مازندران به ستاد مبارزه با کرونا مستقر در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازنذران خبر داد و گفت: این مشارکت با همکاری هیئت رزمندگان استان و خیرین پیشکسوت دفاع مقدس صورت گرفت.

وی افزود: ستاد مبارزه با کرونا مستقر در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با مشارکت هیئت رزمندگان استان و خیرین پیشکسوت دفاع مقدس تاکنون مبلغ 25 میلیون تومان نقدی و30 میلیون تومان برای دوخت ماسک، گان و تهیه موادضدعفونی کننده کمک کرد.

شیرامه با بیان اینکه پیشکسوتان دفاع مقدس در سطح شهرستان‌ها اقدامات خوبی در بحث مقابله با ویروس کرونا داشتند، دوخت روبالشتی، ملحفه و گان برای بیمارستان امام خمینی (ره) و ضدعفونی معابر توسط ماشین‌های پدافندی سپاه را از اقدامات پیشکسوتان بابلسر برشمرد.

ویتهیه و توزیع 110 بسته معیشتی برای نیازمندان، تهیه و توزیع 100 بسته پکیج بهداشتی را از اقدامات پیشکسوتان رامسر اعلام کرد و تهیه و توزیع 150 پکیج بهداشتی شامل ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده را از اقدامات شهرستان بهشهر برشمرد.

شیرامه با بیان اینکه در شهرستان سوادکوه ذبح گوسفند برای رفع بلا و توزیع آن در بین نیازمندان داشتند، راه اندازی دو کارگاه خیاطی تولید ماسک، گان و لباس بیمارستانی را توسط پیشکسوتان ساری با همت خواهران عترت از جمله اقدامات این شهرستان برشمرد.

وی با بیان اینکه پیشکسوتان شهرستان نور با تهیه یک توپ پارچه اقدام به دوخت 50 لباس گان و تحویل آن به بخش سی سی یو بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان کرده اند، افزود: همچنینتولید روزانه هزار عدد ماسک و اهدای 25 سبد کالای معیشتی به خانواده کارگران روزمزد از جمله اقدامات در این شهرستان به شمار می‌آید.

شیرامه با اشاره به راه اندازی کارگاه تولید ماسک با همکاری همسران پیشکسوتان سوادکوه و تولید 2000 ماسک و 250 عدد گان عنوان کرد: همچنین تهیه و توزیع 300 سبد کالای معیشتی و ذبح دو گوسفند و توزیع گوشت در بین نیازمندان از جمله اقدامات در این شهرستان به شمار می‌آید.

مسئول پیشکسوتان دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار مازندران افزود: پیشکسوتان شهرهای فریدونکنار، قائمشهر، نوشهر، سوادکوه شمالی، چالوس، تنکابن، جویبار، محمودآباد، سیمرغ و گلوگاه نیز فعال بوده و گزارش‌ و اقدامات‌ صورت گرفته اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/ 681

R41358/P1494/S6,74/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لشکر عملیاتی 25 کربلا مازندران پیشکسوتان دفاع مقدس دفاع مقدس مازندران مواد ضدعفونی کننده اداره کل حفظ آثار فرمانده سپاه بیمارستان ها تهیه و توزیع تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟

شهید زاهدی علی رغم درجه بالای نظامی دوست نداشت لباس بسیجی را از تن دربیارد. همرزمانشان می گویند: سردار فرمانده لشکر شده بود و هنوز می خواست در لباس بسیجی بماند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سردار محمدرضا زاهدی از رزمندگان و فرماندهان هشت سال جنگ تحمیلی بود که در کنار مردانی چون شهیدان حسین خرازی و احمد کاظمی همراه دیگر هم شهری های اصفهانی اش، مقابل حزب بعث ایستاد. سردار زاهدی پس از جنگ همچنان در میدان جهاد حضور داشت و این بار در محور مقاومت فعالیت های موثری داشت. 

این سردار رشید اسلام در عین گمنامی گام های بلندی در جهت پیروزی جنگ هایی چون جنگ 33 روزه برداشته بود و در سال های خیر این سرزمین سوریه بود که او را زیاد دیده بود. سرانجام هم فروردین سال جاری سردار زاهدی در کنسولگری ایران در سوریه توسط اسراییل در کنار چند تن دیگر از همرزمانش به شهادت رسید. 

حکم ابلاغ درجه سرتیپ تمامی در سال 1369

 شهید زاهدی علی رغم درجه بالای نظامی دوست نداشت لباس بسیجی را از تن دربیارد. همرزمانشان می گویند: سردار فرمانده لشکر شده بود و هنوز می خواست در لباس بسیجی بماند که با دستور فرماندهان بالاتر و اشاره به اینکه جایگاه فرمانده لشکری فقط برای پاسداران بود و نه بسیجیان، لباس سپاه پوشید.

پس از اتمام جنگ و وقتی ساماندهی نیروها بر اساس درجه انجام شد، او از این امر ناراحت بود و معتقد بود جو همدلی و برادری بین رزمندگان ممکن است آسیب ببیند و رنگ دنیایی بگیرد.

دیدار سردار شیرازی و امیر واحدی با خانواده شهید زاهدی

ولی تنها چیزی که بارها با خوشحالی می‌گفت، این بود که حضرت آقا درجه هایش را داده و آن سردوشی و دو مدال فتح و نصر را در کیف خاصی نگهداری می کرد و چون امام خامنه ای آنها را داده بودند برایش با ارزش بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهادت مدال افتخاری که بر سینه شهید محبعلی می‌درخشد
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز، سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز؛ سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)