Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@22:48:59 GMT

ورود کیت‌های ایرانی تشخیص کرونا به بازار

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۰۵۱۳۱

ورود کیت‌های ایرانی تشخیص کرونا به بازار

مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ورود کیت‌های ایرانی تشخیص کرونا به بازار توسط یک شرکت دانش بنیان موفق خبرداد.

حسین وطن پور اظهار داشت: این شرکت تجربه بالایی در طراحی و ساخت کیت های تشخیصی دارد و موفق به ساخت این محصول شده است.

وی با اشاره به اینکه چند شرکت در فراخوان وزارت بهداشت، برگزیده شده اند، گفت: تعدادی شرکت دانش بنیان سازنده کیت های تشخیص کرونا برگزیده شده و محصول آنها به انستیتو پاستور ایران معرفی شد تا محصولات مورد ارزیابی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وطن پور ادامه داد: تولیدات یکی از این شرکت ها پس از کسب محوز از مبادی ذیربط و تایید انستیتو پاستور ایران، وارد بازار شده و امید است تولیدات بقیه شرکت ها هم به زودی وارد بازار شود.
وی با تاکید بر امکان خودکفایی در این حوزه، گفت: این کیت با استانداردهای سازمان بهداشت جهانی تولید شده و  انستیتو پاستور این محصول را تست و با کیت های خارجی مقایسه می کند.

وطن پور، کیفیت این کیت ها را در حد مشابه خارجی اعلام کرد و گفت: این شرکت ها قابلیت صادرات این محصول به سایر کشورها را دارند.

مدیر توسعه کسب و کار شرکت دانش بنیان پیشتاز طب زمان در این خصوصگفت: سری اول کیت تشخیص کرونا تولید و به تعدادی از آزمایشگاه های  تشخیص کرونا تحویل شده است.
وحید یونسی با اشاره به اینکه اولویت ما آزمایشگاه هایی هستند که مجوز انجام تست را از وزارت بهداشت اخذ کرده اند، گفت: کیفیت و عملکرد این محصول توسط انستیتو پاستور ایران تایید و مجوز فروش آن از طریق اداره کل تجهیزات پزشکی دریافت شده است.
وی اظهار داشت: در سری اول ۲۰ هزار تست تولید شد و در سری های بعدی تولید به ۸۰ هزار عدد در هفته خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه فعلا توان تولید هفتگی ۸۰ هزار تست تشخیصی کرونا در شرایط استاندارد ISO ۱۳۴۸۵ و GMP را داریم، افزود: ما قول ۴۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار تست را تا ماه آینده دادیم و به لحاظ مواد اولیه مورد نیاز هم مشکلی نداریم.
مدیر توسعه کسب و کار شرکت دانش بنیان پیشتاز طب زمان بیان داشت: مطالعات را چند روز قبل از بروز بیماری در ایران آغاز کردیم و موفق به طراحی و ساحت کیت تشخیص کرونا شدیم.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت روز جمعه با اعلام آخرین آمار ابتلا به کرونا در کشور گفت: تاکنون ۳۲ هزار و ۳۳۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۴۴ بیمار دیگر تعداد کل موارد فوت به ۲۳۷۸ نفر رسید، ۱۱ هزار و ۱۳۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند./خبرآنلاین

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان انستیتو پاستور وزارت بهداشت تشخیص کرونا کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، نفیسه حسینی یکتا گفت: برگزاری این کنگره می‌تواند نقش معرفی طب ایرانی به نظام سلامت را داشته باشد و جایگاه آن را ارتقا دهد.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این کنگره ایجاد فضا برای تبادل نظر میان متخصصان این رشته است، ادامه داد: این کنگره که قرار است از نهم تا یازدهم خرداد ماه برگزار شود می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد تبادل یافته‌های علمی میان متخصصان، اساتید و صاحب نظران این رشته باشد و حضور کارشناسان این رشته در این کنگره می‌تواند بار علمی آن را بالا ببرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، بر این باور است که طب ایرانی ظرفیت بالایی برای حوزه بهداشت و درمان دارد و می‌تواند در حوزه پیشگیری و درمان بسیار چاره ساز باشد و برگزاری این کنگره می‌تواند اثرات مثبتی در شناساندن این طب به مردم و جامعه بهداشت و درمان کشور داشته باشد.

وی به این موضوع اشاره می‌کند که طب ایرانی ظرفیت‌های بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت‌های بیشتر، قطعاً شاهد موفقیت‌های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.

حسینی یکتا بر این باور است که توسعه آموزش و پژوهش طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه مند موجب می‌شود که امکان سو استفاده از این مکتب، کاهش یافته و نیروهای انسانی لازم نیز برای انجام تحقیقات اساسی در این مسیر پرورش یابند.

وی به محورهای اصلی این کنگره اشاره کرده و توضیح داد: پزشکی مبتنی بر سبک زندگی، طب پیشگیری و فرد محور، غذا، تغذیه، غذاداروها و آشپزی طبی، فرآورده‌های سنتی، گیاهی و طبیعی، ماساژ و تکنیک‌های دستی، هوش مصنوعی و توسعه طب ایرانی، پزشکی سامانه‌ها و پزشکی یکپارچه از مواردی است که در این کنگره مطرح می‌شود.

حسینی یکتا گفت: حضور در این کنگره امتیاز بازآموزی دارد علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کنگره می‌توانند به وب سایت itmcongress.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6099122 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان برگزار می‌شود
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی